- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczynki, mam nadzieję, że tym razem nie zignorujecie mojego pytania
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Satine Wózek bardzo ładny najważniejsze że w końcu dotarł. A propo palenia, ja też od dwóch lat walczę z moim M w sprawie palenia, widzę że biedaczek się stara, ale kiepsko mu to wychodzi. Raz nawet się przyśmiałam że albo rzucasz palenie, albo nici z seksu, ale już po chwili pożałowałam tych słów, bo czemu i ja mam na tym cierpieć
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja kupilam ta gabke.przy synu uzywalam pieluszki.ktoras mi tu doardzala ze po kapieli przeplukac i odwirowac.ze szybciej wysycha.zoabzczymy.najwyzej wywale do kosza.moge tez na to pieluszke klasc.
Jadzia powiedz mi jak przeliczasz ten chleb IG.bo on lekki.nie wiem ile go teraz zjesc na 2 kolacje.2 kromki a moze troche mniej 1,5?
A kupowala juz ktoras pieluszki tetrowe i przez allegro?chcialabym 10zamowic ale w ciemno to sie boje.nie chce szmat dostac tylko normalne bawelniane.
Princeess ja henna nigdy niefarbowalam wiec nieumie pomoc.robilam granatowa czern albo bordowa ale ze schwarzkopa ale te farby nicza wlosy.bardzo trudno siee poteem pozbyc tego z wlosow.jak mi fryzjerka pasemka bordowe robila to chyba z 3 godz siedzialam
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Kasia mi pieluszki mama zamówi u siebie w sklepie przynajmniej wiadomo jaka jakość, zastanawiam się jeszcze nad kilkoma flanelowymi Milenie też tak kupowała
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hehe bo zaczniemy zamawiac u Twojej Mamy..
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paski to 3,90zł na 50szt także też taniocha
Satine fajny ten wózek, dobrze, że w końcu doszedł bo długo to trwało Mi się Merce podobały, ale opinie miały takie sobie...opisz swoje wrażenia, bo te wózki w sumie wszystko mają i ceny przystępne Z tego co pamiętam to mamy narzekały na przednie kółka, trzeszczenie i wywrotność, ale ja już nie do końca ufam opiniom...często to nieuczciwa konkurencja napisz jak Ty to widzisz
Ja nie wiem, gdzie Wy widzicie te nowe awatarki, u mnie cały czas te same....
Kąpać zamierzam córcię w kuchni, tam łatwo wcześniej nagrzać, a mam wygodny stolik gdzie mogę ustawić wanienkę i miejsce na blacie do wytarcia. I nie zgodzę się co do opinii o gąbkach. Miałam taką w kształcie misia. Córcia leżała wygodnie, nic jej nie uciskało jak w tych pseudoanatomicznych z plastiku. Mogłam ją wygodnie sama myć bo się nie zsuwała. A po kąpieli misia płukałam i na kaloryfer. Po godzinie był suchy jak pieprz Teraz też zamierzam takiego kupić. Nigdy nie mieliśmy problemów ze skórą
Pieluszki tetrowe warto kupić podwójnie tkane, mają bardziej gęsty splot i są trwalsze. Nie warto kupować najtańszych Ja kilka kupię (chyba 8-10) do wycierania buźki itd. I kilka flanelowych, milusich do przykrywania.
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dominia, pytałam kolegi, który pracuje w Biofryzjerstwie i oczywiście polecił mi farbę bio z ich salonu. Słyszałam, że te nowoczesne farby, które reklamują "bez amoniaku" są podobno bardziej szkodliwe niż z nim, bo muszą jakąś chemią go zastąpić...
Co do pieluszek Kasiu to popatrz na allegro podwójnie tkane czy jakoś tak, są na pewno grubsze.
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Mi od zapachu amoniaku robi się od razu słabo i niedobrze, więc czasem ciężko wysiedzieć na praktykach...
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia Kazdy chleb IG ma inny ksztalt...nie masz wagi? ten co ja kupilam to 50g wychodzi 4 kromki a ja sobie na kolacje zjadlam teraz 2 kromki i kakao i grapefruita
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
tylko, że z opinii dziewczyn, które stosowały, ponoć kolor szybko się wypłukuje po hennie
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Monia czyli te wanienki anatomiczne są niewygodne dla dziecka.. Tak się właśnie zastanawiałam, czy te wgłębienia nie będą uwierały dzidzi...
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia dla mnie wózek super. Nie wydaje mi się żeby był wywrotny hmmm...kołka też spoko. Są duże i super się je prowadzi