BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #176624 przez Agusia83
Gosia, my tez musimy sprzedac nasz stacjonarny....wlasnie po to by lozeczko sie zmiescilo...
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #176625 przez pati-m
Gosia a myślałaś o netbooku? Ja kupiłam sobie rok temu i jestem bardzo zadowolona. Malutki, poręczny, nawet do torebki do zmieszczę i nie muszę dzielić komputera z mężem :)
13 lata 4 miesiąc temu #176634 przez mgielka22
A ja na dzien dorby spalilam ziemniaki :P :P :P

Foczki superasne hehe rozbawily mnie :D

U mnie dzis knedle ze sliwkami :D heh o smaku pieczonego ziemniaka z ogniska :P

Ogarnelam caly dom pomylam okna, kurze, jeszcze podloga bo dzis jedziemy do babci na zjazd :P

Nogi oczywiscie jak parowki ale smaruje escevenem i nie bola tak bardzo :D

Musze jeszcze kartke babci dokonczyc i na dzis finito :D

Buziaki dla brzuchalkow :D :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #176636 przez pati-m
mgielka - ty to masz powera! Ja się dzisiaj do niczego nie nadaję :)
13 lata 4 miesiąc temu #176644 przez Agusia83
A ja jestem umowiona do fryzjera na 15 :lol:
13 lata 4 miesiąc temu #176647 przez beti
Cześć dziewuszki, ja na szczęście dziś siły mam więcej niż przez ostatnie dni i już połowę balustrady pomalowałam na tarasie :)

Mgiełka, a co to jest: knedle ze sliwkami heh o smaku pieczonego ziemniaka z ogniska ???? :P
13 lata 4 miesiąc temu #176650 przez fanka
matko jaka dziś jestem nie dożycia- jakby mnie ktoś przeżuł i wypluł. A muszę się zbierać bo umówiłam się z mamą na mieście, mam jej pomóc prezent dla koleżanki wybrać i przy okazji do bieliźnianego skoczyć po jeszcze jeden biustonosz do karmienia, mam nadzieję że tam nie padnę!!! a mnie przyszedł rachunek za tel stacjonarny- dzwoniłam kiedyś do siostry do anglii z telefonu bo była awaryjna u niej sytuacja i prosiła o telefon, gadałyśmy nie całe 50 min i rachunek za tą rozmowę mi przyszedł 60 zł!!!
13 lata 4 miesiąc temu #176671 przez gosia2324
pati-m napisał:

Gosia a myślałaś o netbooku? Ja kupiłam sobie rok temu i jestem bardzo zadowolona. Malutki, poręczny, nawet do torebki do zmieszczę i nie muszę dzielić komputera z mężem :)

Hmmm moze i masz racje :) Ja tak srednio znam sie na tych wszystkich nowosciach, ale musze cos wymyslec puki jest dodatkowa kasa za L4
13 lata 4 miesiąc temu #176690 przez pati-m
Dziewczyny ja chyba dziś wariuję. Tzn. nie szaleję po mieszkaniu z obłędem w oczach, wręcz przeciwnie - apatyczna i jakaś taka zdołowana jestem. Ale za to siedzę w necie i wyszukuję oznak zbliżającego się porodu. Znalazłam coś takiego 78.28.2.91/dziecko/forum/pokaz.php?id=6637 , no i ta wzmianka o przygnębieniu dzisiaj do mnie idealnie pasuje. Nie wiem co mnie dopadło...
13 lata 4 miesiąc temu #176693 przez gosia2324
Pati to czekanie tak doluje ...... z dnia na dzien, z tygodnia na tydzien i konca nie widac !!!!!
13 lata 4 miesiąc temu #176698 przez pati-m
Gosiu pewnie masz rację. Jakby tego było mało wkurzyłam się na teściową, bo chciała żebym pomogła jej wybrać sukienkę na wesele. Ja już się nie nadaję na bieganie po sklepach i znoszenie jej braku zdecydowania, bo ta kobita sama nie wie czego chce, więc odmówiłam a ta focha walnęła! Rozmawiałam z nią wiele razy na ten temat i mówiłam, że jeśli chce mojej pomocy przy wyborze, to niech się wcześniej wybierze, no ale oczywiście czeka na ostatnią chwilę, a potem foch! Mam to w d... :angry:
13 lata 4 miesiąc temu #176700 przez gosia2324
Co sie przejmujesz :)
Moja jak raz walnela focha to pol roku ja trzymalo :woohoo: :woohoo: :woohoo:
13 lata 4 miesiąc temu #176706 przez pati-m
A niech ją trzyma nawet i rok. Przynajmniej będzie mnie omijać i denerwować.
13 lata 4 miesiąc temu #176708 przez gosia2324
pati-m napisał:

A niech ją trzyma nawet i rok. Przynajmniej będzie mnie omijać i denerwować.

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #176710 przez pati-m
Gosia :kiss: :kiss: :kiss:

Właśnie oglądam "Ciąża z zaskoczenia". Nie pierwszy raz patrzę na tego typu program, ale nadal mnie zadziwia jak można się nie zorientować, że jest się w ciąży.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia