- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #318945 przez beti
Słowiczek, tak o tym nie myślałam Fifi będzie wiecznie młody
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Co z tymi facetami jest nie tak???!!!! Mój mi nt wyglądu nic nie mówi...a tylko by spróbował ale to pewnie dlatego że sam do chudzin nie należy
Temat został zablokowany.
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #318946 przez ewelinaa
slowiczek napisał:
A jakie to kurteczki Wasze?
U mnie nie Cubusa
Takie cieniutkie to są i h&m i w smyku, ale ja chcę taką przejściówkę na wiosnę - nie za gruba ni za cienka
co do kurteczek dla dziewczynek to widziałam bardzo ładną w Cubusie, tyle, że 80 zł, i strasznie cienka więc ... na allegro widziałam Gosia te "nasze" różowe i zastanawiam się czy jej nie wziąć, na allegro co prawda 10 zł droższa niż w sklepie...
A jakie to kurteczki Wasze?
U mnie nie Cubusa
Takie cieniutkie to są i h&m i w smyku, ale ja chcę taką przejściówkę na wiosnę - nie za gruba ni za cienka
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #318953 przez katy25
hey dwiecwynki
nareszcie sie ogarnelam aby do was zajrzec...
widze ze tesknicie za wiosna i narzekacie na mężów...
ja wiosny wyczekuje z niecierpliwością ojoj... juz nie moge sie doczekac jak Sami bedzie łaził licze że pójdzie równie szybko jak Ines... he he
ja kurteczki na wiosny mam nawet chyba 2 i bezrekawnik jeden... ale pewnie cos dokupie. Mam juz tyle tych ubran ze narazie nic nie kupuje. W Tesco jest fajna kolekcja na wiosne ale czekam na pierwsze jej przecny - wtedy na pewno cos kupie
Za to moja Ines wyrasta ze wszystkiego i w marcu bede musiala isc z nia na zakupy... juz widze ja w akcji.
u nas BZ czyli bez zmian. Noce standardowo pobudki 3-4 razy na cyca...
Sami je całe słoiczki owocowe, tch miesnych nie chce... wczoraj zjadł u babci zupy brokułowej. Nadal nie chce nic z butelki, ani kaszy ani herbaty doslownie NIC
a wy dopajacie maluchy?? moja mama mi non stop mowi ze powinnam go dopajac... jak on z kubka wypije a z butli nie chce. Nie wiem jak go przekonac??
w tym tygodniu koniecznie musze kupic mu krzeselko do kapieili bo mi sie juz nie miesci w wanience...
Zjechal do nas juz gosc z Maroka ale narazie nie narzekam:) jest wesoło. Dzis nawet ugotował obiad dla nas typowo marokanski he he
milego wieczorka dziewczynki
nareszcie sie ogarnelam aby do was zajrzec...
widze ze tesknicie za wiosna i narzekacie na mężów...
ja wiosny wyczekuje z niecierpliwością ojoj... juz nie moge sie doczekac jak Sami bedzie łaził licze że pójdzie równie szybko jak Ines... he he
ja kurteczki na wiosny mam nawet chyba 2 i bezrekawnik jeden... ale pewnie cos dokupie. Mam juz tyle tych ubran ze narazie nic nie kupuje. W Tesco jest fajna kolekcja na wiosne ale czekam na pierwsze jej przecny - wtedy na pewno cos kupie
Za to moja Ines wyrasta ze wszystkiego i w marcu bede musiala isc z nia na zakupy... juz widze ja w akcji.
u nas BZ czyli bez zmian. Noce standardowo pobudki 3-4 razy na cyca...
Sami je całe słoiczki owocowe, tch miesnych nie chce... wczoraj zjadł u babci zupy brokułowej. Nadal nie chce nic z butelki, ani kaszy ani herbaty doslownie NIC
a wy dopajacie maluchy?? moja mama mi non stop mowi ze powinnam go dopajac... jak on z kubka wypije a z butli nie chce. Nie wiem jak go przekonac??
w tym tygodniu koniecznie musze kupic mu krzeselko do kapieili bo mi sie juz nie miesci w wanience...
Zjechal do nas juz gosc z Maroka ale narazie nie narzekam:) jest wesoło. Dzis nawet ugotował obiad dla nas typowo marokanski he he
milego wieczorka dziewczynki
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #318967 przez slowiczek
Gosia kiedyś w Pepco wyczaiła te kurtałki ale jak szła kupić to okazało się, że nie ma już rozmiarów allegro.pl/hello-kitty-wiatrowka-wiosenn...-9m-i2165365858.html
tylko jakby co proszę zostawić dla mnie 1 sztukę bo rozważam tą opcję
a wiecie, kupiłam wczoraj Natalii w Mothercare 3-pak getrów 6-9 m i co ?....niestety Natalia ma za grube nogi muszę iść wymienić
a wiecie, kupiłam wczoraj Natalii w Mothercare 3-pak getrów 6-9 m i co ?....niestety Natalia ma za grube nogi muszę iść wymienić
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #318974 przez ewelinaa
slowiczek napisał:
Ale fajne te kurteczki, muszę sprawdzić w swoim pepco, dawno nie byłam
Gosia kiedyś w Pepco wyczaiła te kurtałki ale jak szła kupić to okazało się, że nie ma już rozmiarów allegro.pl/hello-kitty-wiatrowka-wiosenn...-9m-i2165365858.html tylko jakby co proszę zostawić dla mnie 1 sztukę bo rozważam tą opcję
Ale fajne te kurteczki, muszę sprawdzić w swoim pepco, dawno nie byłam
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #318988 przez megi2501
Dzień dobry
bardzo późno, ale wiecie mąż w domku, więc teraz Go nie zaniedbuję
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sałatkę z chińskim makaronem na szybko znacie
Albo sałatkę z żółtym serem
Zawsze mogę coś dorzucić
Mała dziękuję za troskę. Jula już dobrze, gorączki nie ma
bardzo późno, ale wiecie mąż w domku, więc teraz Go nie zaniedbuję
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sałatkę z chińskim makaronem na szybko znacie
Albo sałatkę z żółtym serem
Zawsze mogę coś dorzucić
Mała dziękuję za troskę. Jula już dobrze, gorączki nie ma
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319029 przez ewelinaa
Kinga przed chwilą zasnęła, a ja muszę w końcu zrobić porządek z jej ubrankami i za małe popakować i wynieść do piwnicy Ale będzie łezka w oku się kręciła jak te najmniejsze, noworodkowe zobaczę a zaraz już pół roczku skończy
A jeśli ktoś szuka Pampersów to w realu jest promocja - 186 "trójek" za 99 zł, inne rozmiary też są w tej cenie. Ja miałam jeszcze kupon payback -10% więc było jeszcze taniej
Chyba już dziś do Was nie zajrzę, więc dobrej nocki Wam życzę
A jeśli ktoś szuka Pampersów to w realu jest promocja - 186 "trójek" za 99 zł, inne rozmiary też są w tej cenie. Ja miałam jeszcze kupon payback -10% więc było jeszcze taniej
Chyba już dziś do Was nie zajrzę, więc dobrej nocki Wam życzę
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319032 przez gosia2324
Slowiczku ja kupilam ta
allegro.pl/kurtka-hm-dla-dziewczynki-i2116387843.html
ale 74 z H&M to bardziej na jesien, ale strasznie mi sie podoba:)
Beti ciesze sie ze makaron smakował
A ja dzis padam na pysk!!!!!!! I oswiadczam ze nie nadaje sie na matke
Caly dzien albo ryczaly moje dzieci albo ja !
Juz nie mialam cierpliwosci !!!! A przeciez jestem ich mama i powinnam je uspokajać a nie powodować żeby sie bały rozwrzeszczanej matki
Przysiegam mam dzis DOSC!!!!!!!
ale 74 z H&M to bardziej na jesien, ale strasznie mi sie podoba:)
Beti ciesze sie ze makaron smakował
A ja dzis padam na pysk!!!!!!! I oswiadczam ze nie nadaje sie na matke
Caly dzien albo ryczaly moje dzieci albo ja !
Juz nie mialam cierpliwosci !!!! A przeciez jestem ich mama i powinnam je uspokajać a nie powodować żeby sie bały rozwrzeszczanej matki
Przysiegam mam dzis DOSC!!!!!!!
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319047 przez beti
Gosia,
co Ty opowiadasz Jesteś idealną i najlepszą dla nich matką i tak Cię podziwiam, że dajesz sobie radę z dwójką dzieci i się nie skarżysz...ale jak każdy człowiek, a tym bardziej matka która po kilka dni w tygodniu musi zajmować się dziećmi sama 24/dobę masz prawo czasem być zmęczona czy stracić cierpliwość... jutro będzie lepiej
Moderatorzy: ilona