BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #565349 przez 25malinka
hoborr to musisz zgłosic się do Gosi bo to ona założyła tajna grupę;-)podaj jej namiary na siebie to Cię doda

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #565350 przez hoborr
25malinka napisał:

hoborr to musisz zgłosic się do Gosi bo to ona założyła tajna grupę;-)podaj jej namiary na siebie to Cię doda

aha:) oki:) :lol:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #565352 przez aksa
fajnie ze wizyty się udały:)

ej ja też chce do terminu a nawet dzień po więc narzekam!! Depeche może obie będziemy rodzić 18 :lol:

szpitalne zarcie u mnie to suchy chleb bo masła dają tyle że ubrudzić sobie nóż tylko można wędlina hmm podobno czasem dają ze 2 plasterki :laugh: zupy to jakieś kartoflanki wodzianki, a kolacja to samo co sniadanie więc dietka cud :side:

mi jeszcze brakuje pajacyków, przewijaka, nawilżacza powietrza, i paru rzeczy z apteki dla mnie i koniec

dziewczyny jest sens iść w tym tyg na ktg jeśli wizytę mam w przyszłym?? może przed wizytą sobie zrobić dopiero??

Lenusia ja też tak pije, nawet w nocy budze się i muszę się napić wieczny kac!

aaaa i w pasie mam 108cm!! :cheer: w ciągu 2 dni mi urósł brzuch 2cm! ii zrobiły się rozstepy przy pępku! :( a smaruje się 3x dziennie yeah bede jak jeb*na zebra

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

11 lata 10 miesiąc temu #565358 przez xxElaElaEeexx
Mi brakuje łóżeczka i rożka :lol:
Ale muszę tylko do ciotki po łóżeczko podjechać (na szczęście mieszka 5 min samochodem) i ma też dla nas nowy rożek nieużywany ,bo miała 2 więc tego już nie używała.

Kołderkę,podusię,poszewki,prześcieradło wczoraj zamówiłam -więc czekam na paczkę.

I maść na brodawki muszę kupić ,bo ostatnio jak chciałam kupić to nie mieli :huh:

No i wózek musimy iść obejrzeć do znajomej używany,bo podobno dużo za niego dała i za 900zł chce go sprzedać (ale nawet nie wiem jakiej firmy,jak wygląda itd.) więc warto iść zobaczyć a jak nie to kupimy nowy ;)

11 lata 10 miesiąc temu #565372 przez dominiczzkka
nie no mnie na kapuste pierwszy raz naszlo... cala ciaze sie zajadam pieczarkami marnowanymi i papryka konserwowa :kiss: ostatnio tez mialam halo na ogorki konserwowe :) mmm :)

11 lata 10 miesiąc temu #565388 przez Panika992
Witam brzuszki melduję się w dwupaku. Jakoś ostatnio jak się przebudzę rano, to spać nie mogę.
Cały czas zastanawiałam się skąd będę wiedzieć, że odejdzie mi czop, ale dziś już odszedł i teraz wiem. Faktycznie tak jak czytałam, to taka galaretka. Ale chyba nie odszedł jeszcze cały.
Skurcze wczoraj męczyły do wieczora, w nocy spokój, tylko nie mogłam się położyć na wznak, bo brzuch bolał.
Miłego dnia.
Odzywać się po wizytach jak tam :):)

11 lata 10 miesiąc temu #565390 przez Gosia27
Morning!!!
Położyłam się po 22 a o 23;46 wstałam mega wyspana bo przecież bo pewnie nad ranem jest, yeah :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: ide kimać

11 lata 10 miesiąc temu #565411 przez Agnieszka86
hej

meldujemy się z Zosią w ciągłym zjednoczeniu. Noc spokojna. Biodra mnie bolą i pachwiny-dzisiejsze dolegliwości.

Wizyta ok 15.30. Ta już na pewno ostatnia :)

Nie wiem czy będę zaglądać dzisiaj, jakoś nie mam natchnienia. Jakby któraś urodziła to proszę dać znać smsem:)

dobrego dnia:)

11 lata 10 miesiąc temu #565414 przez Gosia27
Nie ma spania, mała nie traktuje mnie z należytym szacunkiem. Nie źle daje mi w kość. Jej uderzenia są strasznie bolesne, nie wiem jak się układać. Jest zbyt hiperaktywna...sama już nie wiem czy to dobrze, bo zaraz nachodzą mnie mysli, że ona się rzuca bo za mało ma utlenionej krwi i jej źle...

Teraz mogę nadrobić posty.
Lafi super, że na wizycie wszystko ok.
Koticz nawet sobie nie próbuję wyobrazić jakie musiało być bolesne ściąganie krążka...ale seksu to Ci już teraz zazdroszczę. A Jagódka wcale nie taki szczypiorek.
Vernix muszę przyznać że profilaktyka zdrowego odżywiania w twoim szpitalu odpowiadam stadartom europejskim. Blee ja to bym chyba niczego z tego nie tknęła bo nic mi nie podeszło z tego zdjęcia co by mi smakowało :dry:

Dzizys ale Wy jesteście monotematyczne. Tylko o jedzeniu gadacie :P :P :P
Dominiczzka rewolucja po słoiku kiszonej była???
Beata mój R musi mi dziś kupić FANTE!!! Pół wieczora mu marudziłam :silly:

A tak to u mnie w miarę ok. Póki co, nie bolą mnie pachwiny ani pi***a. To od czasu do czasu płytko mi się oddycha i trochę pomęczy zgaga. Ale ogólnie fizycznie to dobrze. Nie narzekam. Wczoraj byłam u okulisty. Franca zakropiła mi oczy(źrenice miałam jak bym była najarana :lol: ), żadnych zmian zwyrodnieniowych nie mam. Więc ok.

Ogólnie odpoczywam. Zbieram siły. Wczoraj pobuszowałam po allegro. R ma wszystko w zakładkach. Od łóżeczka, po pościel itd. Wiem, że sobie świetnie poradzi. Więc z zakupami na razie czekamy.
Patrycja a gdzie Ty się podziewasz??? Uczysz się???

Skleroza....muszę luknąć co tam jeszcze namodziłyście :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #565420 przez Panika992
Agnieszka odezwij się po wizycie :)
Szlag niech to trafi, te skurcze mnie wykończą, czuję jakby mnie rozrywało aż od środka, chodzę jak kaleka. Podejrzewam, że na dniach może się coś dziać. Od wczoraj męczy ale dziś to boli jeszcze bardziej... ;(
Trzymajcie kciuki, żebym przeżyła ten dzień ;(

11 lata 10 miesiąc temu #565424 przez Beata 26
Dzien dobry, my jestesmy dalej wspolnota z Julianem.
Powodzenia na wizytach dzis.
Ja lece do poloznej na 10 zeby mi zmierzyla cisnienie, obmacala brzuch i zapytala sie mnie czy dobrze sie czuje - to jej juz mam plan nagadac. No i nie obchodzi mnie, ze one tego nie robia, ale niech mi dzis pogrzebie w pipce i powie mi cos o mojej szyjce bo przeciez umre jak nie bede wiedziala - a wydaje mi sie, ze mam lekkie rozwarcie, tylko ja laik, a ona juz nie.
Dzis znowu glupie sny, to nawet nie opowiadam.

Gosia a moge zapytac czemu czekasz z kupnem rzeczy z zakladek?

Lenka jak sie dzis czujesz?

Moja kumpela z uczelni urodzila o 00.25 chlopczyka, 2 tyg przed terminem. Czekam na info od niej jak jej porod minal.. Miala malo wod plodowych.

Czy Wy spicie juz na tych podkladach zeby ewentualnie nie zalac materaca wodami?

Do potem girls

11 lata 10 miesiąc temu #565431 przez Gosia27
3MAM kciuki za dzisiejsze wizyty.
Paniak weź ciepłą kąpiel, może ulży choć trochę.
Beata ja bym już kupowała, ale powiem Ci szczerze, że mój Rafał się boi, że za szybko nie wyjdziemy ze szpitala i nie chcę żeby na to wszytsko musiał sam patrzeć w mieszkaniu. Zdążymy ze wszytskim. Mama nam pomoże. Daj znać co Ci powie położna.

11 lata 10 miesiąc temu #565435 przez Panika992
Beata- Ja tam nie śpię na podkładach :)
Gosia- wczoraj jak brałam prysznic to nic kompletnie nie pomogło, jak tam stałam to było jeszcze gorzej :(

11 lata 10 miesiąc temu #565472 przez ufolka
Dzień Dobry :)

Ja miałam noc straszną, brzuch mnie bolał i skurcze miałam ale takie w kroku, plecy tylko mi pulsowały tak, myślałam że się rozkręci bo nawet spać nie dałam rady ale nad ranem minęło, a teraz znowu od nowa.. czop mi wypada, po kąpieli wypadł i teraz z rana znów, no zobaczymy, dziś wizyta :)
Hoborr napisz jak po ginie, Tobie może i szybciej będzie chciał zrobić ze wzg na to ciśnienie co Ci skacze tak ;/
Aksa na ktg zawsze jest sens iść, zwłaszcza jak już skurcze jakiekolwiek się pojawiają :) rozstępy i mi się nowe pojawiły wczoraj :angry:
Aga no co Ty ! odezwij się po wizycie :) może natchnienie dostaniesz hehe
Panika jedź na porodówkę niech Cię podłączają i nie męcz się już tu :blink: mi jak wchodzę do wanny to a początku też nie pomaga, ale potem dopiero przynosi ulgę :)
Beata przyciśnij dobrze położną to Ci powie wszystko :) ja na podkładach nie śpię :)

a mi się dziś śniły poronione sny :S śniło mi się że rodziłam ja, vernix i lafi i robiłyśmy wyścig kto szybciej :side: ale nie wiem jak się skończył bo się obudziłam :silly: potem jeszcze coś o wizycie u ginki, a tam.. mój były jako dawca nasienia dla jakiejś dziewczyny hehe tego to jeszcze nie śniłam :dry: potem się okazało że z moją ginką sypia on, no paranoja, dobrze że mnie R. obudził budzikiem :P

matko, jak mnie tyłek boli ;/

11 lata 10 miesiąc temu #565490 przez Panika992
Ufolka- co Ty bierzesz, ze takie sny masz;) co z tego, ze by mnie podlaczyli jak to nie pomoze;(

Ale u mnie snieg zaczal padac. A ja juz o wiosnie marzylam...

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka