- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #319204 przez Pyśkaaaa
Witam PIerwsza:)
wczoraj mnie nie było, bo moj zamknął lapa i "powiedział że dzisiejszy wieczor spędzamy razem " oglądalismy filmy gadalismy daaaaaaawno tak nie było...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Beti bo chodzi o to że muszę mieć konto na onecie? czy jak bo jak wpisuję tylko hasło to wyskakuje mi błąd
a i wiecie co? miby Franek mieści sie w gondoli ale my nie wygodnie bo nie widzi złości się niemiłosiernie, zmontowalismy spacerówkę zobaczymy czy bedzie lepiej bo spacery przestały sie robić fajne...
wczoraj mnie nie było, bo moj zamknął lapa i "powiedział że dzisiejszy wieczor spędzamy razem " oglądalismy filmy gadalismy daaaaaaawno tak nie było...
Beti bo chodzi o to że muszę mieć konto na onecie? czy jak bo jak wpisuję tylko hasło to wyskakuje mi błąd
a i wiecie co? miby Franek mieści sie w gondoli ale my nie wygodnie bo nie widzi złości się niemiłosiernie, zmontowalismy spacerówkę zobaczymy czy bedzie lepiej bo spacery przestały sie robić fajne...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
Temat został zablokowany.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319236 przez kasia79
Witam mamuski
Nie było mnie przez weekend, bo byliśmy u mojego brata w Ostrowie wielkopolskim, fajnie było, ale jestem szczęśliwa że już w domu, jak weszliśmy do domu to Ami od razu banan na buzi.
Pisałyście o malowaniu, mnie makijaż zajmuje 3 minutki, zawsze mam taki sam z tym że w zimę jeszcze fluid a latem nie.
Witamy Oleńkę, rośnij zdrowa kruszynko : kiss:
Nadia śmieszko, buziak.
Nie było mnie przez weekend, bo byliśmy u mojego brata w Ostrowie wielkopolskim, fajnie było, ale jestem szczęśliwa że już w domu, jak weszliśmy do domu to Ami od razu banan na buzi.
Pisałyście o malowaniu, mnie makijaż zajmuje 3 minutki, zawsze mam taki sam z tym że w zimę jeszcze fluid a latem nie.
Witamy Oleńkę, rośnij zdrowa kruszynko : kiss:
Nadia śmieszko, buziak.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #319244 przez pati-m
Ja tylko na chwilę. Witam.
Humor średni ale to nie ma teraz znaczenia. Nie śpię od 3.30 - Kacper ma gorączkę 38 - spada mu i rośnie od nowa. Wieczorem idę z nim do lekarza. Odezwę się później, bo teraz nie mam głowy do pisania.
Miłego dnia
Humor średni ale to nie ma teraz znaczenia. Nie śpię od 3.30 - Kacper ma gorączkę 38 - spada mu i rośnie od nowa. Wieczorem idę z nim do lekarza. Odezwę się później, bo teraz nie mam głowy do pisania.
Miłego dnia
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez pati-m.
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #319257 przez kasia79
Gosia już cię trochę znamy i wiemy że jesteś SUPER MAMĄ, każdemu czasem puszczają nerwy
jeszcze was nie nadrobiłam ale obowiązki wzywają, więc wpadnę póżniej.
jeszcze was nie nadrobiłam ale obowiązki wzywają, więc wpadnę póżniej.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez kasia79.
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #319266 przez maja1982
Witam sie czwarta!!!
pati - ojoj biedny KAcperek , daj nam koniecznie znać jak wygląda sytuacja!!!a ciebie kochana tulę mocno i przesyłam siłki!!!
pyśka
kasia79 - fajnie ze wypad sie udał ale nie ma jak w domku
u nas noc standard 3 karmienia i od 5 już kręcenie ale jest ok
Kurcze nie wiem co jest grane LOlek nie che mi jeść za bardzo (złości sie przy cycku albo w ogóle nie jest zainteresowany jedzeniem (robi sobie przerwy po 4 h)a jeszcze do niedawna jadł co 2!!ale w nocy jak z zegarkiem w ręce je co 3!!!Czytałam że w tym okresie 5-6 miesięcy dziecko jest tak ciekawe świata ze nie ma czasu an jedzenie i nadrabia to w nocy czy wasze dzieciaki też tak mają???albo mleka mało i się złości- sama nie wiem???
pati - ojoj biedny KAcperek , daj nam koniecznie znać jak wygląda sytuacja!!!a ciebie kochana tulę mocno i przesyłam siłki!!!
pyśka
kasia79 - fajnie ze wypad sie udał ale nie ma jak w domku
u nas noc standard 3 karmienia i od 5 już kręcenie ale jest ok
Kurcze nie wiem co jest grane LOlek nie che mi jeść za bardzo (złości sie przy cycku albo w ogóle nie jest zainteresowany jedzeniem (robi sobie przerwy po 4 h)a jeszcze do niedawna jadł co 2!!ale w nocy jak z zegarkiem w ręce je co 3!!!Czytałam że w tym okresie 5-6 miesięcy dziecko jest tak ciekawe świata ze nie ma czasu an jedzenie i nadrabia to w nocy czy wasze dzieciaki też tak mają???albo mleka mało i się złości- sama nie wiem???
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez maja1982.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319285 przez beti
Cześć kochane
Pyśka, czasem wyskakuje teki błąd, pewnie jak mają przeładowaną stronę
A zobacz czy Ci się przepis nie zapisał w szkicach...a wcisnęłaś Publikuj??
Zazdroszczę wieczoru
PAti ucałuj Kacperka, a ma jakieś inne objawy?? Może od ząbków mu idzie??
Maja, Filip "pilnuje" godzin karmienia ale też jest wszystko ciekawsze od jedzenia
Kasia wysłałam Tylko zobacz czy doszło, bo coś mi się nie wyświetliło
Pyśka, czasem wyskakuje teki błąd, pewnie jak mają przeładowaną stronę
A zobacz czy Ci się przepis nie zapisał w szkicach...a wcisnęłaś Publikuj??
Zazdroszczę wieczoru
PAti ucałuj Kacperka, a ma jakieś inne objawy?? Może od ząbków mu idzie??
Maja, Filip "pilnuje" godzin karmienia ale też jest wszystko ciekawsze od jedzenia
Kasia wysłałam Tylko zobacz czy doszło, bo coś mi się nie wyświetliło
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319286 przez fanka
witam się i ja.
na początek nadrabiam za wczoraj i składam najlepsze życzenia wraz z buziakiem dla Lilki i Frania.
Maja mój też je mniej i przerwy długie między karmieniami a w nocy jak już około 2 miesięcy wstawał raz na karmienie tak teraz 2-3 razy to norma więc chyba coś w tym jest.
Pati, Agusia
na początek nadrabiam za wczoraj i składam najlepsze życzenia wraz z buziakiem dla Lilki i Frania.
Maja mój też je mniej i przerwy długie między karmieniami a w nocy jak już około 2 miesięcy wstawał raz na karmienie tak teraz 2-3 razy to norma więc chyba coś w tym jest.
Pati, Agusia
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 9 miesiąc temu #319311 przez Agusia83
Dzien dobry
Za chwile ide z Emi i z moja mama na spacer...tak wiec zmykam.
Maju, moja je co prawda butle, ale tez mniej niz zawsze i to od kilku dni...
Pati, oby Kacperkowi nic nie bylo...mam nadzieje, ze goraczka pojdzie sobie na calego..
Milego dnia Wam zycze, buziaki!
Za chwile ide z Emi i z moja mama na spacer...tak wiec zmykam.
Maju, moja je co prawda butle, ale tez mniej niz zawsze i to od kilku dni...
Pati, oby Kacperkowi nic nie bylo...mam nadzieje, ze goraczka pojdzie sobie na calego..
Milego dnia Wam zycze, buziaki!
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 9 miesiąc temu #319321 przez Mała
Witam.
Ola to pilnuje godzin karmienia,ale za to trochę je,popatrzy na wszystko dookoła, znów je, usiądzie,znów je i tak w kółko. Mój M jak z boku siedzi z boku, patrzy co ona wyprawia i tylko głową kręci. A w nocy co 2 h je. Cieszę się, że wasze maluchy też nie jestem sama,niewyspana
Kacperku a co to za brzydka temperatura Pati daj znać co lekarz na to.
Fanka
Ola to pilnuje godzin karmienia,ale za to trochę je,popatrzy na wszystko dookoła, znów je, usiądzie,znów je i tak w kółko. Mój M jak z boku siedzi z boku, patrzy co ona wyprawia i tylko głową kręci. A w nocy co 2 h je. Cieszę się, że wasze maluchy też nie jestem sama,niewyspana
Kacperku a co to za brzydka temperatura Pati daj znać co lekarz na to.
Fanka
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319365 przez slowiczek
witam laseczki
biedny Kacperek...może to rzeczywiście ząbale ?? czekamy na wieści i ciocia Asia śle buziaka
Maja, u nas nie ma takiego problemu...no jedynie nie mogę karmić jak jej tata jest w polu widzenia bo inaczej ciągle się na niego gapi i mój cyc przegrywa
muszę sprzątać, bo w domu pierdolnik
biedny Kacperek...może to rzeczywiście ząbale ?? czekamy na wieści i ciocia Asia śle buziaka
Maja, u nas nie ma takiego problemu...no jedynie nie mogę karmić jak jej tata jest w polu widzenia bo inaczej ciągle się na niego gapi i mój cyc przegrywa
muszę sprzątać, bo w domu pierdolnik
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #319376 przez angie1713
Witam się i ja
U nas noc fajna bo 2 pobudki ale Nadia ostatnio nie chce mi zasypiać w łóżeczku a już tak fajnie sama zasypiała teraz jest straszny lament w łóżeczku a jak jej nie wezmę na ręce to sąsiadów by pobudziła
Kacperku zdrowiej nam szybciutko
U nas noc fajna bo 2 pobudki ale Nadia ostatnio nie chce mi zasypiać w łóżeczku a już tak fajnie sama zasypiała teraz jest straszny lament w łóżeczku a jak jej nie wezmę na ręce to sąsiadów by pobudziła
Kacperku zdrowiej nam szybciutko
Moderatorzy: ilona