BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 10 miesiąc temu #313726 przez makrelcia
Macica mi rośnie :laugh: bolą mnie pachwiny to chyba te więzadła więc mówię sobie, że mi macica rośnie :laugh: Ale mnie to stwierdzenie rozbawiło :)
Mam dobry humor bo za 15 min uciekam do domku :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #313755 przez aganio87
Kochane z mojego zatrudnienia na lewo to nici... :( :( :( znajomi męza pytali się swoich księgowych i że mają jednosobowe firmy i nie mogą zatruniać a jeden już był skłonny mnie zatrudnić ale sam jest na rencie i nie może przekroczyć 3000.... ale coś powiedził co mnie zdziwiło że przez te 3-4 miesiące się więcej włoży kasy niż wyciągnie z ZUSu ( ja myślałąm że coś dałovy rade więcej wyciągnąć.... ale cóż nie dane mi jest coś w tym miesiącu szczęście... :( jak pisałam jak pech to pech.....

Kasia to faktycznie mieliście Farta :) :) :)

Makrelcia hehehe ale to dobrze że rosnie:) :) :)

[*] 6.11.2011

12 lata 10 miesiąc temu #313778 przez patys
Jejku widzę, że wy zapracowane mamusie jesteście :) a ja już jestem na zwolnieniu, pracuję w przedszkolu i postanowiłam nie ryzykować infekcji z resztą na początku ciąży miałam małe plamienie i strasznie napiętą macicę (pewnie ze stresu pracowego:))więc wolałam nie ryzykować...

12 lata 10 miesiąc temu #313792 przez aganio87
Patys masz racje zwłaszcza teraz jest okres przeziębień w przedszkolu wiec lepiej nie ryzykowac... :)

Ja z chęcią bym mogła pracować ale nie jest mi dane niestety :( :(

[*] 6.11.2011

12 lata 10 miesiąc temu #313825 przez patys
aganio 87 czy ty może będziesz mieć bliźniaki? :) bo tak widzę po twoim suwaczku :) ja mam siostrę bliźniaczkę...i na prawdę między bliźniakami jest super więź i mimo wszystko super mieć bliźniaka :)

12 lata 10 miesiąc temu #313827 przez aganio87
tak ciąza mnoga dwukosmówkowa :)

[*] 6.11.2011

12 lata 10 miesiąc temu #313834 przez patys
my jesteśmy jednojajowymi bliźniaczkami :) a najlepsze, że nasza mama dowiedziała się praktycznie dopiero przed porodem, że będą bliźniaki :) więc generalnie nie była na to przygotowana...

12 lata 10 miesiąc temu #313846 przez aganio87
Powiem Ci że do mnie jeszcze nie docierea że bedzie dwoje dzidziolków :) :) pewnie jak poczuje pierwsze kopniaki to do mnie dotrze :)

[*] 6.11.2011

12 lata 10 miesiąc temu #313848 przez madeleine
Ja tam śpię jak popadnie :p najczęściej na prawym, boku choć od pewnego czasu na lewym lepiej mi się śpi :p nie wiem czemu :)
ja wizytę i USG mam w środę zobaczymy co z dzidzią :) pewnie będę już miała drugie zdjęcie do kolekcji, albo poproszę o zapisanie całego USG na płytce DVD, wtedy będę mogla sobie popatrzeć na bobaska, jak szaleje w moim brzuszku, kiedy będę chciała :) mam nadzieje ze urosła, chociaż troszkę :) Musze się Wam pochwalić :) miałam robione badania z krwi i moczu dzisiaj, odebrałam wyniki i pielęgniarka powiedziała, że tak dobrych wyników z krwi już dawno nie widziała :)
Mam jeszcze do Was pytanko, jesteście ciekawe płci dziecka? Ja osobiście doczekać się nie mogę, chciałabym wiedzieć już :) A mój ukochany to wcale nie chce słyszeć, że może być chłopak, no tak, córeczka tatusia musi być :P

Wiktorek już jest z nami!

12 lata 10 miesiąc temu #313852 przez aganio87
To koniecznie chwal sie dzidziola zdjęciem !!! :) :)

U mnie mąż koniecznie chce synusia :) ale ja jakoś czuje że bedzie parka ale to nieważne byle zdrowe dzidziole sie urodziły :)

[*] 6.11.2011

12 lata 10 miesiąc temu #313856 przez madeleine
mówię mu to samo :) Oby zdrowy szkrab był :)
Bardzo chętnie bym się pochwaliła ale jak na razie czekam na nową drukarkę ze skanerem, bo jak zrobię aparatem to nie widać za bardzo :( Najbardziej ucieszyłam się na USG jak zobaczyłam taka malutką rączkę z pięcioma tyci paluszkami :) tak jakby moja Niunia wiedziała, że mamusia patrzy i ma machała :) Mówię Wam przeżycie niesamowite :) Prawie się na kozetce popłakałam :)

12 lata 10 miesiąc temu #313859 przez patys
no parka byłaby super:)
a jeśli chodzi o mnie na razie myślę tylko o pierwszym usg żeby usłyszeć serducho a potem wgłębię się w płeć :) mój mąż to raczej o synku marzy ale z córeczki tez by się ucieszył byle by umiała grać w nogę albo tenisa stołowego :silly:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #313860 przez aganio87
ja już umre chyba z niecierpliwości na 2 marca na wizyte u gina :) :) :)

Wrzuć suwaczka sobie na profil bo lubie patrzeć jak te nasze wszystkie wrześniowe maluchy rosną :) :) :)

Mój mąz już wyszukuje akcesoria spotrowe ulubionego klubu tj, kocyki butelki kapcioszki jednym słowem wszycho... :) :)

[*] 6.11.2011

12 lata 10 miesiąc temu #313864 przez madeleine
ło matko mój tak nie szaleje :P ja sama dzisiaj kupiłam tyci czapeczkę :P Nie mogłam się powstrzymać.
Ha Aganio bardzo chętnie wrzucę suwaczka, tylko nie wiem jak o.O

12 lata 10 miesiąc temu #313870 przez aganio87
na górze strony masz załóż suwaczek jak już tam wszystkie etapy przejdziesz tj wybierzesz tło i podasz dane kiedy miałaś miesiączke to pojawia na końcu się kody i skopiuj ten " Kod dla forum z obsługą UBBCode lub BBCode " iwklej w profil swój na dole tam gdzie masz podpis i zaakceptuj :)

[*] 6.11.2011

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka