BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #470044 przez DOMI
Cześć, ja się dziś nie mogę obudzić. Taka aura nastała... Malutka podobnie troszkę się powierciła i dalej śpi.
Ja też nie słodzę kawy ani herbaty. Kakao nie pijam bo u mnie mleko służy tylko do kawy.
Na farbach do włosów się nie znam bo od lat nie farbuję.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #470045 przez Paulaaa
Hej dziewczyny. :) :)

My już po śniadaniu. Oliwia bajki ogląda a ja dopiję herbatkę i idę się ogarniać, bo na 14 usg. :P
Chyba nikt się nie cieszy z tego USG tak jak Oliwia. Taka podniecona chodzi, że zobaczy Amelkę. :)

Kasia u mnie w domu wczoraj była wojna. A. wymyślił sobie, że może jednak będzie Julka. Oliwia w ogóle nie dopuszcza do siebie takiej myśli, że nie będzie Amelki.
Nie odzywali się do siebie chyba ze dwie godziny.
Mi tam obojętnie. I Amelka i Julka ładnie. U Ciebie syn nie protestuje? Bo tez pisałaś, że bardzo chce Amelkę. Jak zareagował na Tosię?
Koleżanka w Maju urodziła Antoninę. Śliczna dziewczynka, zresztą imię tez.. :)

12 lata 1 miesiąc temu #470046 przez andzia_zg
Ale mi narobiłyście ochoty na kakao. Dziś wieczorkiem przed snem chyba sobie wypiję :lol:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #470052 przez DOMI
Wczoraj była dyskusja na temat pościeli. Zajrzałam do tchibo i :
www.tchibo.pl/Dwustronna-posciel-ze-wzmo...26537.html?dim1=Bw34
Jak bym używała to bym zamówiła ale moje dziecię sypia w śpiworku.

12 lata 1 miesiąc temu #470056 przez Monia_T
Domi ładna ta pościel :)
Tchibo ma też fajną jakość. Nie wpadłabym, że mogą mieć pościel dla niemowląt :silly:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

12 lata 1 miesiąc temu #470067 przez DOMI
Ja tam często zaglądam i kupuję ubrania dla synka bo są dobrej jakości. Często można fajne rzeczy na wyprzedaży kupić.

12 lata 1 miesiąc temu #470071 przez Monia_T
Fakt, w Tchibo najlepiej na wyprzedaże polować :) Ale przynajmniej jakość nie zawodzi :)

Dla dziewczyn, które szukają szkoły rodzenia online szkola-rodzenia.pieluszki.pl/

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

12 lata 1 miesiąc temu #470082 przez Marlena1888
hej mamusie!
wiecie co, miałam w nocy stresa bo nospa mi się skończyła i nie mogłam na noc wziąść.. i w nocy miałam bóle brzuszka jak na okres.. ale wytrzymałam :) M mi kupi dopiero jak z pracy wróci bo mi się nie chce jechać specjalnie do miasta bo u nas nie ma apteki.. teraz się fajnie czuję, tylko taki dzień dziwny, że nie chce się nic, a ja mam trochę sprzątania po wczorajszych remontach bo w rurkach kuli..

princess ja też uwielbiam anię z zielonego wzgórza :D czytałam to chyba z 10 razy ... :)a co do henny to tylko brwi i rzęsy malowałam nią. A ja też za niedługo muszę mój kolorek odświeżyć farbą, ja stosuję z garniera nutrisse- coś takiego ;P

Satine superaśna bryka :) widać że solidny;) i fajna ta stronka, ciekawy ten karmnik hehe:)

Domi śliczna ta pościel.. :) kurczę powoli trzeba łoże dla dziecinki kupować wow :D
miłej środy :)

12 lata 1 miesiąc temu #470087 przez Marlena1888
laseczki wysokie ciśnienie dziś i pochmurno- patrzę na pogodę własnie, niekorzystny biometr i dlatego taki nastrój heh:P
a i mam pytanko jeszcze, ile płaciłyście za usg 3d/4d? bo mamy zamiar się wybrać z M, tylko że nasz gin. nie ma sprzętu ;P

12 lata 1 miesiąc temu #470096 przez princess
Domi spoko ta pościel, fajnie, że ekologiczna. I podoba mi się to, że przełamujesz stereotypy i zamierzasz kupić niebieską pościel dla dziewczynki, a nie np. różową :P

Marlena, niedobrze, że ciągle coś Cię boli w brzuszku. Ale może taka Twoja uroda. Mnie też ostatnimi czasami pobolewa jak na @, ale trwa to kilka chwil i przechodzi. Czasem kłucia w pachwinach i wzgórku są strasznie nieznośne ale też przechodzą samoistnie. Wzgórek czasem mnie ćmi jak zakwasy. Czasem boli mnie, jak ja to mówię "podpaska" czyli całe krocze od przodu do tyłu. Niektóre laski mi się dziwią, że mnie ciągle coś boli i dolega bo im w ciąży nic nie było. Ale każdy inaczej wszystko przechodzi i ma inny organizm.

Wklejam link odnośnie Nospy i jej wpływu na dziecko mtoto-wangu.blogspot.com/2011/01/no-spa-brac-czy-nie-brac.html

12 lata 1 miesiąc temu #470101 przez drzyzgunia

12 lata 1 miesiąc temu #470111 przez princess
Ja za usg 3d/4d płaciłam u swojego gina jak za wizytę, czyli 100 zł. Jakbym nie prowadziła u niego ciąży, tylko przyszła okazjonalnie to myślę, że co najmniej 200 bym wydała.

12 lata 1 miesiąc temu #470112 przez dominia
Hej laseczki :)

Ja sklep Tchibo uwielbiam ! :) szczegolnie jak jestem we Wiedniu to wchodze od razu :) jeszcze ten zapach mmm :) pycha :) moze sobie kupie przescieradla to widze, ze fajne :)

Ja nospy nie biore od kad mnie przestala bolec nerka :) i nie mam zamiaru jej brac :) chyba, ze mnie cos bardzo zaboli.. Mam nadzieje, ze jednak nie :) a i tak biore sporo lekow :dry:

12 lata 1 miesiąc temu #470115 przez princess
Drzyzgunia, Twój link niestety nie działa :(

12 lata 1 miesiąc temu #470117 przez Pliszka
Dzień dobry Dziewczyny :)

Od wczorajszego poranka nie wchodziłam na forum i miałam niezłe zaległości :)

Kasia - imię Tosia mi się bardzo podoba, dla mnie najładniejsze imię dla dziewczynki, ale mój misiek coś marudził, więc stanęło na Emilce, a potem się okazało, że jednak będzie Aleksander :laugh:

Dominia, ale masz maleńki brzuszek :) Ja chyba miałam taki przed ciążą :laugh: ;) Bardzo ładnie wyglądasz!

Wczoraj w szkole rodzenia było o karmieniu :) Była taka fajna położna, która pracuje w tym Domu Narodzin, w którym chcę rodzić i sobie pogadałyśmy po zajęciach :laugh: Super, bardzo się cieszę, bo miałam troszkę pytań. A jak powiedziałam jej nazwisko położnej, z którą jestem umówiona na poród, to powiedziała, ze lepiej nie mogłam trafić :lol: :lol: :lol:

Madlen, "Siłę" czytałam i bardziej mi się podobała niż Sekret. Może dlatego, że czytałam ją po hiszpańsku, a mi się w tym języku wszystko 100 razy bardziej podoba :laugh: To moja wielka miłość :)

Princess, oto moje decoupagowe dzieła :)
Załączniki:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka