- Otrzymane podziękowania: 14
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
fajnie że po wizytach okej wszystko, ja się też dowiem jutro co i jak, bo mam ktg a potem wizytę, już się nie mogę doczekać, a dziś męża dopadnę chyba, mam nadzieję że mi ból w pipce przejdzie, bo inaczej to nie wiem jak to będzie no i sobie tak marzę że jutro mi się ładne skurcze zapiszą i wyjdzie że to już
heh wiem że miałam odpuścić no ale jakoś nie potrafię
wiecie co mnie jeszcze wkurza, że wszyscy życzliwi mi mówią żebym jeszcze pochodziła, odpoczęła, wyspała się, przecież wiedzą że mnie boli, mam prawie 2 letnie dziecko to jak ja mam odpocząć i się wyspać jak ja się schylić nawet nie dam rady no szlag mnie trafia jak słyszę takie teksty od mojej kuzynki i ciotki
- anecia88
- Wylogowany
- gaworzenie
W końcu doszłam do siebie po szpitalu musiałam wszystko ogarnąć .. też myślałam że już się rozpakuje i że będę mojego synka trzymać w ramionach a tu nici ... Od dwóch dni na wkładce mam brązowy śluz czytałam że to ten czop śluzowy pobolewa mnie brzuch jak na okres i boli kręgosłup na dole ... mam nadzieje że się wszystko ruszy chociaż boje się że przez ten fenoterol mogę przejść nawet swój termin porodu ... Ale te czekanie jest najgorsze jak ja bym chciała być już po wszystkim jestem taka zmęczona już ...
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lafi dobrze, że u małej wszystko jest ok, ładnie waży.
A szyjka zacznie się skracać, gdy wybije godzina "0". Gin ma dobre oko, a nie powiedział Ci kiedy zaczniesz rodzić, jak tak dobrze celuje z wynikami?
AniaCzajka lekarz ma racje- spokojnie, zdążysz urodzić Ja też już nie mogę się doczekać, ale przyjdzie i na naszych chłopców pora, tym bardziej na nas
Depeche umyj stopy, a potem wskakuj na męża:)))
a może wturlaj...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Miłego słuchania:)
Powiem Wam,że chyba chciałabym jednak urodzić za dwa tyg w sensie równo z terminem...
Ale nie dlatego,ze sie boję bo się nie boję...tylko jakoś ta data 4.03 mi sie podoba
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak to mniej-więcej wygląda:) Pościel schowałam do szafy, został organizer i ochraniacz.
fajnie, organizer fajowy, ale na to moje lozeczko turystczne chyba sie nie nadaje. Aaa ja w koncu kupilam ten wiklinowy koszk na pierdol, ktor postawie na komodzie. Poszlam do Zara home i cen maja chyba z kosmosu, taki koszyczek bez przykrcia 100 zl. Na szczescie byl jakies kiermasz i stal facio z wyrobami wiklinowmi i za cos takiego jak chcialam, niestety bez materialowej wsciolki, zaplacilam 29 zl. Zalamaly mnie tamte ceny w Zara Home, nie wiedzialam, ze maja az takie kosmiczne.
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
Ja upieklam pierwszy raz szarlotke, bo chodzila za mna od tygodnia. Pyszna wyszla. A skurcze od rana mecza do teraz;(
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
anecia na to wygląda, że odchodzi Ci ten czop... może się w końcu coś rozkręci...
Agnieszka ale ładne to łóżeczko
Panika coś długo Cie meczą te skurcze może coś się zaczyna... bo skoro męczą Cię cały dzien... często są?
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
fajnie, organizer fajowy, ale na to moje lozeczko turystczne chyba sie nie nadaje. Aaa ja w koncu kupilam ten wiklinowy koszk na pierdol, ktor postawie na komodzie. Poszlam do Zara home i cen maja chyba z kosmosu, taki koszyczek bez przykrcia 100 zl. Na szczescie byl jakies kiermasz i stal facio z wyrobami wiklinowmi i za cos takiego jak chcialam, niestety bez materialowej wsciolki, zaplacilam 29 zl. Zalamaly mnie tamte ceny w Zara Home, nie wiedzialam, ze maja az takie kosmiczne.
Wow 100 zł za koszyczek!!! Masakra! Ja na razie mam jeden, który kupiłam... uwaga, uwaga... za 4 złote w PoloMarkecie, bez wyścióki też, ale jak na duperelki to może być
Panika mmmmm... szarlotka daaaaawno nie jadłam...
Słodkie mamusie mój cukier oszalał! Zjadłam 5 racuchów (a co ) cukier 81!
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aga pidobaja mi sie re organizery.
Ja upieklam pierwszy raz szarlotke, bo chodzila za mna od tygodnia. Pyszna wyszla. A skurcze od rana mecza do teraz;(
hahahah Panika jednak nie rodzi.