BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #564968 przez Lafi
Andzia tu wszystkie porodza a my sie bedziemy kulać ;) ide cos wszamać, a przybrałam 2 kg i mam 15 na plusie,

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #564969 przez Depeche
AniaCzajka napisał:

Hello Kochane:)

Dziś byłam na ktg i wszystko w porządku, skurczów brak ;/ a ja chcę już rodzić:) a lekarz mi powiedział "kobito jeszcze Ci się odechce tego rodzenia" :)

Byłam też w bierdronce kupiłam dwa bodziaki ale na rozmiar 68 niech sobie poczekają, są po 12,99zł :)

Heheheheh dobrze Ci powiedzial :laugh: :laugh: :laugh:

A ja dostalam ekspresowej zgagi po kiwi, wiec wywalilam, bo az czulam , ze mi przelyk puchnie. Teraz zajadam meza chipsy stronh wasabi. MOje dziecko tak mnie wycalowalo, stesknila sie w zlobku Pies sie nie popisal, maz go wzial do sklepu z jedzeniam psim i ta menda sie zesikala na opakowanie 20 kg zarcia. DObrze, ze nie kazali mu kupic. Ale niewychowane bydle glupie. Cos bym zjadla, ale nie wiem co i nie ma co, bo ja to nawet do sklepu sie nie wynurzylam. Taki ze mnie len.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #564970 przez vernix
Lafi dobrze, że u małej wszystko jest ok, ładnie waży.
A szyjka zacznie się skracać, gdy wybije godzina "0". Gin ma dobre oko, a nie powiedział Ci kiedy zaczniesz rodzić, jak tak dobrze celuje z wynikami?:)

AniaCzajka
lekarz ma racje- spokojnie, zdążysz urodzić :P Ja też już nie mogę się doczekać, ale przyjdzie i na naszych chłopców pora, tym bardziej na nas :cheer:

Depeche
umyj stopy, a potem wskakuj na męża:):)))
a może wturlaj... :lol: B) :blink:

11 lata 10 miesiąc temu #564976 przez Agnieszka86
Lafi, Koticz super, że wszystko ok po wizytach :)

Koticz teraz to my Cię na forum nie zobaczymy dłuuuuugi czas, jak na chłopa wskoczysz :silly:

Siedzę sama, K. w Krakowie, ma być dopiero koło 22 :/ Zrobiłam racuchy z nudów i przygotowałam łóżeczko.

11 lata 10 miesiąc temu #564978 przez xxElaElaEeexx
A ja się zajadam kanapkami z masłem i oscypkiem.
Nie wiem skąd moja mama oscypek wzięła :unsure:
Ale pyszny :woohoo:

AniaCzajka Nie martw się na każdą przyjdzie ta odpowiednia chwila i każda z nas w końcu urodzi :)

11 lata 10 miesiąc temu #564989 przez koticz
Dziś już się nic nie będzie diało bo mój J pracuje na noc i już go nie ma w domu :dry: ale myślę,że mnie obudzi rano ;)

Jadę się jutro zarejestrować do PUP i jeśli wytrzymam 2w1 przez tydzień od złożenia wniosku (czyli do 26.02) to mi PUP będzie jeszcze macierzyński wypłacał,tak,że oczywiście chciałabym wytrzymać...Chcę już mieć córeczkę przy sobie,ale jeśli wytrzymamy ten tydzień to będę z nią mogła dłużej w domu zostać...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Lafi Wiktorka niewiele cięższa od Jagi.Cieszymy się,że u Was ok,no i widzę,że komp działa :)

Idę na kąpiel i muszę coś zjeść ale jeszcze nie wiem co.

Mama mówi,że już wczoraj miałam nisko brzuch ale dziś mam jeszcze niżej...

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 10 miesiąc temu #564992 przez Agnieszka86

11 lata 10 miesiąc temu #564997 przez andzia_zg
Agnieszka oj staraj sie dziś, bo jeszcze koticz odbierze Ci srebro :P

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #565000 przez Agnieszka86
andzia_zg napisał:

Agnieszka oj staraj sie dziś, bo jeszcze koticz odbierze Ci srebro :P

Mogę mieć brąz, albo być bez medalu :) Ważne, żeby Zosiak zdrowy był i za długo nie siedział w brzuchaczu :)
Cicho liczę na to, że w tym tygodniu księżniczka zechce wyjść :) Ale znając życie, wcale tak nie będzie :/ Ciekawa jestem jak to moje rozwarcie-jutro się dowiem, czy widać poród czy jeszcze nie za bardzo...

11 lata 10 miesiąc temu #565009 przez koticz
Moja gin powiedziała,ze na chwile obecną donoszę:) aaaa i pierwsze ktg 5.03 czyli dopiero ew.po terminie wczesniej nie bedą mi robic

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 10 miesiąc temu #565013 przez Lafi
My tez niw robimy ktg, nie ma potrzeby

11 lata 10 miesiąc temu #565016 przez andzia_zg

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #565020 przez xxElaElaEeexx
A mi właśnie się przypomniało,że przecież książkę "język niemowląt" dostałam i biorę się ostro za czytanie :) Przynajmniej nie będę się nudzić.... :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #565021 przez koticz

Miłego słuchania:)

Powiem Wam,że chyba chciałabym jednak urodzić za dwa tyg w sensie równo z terminem...
Ale nie dlatego,ze sie boję bo się nie boję...tylko jakoś ta data 4.03 mi sie podoba

11 lata 10 miesiąc temu #565027 przez Agnieszka86
andzia_zg napisał:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka