- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Satine dzięki za opinię I cieszę się, że wózek jest trafiony
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anet-a-1401
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
dominia wozek fajny ja bym go obejrzala jak to gdzies niedaleko chyba warto
madlen ja wanienke mam bez stelaza doszlam do wniosku ze w razie czego dokupie mamy male mieszkanie i dlatego nie przeginam ze sprzetem, posciele mam trzy kupione i dwie od kolezanki bo dopiero pozniej sie dopatrzyla ze ma dwa wypelnienia tez mam generalnie ja kupilam jedna z ochraniaczem juz dawalam namiary na producenta a dwie kupilam takie tansze za 22 i25 zl poduszke i kolderke pokrycie i sa fajne chociaz ta tansza weselsza
Anoda to widze ze szykujesz sie na calego... proponuje romantyczny wieczorek cvhyba po takiej przerwie to beda nerwy
princess ja od kiedy jestem w ciazy farbuje wlosy henna i jestem bardzo zadowolona tylko dobierz odcien ciut ciemniejszy bo ona trozszke slabiej lapie wlosy mi sie wzmocnily i nie wypadaja tak jak kiedys i nie mam zamiaru wrocic do zwyklych farb bo po co
santin wozek swietny mam nadzieje ze taki jaki mial byc skoro tak dlugo na niego czekalas
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
satine ładny wózeczek
dominia fajny wózek i cena fajna,warto zobaczyć
Alina zagłosowane
Co do gąbki to zgadzam sie z Monią,super jest i normalne jest że trzeba wypłukać i wysuszyć,pewnie będę używać przez 2 może 3 miesące
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzieki dziewczyny zaraz poszukam podwujnie tkanych...
Jadzia po dwoch kromach z szynka i salatce z mc donalda( maz mi kupil,ale przyda sie opakowanie na czwartek do szpitala-zrobie w tym jakas) noi po mandarynce 109...wiec ladnie...wczesniej po kolacji wiecej krom bylo 115 ale nie bylo duzo warzyw...jednak te warzywa duzo daja...Jadzia jak kakao pilas?z cieplym mlekiem caly kubek?i dwie lyzki kakaa gorzkiego?narobilas mi smaka...heheh
Wypilam chyba po 10latach pol szklanki mleka.doobre.pytanie jak zareaguje moj zoladek.moze bedzie dobrze.nie zjadlam wiecej bo rano mialam cukier az 102 a nie chce wiecej.musze wyposrodkowac do czwartku
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadzia a Twoja koleżanka długo stosowała hennę? Nie zniszczyła jej włosów?
Satine, Alina, dzięki za info Jakich firm używacie/używałyście hennę? I w jakiej postaci?
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia wypilam pol kubka kakao gorzkiego z mlekiem....juz sie przyzwyczailam do tego ,ze jest bez cukru i nawet przechodzi. Ja nigdy nie slodzilam ani herbaty ani kawy...ale kakao lubilam slodkie no to ladne masz cukry normuja sie ale za Insulatard (insulinke) dalam wiecej niz Monia. Moze zalezy od insuliny
Dominia moj pierwszy syn tez mial czkawke czesto...fajne uczucie Hubi nie ma wcale.
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziś spokojny dzionek, nawet się wyspałam Obudziłam się jak mąż wstawał do pracy, pogadaliśmy trochę, dostałam herbatkę do łóżka. Jak co dzień poszedł po świeżego razowca dla mnie, kochany jest Mi by się nie chciało wychodzić o 6 rano...
A później po wyprawieniu córci do szkoły zasnęłam.
Zaraz będzie śniadanko, naszła mnie ochota na jajka. Mama przywiozła mi ze wsi od znajomej, więc będzie wyżerka
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Leze na cicuhy z sasiadka.zaabwki maja byc ale jak mnie zabiera to na ciuszki popatrze.wzielam na 11 az 2 kromy z szynka podwojna i salata plus jedna malutka z bialym serem i mandarynka.jak tyle zjem na 2 sbiadanie to zobaczymy co sie bedzie dzialo.wiecej kalorii wiec chyba jak on chcial bo juz glupieje
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak się czujecie? My dobrze, mały kopie, brzuch też jakiś spokojniejszy Dziś na śniadanie wtrąciłam jajecznicę, objadłam się jak nie wiem Teraz idę poleżeć i poczytać książkę. Naszła mnie ochota na Anię z Avonlea
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A kakao chociaż rzadko piję musi być słodkie Deco Moreno, pyszne, chyba najlepsze