BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu #469520 przez chiczi
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. napisał:

chiczi 19 kwietnia miałam operacje a koniec maja zaszłam w ciąże :) mam blizne jak po cesarce,troche mnie wkurza bo swędzi i nie ładnie wyglada ale to przez rosnący brzuch,wczesniej wyglądała zdecydowanie lepiej,dlaczego miałaś laparoskopie?

Miałam podejrzenie endometriozy- dwie torbiele wypełnione krwią na jajnikach...Okazało się jednak, że nie były endometrialne, tylko krwotoczne...Do zajścia w ciążę walczyłam z kolejną torbielą krwotoczną, która nie chciała się wchłonąć- upragniona ciąża jej w tym pomogła ;)

A Ty miałaś laparotomię chyba?

Odczuwam do tej pory silniejsze kłucia zwłaszcza na zmianę pogody, ale damy radę ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #469533 przez Alina2408
jejku ja mialam taki brzuszek w 3 miesiacu hihi a teraz to mam wielkiego pompona :) no w sumie sama tez wieksza jestem :P

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 1 miesiąc temu #469543 przez Marlena1888
Dzięki MartaB za radę, wypróbuje na pewno :*
Dominia jaka laseczka z Ciebie :) fajny, zgrabny brzusio :) taki Twój urok po mamie :P mi też dopiero teraz zaczał rosnąć brzuszek na maxa. jutro wklepję fotkę ;D
alina głosiki oddane :side:

12 lata 1 miesiąc temu #469544 przez sylwia1986
Dominia brzuszek uroczy:) myślałam ze mój jest mały, ale Ty masz jeszcze mniejszy :D

Alina my dwa lata temu zakupiliśmy taki uroczy domek z potencjałem do remontu i do teraz się remontuje a my mieszkamy w wynajmowanym pokoju ;/ ale teraz musimy nabrać tempa i wyremontować chociaż część co by się tam z bąbelkiem wprowadzić, a dalej jakoś się pokula.

Wróciłam z pracy i zamiast robić obiad, to się zaczytałam na forum;D

12 lata 1 miesiąc temu #469551 przez kasia123m
Sylwia bo to sie nazywa uzaleznienie hehe :laugh: ja juz niepotrafie zyc bez Was

Domina normalnie 17latka.starsznie mlodziutko wygladasz.a brzuszek sliczny.a ja myslalam ze mam najmniejszy.

Satine przyszedl wozek?ja wpadlam dzis do robana na sekunde i kupilam Tosi kilka bodziakow i jedna sukienke.kurde alee dziwnie mi sie pisze Tosi.hehe

Niemoglam sie wkloc po obiedzie.dopiero poszlam jeszcze raz do lazienki rece pod wrzatek i poszlo.musze podwieczorek troszke przesunac bo jadlam 1#5godz temu.gotuje jajko i zjem z tym chlebem IG.i marchewe i zobaczymy.chcialabym tez polezec wreszcie.chociaz pol godz.moze mi cukier nieskoczy.

Musze wlaczyc wreszcie kompa bo obiecuje Alince ze zaglouje a z telefonu to ciezko.zaraz wlacze ...
Musze polezec troche bo mi brzuch twardnieje

12 lata 1 miesiąc temu #469558 przez jadziatopol
Kasia ja tez a podwieczorek ugotowalam jajko, chlebek IG, salata, ogorek kiszony i surówka z buraka :lol: mniam :lol: wrócilam teraz od mojego ulubionego lekarza :lol: on jest internista i diabetologiem tez. Poszlam do niego po recepte na lek przeciwzakrzepowy do samolotu. ...zaczelismy rozmawiac o stanach. Ma siostre, ktora jest prof. i szefem kliniki endokrynologicznej ( w stanach endokrynologia zajmuje sie rowniez cukrzyca ) i dal mi numer do niej. Ona co prawda mieszka w NY ale zna lekarzy z SF i moze mi pomoc :lol: poptem zaczelismy gadac o cukrach....i powiedzial,ze niepotrzebnie biore insuline...czasem niepotrzebna insulina na noc podnosi cukier...w moim przypadku lepiej byloby nie ruszac insuliny i miec caly czas 90 na czczo bo to dobry cukier. Mam wstac w nocy miedzy 2-3 i sprawdzic cukier. Jezeli mam spadek to mam odstawic. Pwoiedzial ze cukry sa piekne i nie ma sie czym martwic. Takie cukry nie zagrazaja dziecku. Jakbym miala bardzo czesto po jedzeniu ponad 140 to wtedy mam sie zaczac martwic...a tak to na luuuuuuz :lol: Ach jaka wrocilam uskrzydlona od niego :lol:
Ja to mam brzuch taki,ze chodze juz jak kaczka :blink:

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #469560 przez dominia
Jadzia to ten lekarz Cie uspokoil ladnie :) bardzo sie ciesze :kiss: moze nie bedziesz musiala brac insuliny :)

12 lata 1 miesiąc temu #469562 przez anoda89
Hej mamusie :).

Jadzie czyli jednak lecisz do męża, nie dziwie się ja bez swojego bym oszalała. Co do brzuszków to czekam na zdjęcie Twojego brzuszka. Obie z Vini jesteście rekordzistkami jeśli chodzi o wielkość brzucha. Muszę się napatrzeć i szybko zarazić ciążą :silly:.

12 lata 1 miesiąc temu #469565 przez dominia
Anoda jak super, ze do nas zawitalas :) co tam u Ciebie ? Jak sie czujesz ? :) masz piekne zdjecie w avatarku :) nie moge sie napatrzyc :)

12 lata 1 miesiąc temu #469567 przez princess
Pliszka, jak mojego M nie ma na noc to ja też śpię z zapaloną lampką. Inaczej, jak żył mój piesio, jakoś przy nim się bałam. Brzuszek u mnie już lepiej, mnie też lekko przeczyściło i już czuję się dobrze :) Szydełkowanie idzie pomału, wczoraj siedziałam nad schematem serwetki i zachodziłam w głowę, co autor miał na myśli :) Ale chyba już rozkminiłam (mam nadzieję, że zgodnie z ideą autora) i część serwetki już zrobiłąm, myślę, że za parę dni będzie gotowa. Niestety pięknej urody to ona nie będzie, już na tym wczesnym etapie jest koślawa, ale co tam, trening czyni mistrza ;) Czekam na fotki taboretów :) Tak w ogóle to fajnych masz teściów, na pewno się ucieszą. Już widzę miny i komentarze moich teściów na widok takiego prezentu...

Natalka, fajnie Ci, że kupujesz sobie autko :) Ja też o tym marzę ale niestety nas teraz na to nie stać i mamy tylko jedno, którego mąż mi od czasu do czasu użycza. A jaki model sobie upatrzyłaś?

Dominia trzymaj się kochana. Musisz być dzielna dla swojej dzidzi :) Pomyśl sobie, że nie Ty jedna jesteś z takimi problemami, inne kobietki dają radę i rodzą zdrowe bobasy :) Główka do góry :) Rzeczywiście wyglądasz jak nastolatka :) Szczuplutka jesteś, też się zastanawiam, gdzie ten Twój mały olbrzymek się mieści :D Ja to mam ogromniasty brzuch, ludzie się pytają, czy zaraz rodzę, albo czy mam bliźnięta :silly:

Marlena to miałaś dolegliwości, uważaj na siebie kochana !

Satine, cieszę się, że z Wami wszystko ok :)

DOMI, ja miałam zastrzyk z Nospą 3 tygodnie temu i do dziś mnie tyłek boli ! Na szczęście guzek mi się nie zrobił ale jakiś stan zapalny tam siedzi, ciekawe kiedy to przejdzie? A Patrycje to fajne dziewczyny, sama jestem tego przykładem (żartuję) :)

Kasia, jak dla mnie Antosia bardzo ładne imię :)

Muszę się pochwalić, że w końcu przespałam całą noc bez żadnego budzenia się, wstawania i głupich snów :) Za to rozbolała mnie głowa z jednej strony, czyli migrenka :dry: Dziś na obiad mama serwuje kopytka, zaraz idę wsuwać :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #469570 przez jadziatopol
Anoda hihi....jutro zamieszczę na pewno...mam nadzieje,ze jeszcze się zmieści w kadrze :lol: lecę i mam mieszanke uczuc....jestem przeszcześliwa, wystraszona jak diabli, stęskniona,wariacko zakochanai szaleńczo przejęta :silly:
Mi tez sie podoba twoje zdjątko w avatarku :) prezentujesz sie bardzo kusząco :) Jak sie czujesz? byłas juz u lekarza?

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #469571 przez anoda89
Dominia raz mam dzień super i nie mogę przestać się śmiać a raz taki że żyć się nie chcę, rana mam nadzieje że ładnie się goi. Miałam dzisiaj umówić się na wizytę i zapomniałam zadzwonić bo wpadłam w wir sprzątania. Dziękuję, zdjęcie to od męża prezent. Na 20 urodziny zabrał mnie na sesje zdjęciową :).

Jadzia jak lekarz pozwolił to będzie dobrze. Najważniejsze że już niedługo rodzinka znowu będzie w komplecie :).

12 lata 1 miesiąc temu #469572 przez natalka
Dominia jaki malutki masz brzuszek, śliczny :)
Princess podoba mi się Polo lub Passat :)
Anoda jak się czujesz? Co słychać?

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 1 miesiąc temu #469575 przez kasia123m
Jadzia ale TY bez insulinki mialas po 90 tak?noi zadnych cial ketonowych...to moze Ty rzeczywiscie niepotrzebnie bierzesz...ja mialam dzis 102 wiec napewno dostane...

alinka juz glosuje

witam Anoda...brakuje nam tu Ciebie..

12 lata 1 miesiąc temu #469576 przez dominia
tablica.pl/oferta/wielofunkcyjny-roczny-....html#aa6a640d;r:4;s :
co o nim myślicie ? mam zamiar napisać do babeczki o niego :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka