BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #564916 przez ufolka
xxElaElaEeexx napisał:

Pełnia 25 lutego a potem 27 marca ;)

shit :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #564917 przez andzia_zg
ufolka napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

wiecie co... mam już dosyć dzisiejszego dnia... najpierw masakryczna noc, potem mama w szpitalu a teraz ten skurcz pośladka... masakrycznie dupowaty dzień...

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #564918 przez Beata 26
Haha Ella, jak w zeszlym miesiacu nikt jeszcze nie chcial rodzic, tak w tym znajdzie sie kilka chetnych czekajacych na pelnie. ;)

Ja na razie wytrzymuje i nie prosze Juliana o szybkie przyjscie na swiat, niech sie cieszy poki moze w bezpiecznym, cieplym brzuszku. Fanty mu bede dolewala jak cos.

Andzia - ale mi Ciebie dzis szkoda <tuli>

11 lata 10 miesiąc temu #564924 przez xxElaElaEeexx
Beata Właśnie sobie wyobraziłam jak Twój Julian pływa zamiast w wodach płodowych to w fancie a moja Majka w pepsi :woohoo: :woohoo: :woohoo:

11 lata 10 miesiąc temu #564943 przez koticz
Cześć klipki!!!

My oczywiście jeszcze 2w1!

Weekend mega ciężki,napracowaliśmy się strasznie!Wymieniliśmy wykładzinę w pokoju dużym(musieliśmy wywalić starą co wiązało sie z podnoszeniem mebli :dry: ) a skręcanie mebli kuchennych to masakra jakaś,później sprzątanie i układanie...A dziś od rana biegam bo jeszcze wizytę miałam...

Ginka mi powiedziała,że jestem bohaterką,że mi się udało donosić :laugh:
Malutka waży 3kg +/- 0.5kg czyli luzik,najważniejsze,że z Nią wszystko ok :kiss:
No i nie ma już pessara :lol: zdejmowanie bolało jak diabli,aż mi łza z oka poleciała :(
Powiedziała,że jeśli chcę wytrzymać jeszcze tydzień to doradzała się nie siepać,ale nie ma opcji takiej :lol: :lol: :lol:

Spadam nadrabiać...ponad 300postów :cheer:

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #564944 przez dominiczzkka
zarazilam sie od was, od kilku dni wstaje w nocy siku ;( ! i to 2razy! na szczescie na spiocha :P ale i tak jak dla mnie - masakra!
tak samo od kilku dni zre wszystko.. i to w takich ilosciach... slodycze i cole to od poczatku pochlaniam tonami :)
chcice tez mam, ale strasznie wkurza mnie ograniczenie ruchowe... do tego jeszcze ostatnio mnie uda strasznie tj kluja, jak tylko troche szerzej wezme nogi... wiec szybko mi sie odechciewa wszystkiego, jak niepelnosprawna sie czuje :(
ej, tez wam sie tak wlosy przetluszczaja? ja od kilku dni znowu musze je myc codziennie... :/ tak to przez cala ciaze wytrzymywalam 2-3dni...
jutro mam wizyte, o dziwo z lekarzem, bo polozna nie wie nic w temacie krwi pepowinowej... ciekawe co tam u synka slychac, moze sie dowiem czy sie juz wybiera na swiat czy jeszcze nie :) w koncu pierwszy termin mam na srode ;)

11 lata 10 miesiąc temu #564946 przez kika1985

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #564948 przez andzia_zg
koticz to cos czuję, że w najbliższych dniach będzie ostro :P chcesz miec srebro? :P

dominiczka mi się też bardzo przetłuszczaja włosy

kika oby ta sofa doszła do porodu :silly: bo juz sporo na nia czekasz...

A jeśli chodzi o mamę to jest już w domu. Podobno nie mogli jej ustabilizowac serducha stąd dostała aż 3 kroplówki. Jak się lepiej poczuła to ja wypuścili. Ma być teraz cały czas pod kontrolą stymulatorowni. Mają ja tam obserwować i oby nie musiałą miec rozrusznika. ale na chwilę obecną jest ustabilizowana.

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #564950 przez xxElaElaEeexx
koticz Super ,że po wizycie ok.To teraz pozostało tylko wyczekiwanie na godzinę zero czyli poród :)

11 lata 10 miesiąc temu #564956 przez Gosia27
Qrde mam zakropione oczy i piszę na czuja, nawet nie jestem w stanie nadrobić waszych postów. O boshe ale slepak ze mnie do jutra

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #564958 przez vernix
Koticz super, że u Jagody wszystko dobrze, będzie Ci ją łatwo urodzić-3/ 3, 5 kg to "fajna" waga, aby wypchnąć maleństwo siłami natury.

Życzę udanej nocki (jak się dobrze postarasz, to może Mała wyjdzie po przytulańcach:):)i napiszesz: "jestem rozpakowana" :)

Kika przynajmniej wiesz na czym stoisz w sprawie sofy, przynajmniej udało Ci dodzwonić.

/Masakra z tą biegunką :( /

Gosia napisz jutro co przeżyłaś u okulisty:) dobrej nocki-jeśli zdołasz to przeczytać:)

11 lata 10 miesiąc temu #564960 przez Lafi
Juz jestem :) wszystko ok, szyjka zachowana jak sie torba skaracała to teraz od ostatniej wizyty nie drgeła, wiec porodu niewidać jak na razie, aczkolwiek brzuch mi opadł, dotałam dopegyt na zbicie ciśnienia, maść na zaczerwienienie wokół pępka, mała warzy 3050 a jak dotrwam do terminu to dobije do 3200 moze, a lekarz mnie zagiał, patrzy na mnie przed usg i mówi bedzie miec ok 3 kg i to samo potowierdziło mu usg, dobry jest :) a wyjeżdza na urlop i wraca 4.03 na mój termin,

Koticz super ze z twoja małą tez wszystko ok.

Kupiłam fante i lody z algidy :)

11 lata 10 miesiąc temu #564962 przez xxElaElaEeexx
Lafi Super,że po wizycie wszystko dobrze :)

11 lata 10 miesiąc temu #564963 przez andzia_zg
Lafi niezłe oko ma Twoj gin :P A z Twoja szyjka jest jak z moją... jak sie skracala w styczniu to kurde musialam leżec,a potem jak sie wszystko ustabilizowalo tak porodu jakos nie widac...

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #564965 przez AniaCzajka
Hello Kochane:)

Dziś byłam na ktg i wszystko w porządku, skurczów brak ;/ a ja chcę już rodzić:) a lekarz mi powiedział "kobito jeszcze Ci się odechce tego rodzenia" :)

Byłam też w bierdronce kupiłam dwa bodziaki ale na rozmiar 68 niech sobie poczekają, są po 12,99zł :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka