BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu #469577 przez anoda89
Trochę boje się tej wizyty ale będę wiedziała na czym stoję. Jutro zadzwonię i się umówię. Mój mąż już się doczekać nie może bo wyposzczony jest niesamowicie, pół roku w celibacie biedak żył :silly:.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #469583 przez kasia123m
wo jaka fota ...teraz dopiero widze nowa fote...no Anoda...nie pogadasz...laseczka na 102 :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #469584 przez Madlen
Pliszka widziałam w empiku "Siłę" tej samej autorki.

Monia horror przeżyłaś biedna...

Satine super wiadomość :)

Jadzia a jak tam z ubezpieczeniem?
Ile zapłaciłaś za bilet?

Dominia piękny Twój brzusio

Hej Anoda ,śliczności :kiss:

Mam pytanie co do wanienki. Kupujecie ze stojakiem czy bez??

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #469585 przez sylwia1986
My wózek również firmy espiro będziemy pożyczać od kuzynki. Ona miała córeczkę, ale wózek zielony :)

Madlen my zakupiliśmy komodę kąpielową, koleżanka z pracy mi poleciła, na razie nie powiem Ci co o niej myślę, zobaczymy jak sie sprawdzi :)

12 lata 1 miesiąc temu #469587 przez Monia_T
Jadzia super wieści od tego doktorka :)
Ja juz dawno doszłam do tego, że trochę nadgorliwi są z tą cukrzycą ciążową, zwłaszcza, że normy zaostrzyli tak niedawno, a wcześniej jakoś zdrowe dzieciaczki się rodziły :)

Dominia ładny ten wózek, kolorek fajny taki uniwersalny. A masz możliwość zobaczenia go w realu?

Anoda trzymaj się :kiss:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #469589 przez dominia
Madlen ja wanienke mam na strychu i ten stojaczek jest u mojej cioci ale go od niej wezmę bo pożyczała i napewno będę na nim kąpać, przede wszystkim kręgosłup tak nie boli bo schylać się bardzo nie trzeba :)

tak właśnie Monia mam możliwość, patrzyłam na opinie to mowią coś o kołach i że spacerówka mała.. ale jak oglądne to zobacze :) moja chrześnica ma espiro atlantic to bede miała porównanie :)
w wózkach espiro podoba mi się właśnie to, że są zgrabne :) niektóre firmy to robią takie ciężkie wóziory, że jak popatrzysz to Cie odrzuca .. :)

Satine jak tam merc ? przyszedł ? :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #469591 przez jadziatopol
Monia dokladnie :dry: troche przesadzaja :dry:
Madlen z ubezpieczeniem spokojnie...albo wykupimy albo prywatnie bede chodzic...zobaczymy ...wazne ,zebym tam sie znalazla :) a zaplacilam ponad 7 tys
Anoda teraz jeszcze ladniejsze zdjecie :) no to faktycznie...jak sie rzucice na siebie to zaraz zasiejecie jakas fasolinke :)

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #469599 przez Madlen
Komoda kąpielowa fajna sprawa...
Chyba stojak do wanienki to duże ułatwienie..
Myślałam, że wanienkę włożę do wanny, nie będzie tak sie chlapało, ale ciężko z kręgosłupem chyba..
Jadzia to popłynęłaś z $$ ale warto na pewno :)

12 lata 1 miesiąc temu #469600 przez anoda89
Kurde dzisiaj rano zmieniałam i dopiero wczytało mi nowe zdjęcie, żeby nie było że chce się popisać :silly:. Zamula czasami nasze forum.

Jadzia ja to się śmieje że jak już będzie można to jak pierwszy raz po takiej przerwie. Wyliczyłam że jak będziemy mogli majstrować małego brzdąca to znowu mamusią zimową będę i może też lutową.

12 lata 1 miesiąc temu #469601 przez Madlen
Anoda to trzeba będzie klimat romantyczny zrobić, w końcu rozbierana randka od dawien dawna ;)

12 lata 1 miesiąc temu #469602 przez sylwia1986
Dziewczynki a takie pytanie z innej beczki, na mejla przychodzi mi masa wiadomości jak ktoś doda coś na forum, gdzie to można wyłączyć?

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #469605 przez DOMI
MADLEN polecam stojak lub komodę bo kręgosłupa szkoda. Początkowo będziesz dziecko pewnie myła z mężem więc również dostęp będzie z każdej strony.
Anoda śliczne to zdjęcie.

12 lata 1 miesiąc temu #469606 przez dominia
Sylwia na dole bądź na górze masz na różowo napis subskrybuj i jeżeli masz przekreślone to powiadomienia przychodzą Ci na poczte i musisz to wyłączyć :) i niestety za każdym razem kiedy napiszesz wiadomość musisz sobie to wyłączać :)

12 lata 1 miesiąc temu #469608 przez andzia_zg
sylwia1986 napisał:

Dziewczynki a takie pytanie z innej beczki, na mejla przychodzi mi masa wiadomości jak ktoś doda coś na forum, gdzie to można wyłączyć?

Pod postami na samym dole masz taki różowy napis "subskrybuj" musisz go nacisnąć aby nie był przekreślony.

Dodatkowo jak piszesz każdego posta i dajesz odpowiedz to na samym dole pod "dołącz obraz" i "dołącz plik" masz tekst subskrybuj ten temat i koło niego napis "Zaznacz to pole, jeśli chcesz być informowany o odpowiedziach w tym temacie" Musisz przy każdym poście odznaczyć ptaszka i dopiero dać "wyślij" :-)

Anoda ja jakoś nie widze Twojego nowego awatarka na forum :-(

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #469609 przez ola85
Sylwia - jak piszesz odpowiedz to masz na dole taką opcję: "Zaznacz to pole, jeśli chcesz być informowany o odpowiedziach w tym temacie" i musisz ją odznaczyć
Jadzia - dobrze że po wizycie wszystko ok
Dominia - śliczny mały brzuszek, ja też mam niewiele większy:)

Cały czas was podczytuję, ale jakoś nie miałam natchnienia to pisania. Ostatnio trochę źle się czułam i nie chciałam wam tu marudzić :) Widzę że u Was też raz lepiej raz gorzej, ale byle do przodu :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka