BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 9 miesiąc temu #79320 przez bewipo
Sprawdź kto przyjmuje w poradniach przy szpitalnych i wklep nazwisko na znany lekarz. Tak chyba najłatwiej. Z jakich okolic jesteś, może dziewczyny kogoś ci polecą.
Temat został zablokowany.
13 lata 9 miesiąc temu #79339 przez Pyśkaaaa
Z Wrocławia :D
13 lata 9 miesiąc temu #79356 przez bewipo
To ja nie pomogę, ale wejdź na starania i zapytaj i u mamusiek sierpień 2011, tam jest duzo dziewczyn to może z wrocka ktoś będzie...
13 lata 9 miesiąc temu #79371 przez Pyśkaaaa
w sumie dobry pomysl podpytam :D
13 lata 9 miesiąc temu #79372 przez Groszek
Pyśka my byliśmy w tygodniu przed wakacjami w godzinach popołudniowych :)

Smoczka nie mieliśmy, potem kupiłam i się tylko przewraca, bo młody nie chce ssać :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557
13 lata 9 miesiąc temu #79375 przez slowiczek
Co do wydatków związanych z maluszkiem to naprawdę koszmar - w samym lutym na lekarza + usg + badania poszło 750 zł :(
13 lata 9 miesiąc temu #79378 przez Pyśkaaaa
wow.. to masakra! ja wydalam 150 na gina +250 na badania... daltego przemyslam sprawe NFZ chodz wam powiem ze jak zaplace jestem spokojniejsza :P
13 lata 9 miesiąc temu #79379 przez slowiczek
a u mnie to tak : 140 gin z cyto, 250 usg, 350 zł - kompleksowe badania krwi :] z tym, że ja po prostu nie korzystam z nfz...wolę zapłacić i wiedzieć, że jestem pod najlepszą opieką lekarską niż czekać w miesięcznych kolejkach do lekarza, gdzie i tak zwykle robią łaskę, prosić się o każde skierowanie - tak swoją drogą kiedyś lekarka zabiła mnie tekstem jak chciałam skierowanie na prześwietlenie - " a co to ja organizacja charytatywna jestem !?!?!" :D chory kraj, cóż zrobić....wiadomo, że jak ktoś nie ma kasy to nie mam wyboru niestety :/
13 lata 9 miesiąc temu #79383 przez bewipo
U mnie to akurat ta sama przyjmuje na nfz co teraz prywatnie do niej chodzę. Różnica jest taka że na nfz przyjmuje od rana, a prywatnie po południu. Gabinet ten sam, sprzęt ten sam. Jedynie zapisy są co trzy miesiące, więc od stycznia musiałam prywatnie chodzić, bo zapisy były 15 grudnia. Teraz są 15 marca i kazała mi się zapisac na kwiecień, maj i czerwiec od razu.
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #79397 przez Smerfetka
Mój termin na dzień dzisiejszy to 17 września 2011 :)
13 lata 9 miesiąc temu #79401 przez Smerfetka
17 września 2011 :)[url=
13 lata 9 miesiąc temu #79430 przez Groszek
Smerfetka witaj :)
Co do wydatków na lekarzy, badania to ja w rekordowym miesiącu zapłaciłam 1100 zł :)
Też chodziłam prywatnie, bo na nfz jak byłam u rodzinnego i poprosiłam o skierowanie to ona do mnie że to nie sklep i wybierać nie będę jakie badania chce mieć :angry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557
13 lata 9 miesiąc temu #79485 przez Marta M
Tak pyskaa, maz wraca za 4,5 tygodnia...na szczescie juz polowa minela..:):)

Ja jak liczylam wydatki od poczatku ciazy na lekarzy i badania to przekroczylam juz 1500zl..

Witaj smerfetka :)

Kochane z okazji naszego swieta wszystkiego najlepszego Wam zycze a przede wszystkim aby ten okres ciazy minal spokojnie, kolejno szczesliwego rozwiazania i mamusiowania :)
13 lata 9 miesiąc temu #79543 przez Martynka__89
Tak składki nam odciągają, a z NFZ nie ma co chodzić :angry: Ja też chodzę tylko prywatnie ze sobą i z małym.

Moja Kropeczka:(9.02.2015
13 lata 9 miesiąc temu #79578 przez magdamagda1988
Witajcie dziewczyny :) wszytskiego najlepszego w dniu naszego święta :)

Nie było mnie dwa dni a tu tyle zaleglości, pisze prace caly czas-jutro jade do Krakowa a nie chce mi sie cholernie... ale jak dobrze pojdzie to za 2 tyg bede po obronie.. ale zobaczymy czy prace mi zaakceptuje promotorka.

Dziewczyny co do ćwiczeń też miałam ciąże zagrożoną leżałam 5 dni w szpitalu a na nastepny dizen poszlam na silownie , moze sie nie forsowalam ale zawsze troche ruchu i na basen tez chodze..

Ja na lekarza tyle wydaje ze nawet nie chce mi sie mowic.. co miesiac 120 zl same badania do tego wizyta leki, caly czas biore luteine ona jest tania ale ale wczesniej kuplam 2 opakowanie duphastonu i nie wybralam bo brzuch mnie po nim bolal...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia