BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #572515 przez Gosia27
Co tam marudy??? Tu maruda :)
Kasia piękne zdjęcia :kiss:
Patrycja, Chiczi piąstki zaciśnięte.
Waszka pokoi Tomaszka rewelacyjny.
Ela też mam zamiar zakupić taką jedną pościel dla małej.

Łooo ile ja dziś zjadłam. Mała zmieniła swoje położenie. teraz obkopuje lewy bok. Boli :S
Obraczki nie noszę od dziś w sumie. Na upartego jeszcze wcisnę ją. Zaręczynowy spokojnie zakładam bo jest o 2r większy. Jutro idę zrobić GBS i popytać się w kadrach czy jest możliwość, żeby zakład pracy choć trochę pokrył koszty jakie ponieśliśmy jeżdżac do Rudy,Kat i Krk...warto spróbowac.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #572521 przez 25malinka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

więc chyba wszystko ok..

11 lata 10 miesiąc temu #572522 przez Mirella
Hejka, wiecie że u nas na blogu do wygrania bardzo fajny przewodnik: pierwsze dwa lata życia dziecka? Zajrzyjcie bo wygrać baaardzo łatwo :lol:

wrolimamy.pl/konkurs-poznaj-aplikacje-moje-dziecko/

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #572525 przez koticz
Malinka wiem,że łatwo się mówi,ale staraj się o tym nie myśleć...I tak nie masz na to żadnego wpływu,co ma być to będzie...

Mój J mnie wczoraj pytał,czy się boję i stresuję no i kurczę NIE naprawdę się nie boję!!!Nie ja pierwsza i nie ostatnia przez to przejdę!Będzie boleć bo musi(choć ja chcę zzo) trzeba będzie zrobić CC to trudno jak mus to mus nic na to nie poradze!Poród rzadzi się swoimi prawami.Zrobiłam wszystko co w mojej mocy żeby utrzymać Jagodę do terminu,teraz nie mogę zrobić już nic więcej tylko współpracować z położną na porodówce.Martwię się tylko o Nią,żeby Jej się nic w trakcie nie stało(jakieś niedotlenienie czy coś)

Będzie dobrze!!!Jak się zaczynasz gnębić myślami i stresować to sobie pomyśl o tych ślicznych oczkach które się będą w Ciebie wpatrywały po wszystkim i tych malutkich,cudnych usteczkach szukających Twojej piersi i o tym małym a jakże kochanym,drżącym ciałku które będzie leżało na Twoim brzuchu...

Dla tej chwili,niepowtarzalnej chwili będziesz w stanie znieść wszystko,WSZYSTKO!!!

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #572529 przez aksa
Depeche ja byłamw szoku jak mi powiedziała, a teraz jak jestem bardziej w temacie to już w ogóle nie ogarniam, ale urodziła sn..
aaaa i zapomniałam napisać kasa w końcu przyszła!!!! więc jutro rano ruszam na zakupy :lol:

koticz ładniejsza jest niż na zdjeciu ta kiecka ja mam jeszcze białą

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #572538 przez koticz
aksa napisał:

Depeche ja byłamw szoku jak mi powiedziała, a teraz jak jestem bardziej w temacie to już w ogóle nie ogarniam, ale urodziła sn..

koticz ładniejsza jest niż na zdjeciu ta kiecka ja mam jeszcze białą

Ładna podobie mnie się ale kurcze szukam czegoś bardziej kolorowego takiego trochę w stylu hippie...

Szkoda,ze nie mam nigdzie blisko tesco :dry: bo do silesi to mi się nie chce cisnąć po jedną kieckę...Fason ma idealny ....

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 10 miesiąc temu #572540 przez 25malinka
koticz napisał:

Malinka wiem,że łatwo się mówi,ale staraj się o tym nie myśleć...I tak nie masz na to żadnego wpływu,co ma być to będzie...

Mój J mnie wczoraj pytał,czy się boję i stresuję no i kurczę NIE naprawdę się nie boję!!!Nie ja pierwsza i nie ostatnia przez to przejdę!Będzie boleć bo musi(choć ja chcę zzo) trzeba będzie zrobić CC to trudno jak mus to mus nic na to nie poradze!Poród rzadzi się swoimi prawami.Zrobiłam wszystko co w mojej mocy żeby utrzymać Jagodę do terminu,teraz nie mogę zrobić już nic więcej tylko współpracować z położną na porodówce.Martwię się tylko o Nią,żeby Jej się nic w trakcie nie stało(jakieś niedotlenienie czy coś)

Będzie dobrze!!!Jak się zaczynasz gnębić myślami i stresować to sobie pomyśl o tych ślicznych oczkach które się będą w Ciebie wpatrywały po wszystkim i tych malutkich,cudnych usteczkach szukających Twojej piersi i o tym małym a jakże kochanym,drżącym ciałku które będzie leżało na Twoim brzuchu...

Dla tej chwili,niepowtarzalnej chwili będziesz w stanie znieść wszystko,WSZYSTKO!!!

[/i]

Ja to wszystko wiem,a jednak chodzą po głowie takie głupie myśli i ten strach

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #572541 przez aksa
kolorowe też były ale niestety nie wiem w jakiej cenie bo ja jak widać wole jednolite a fason na prawdę fajny i ładnie się układa,no ja jestem z niej zadowolona a pierwszy raz własnie w ostatnie lato kupiłam długa kiecke :)

malinka nie jesteś sama, ja tez 'to wszystko wiem' a jednak strach jest - to najzwyczajniejsze w świecie ale damy rade jak każda babeczka!

11 lata 10 miesiąc temu #572545 przez koticz
Pewno pełno takich spódnic jest w sklepach indyjskich nie???Nie wiem kurczę gdzie szukać bo do tej pory nie nosiłam takich ubran...

11 lata 10 miesiąc temu #572552 przez aksa
tak w sklepach indyjskich będziesz miała na pewno mega wybór, u mnie w mieście jest sporo takich sklepików mega klimatyczne miejsca, chociaż nie mój styl ale mam koleżankę która się tak ubiera i mnie ciągała na zakupy :blink:
koticz to zmiana wizerunku się u ciebie szykuje nawiosne?? :)

11 lata 10 miesiąc temu #572575 przez Beata 26
Takie serio mega powazne pytanie; czy zaprzestano produkcji swiezych pysznych grzeskow bez czekolady??

11 lata 10 miesiąc temu #572578 przez koticz
Coś bym właśnie w sobie zmieniła,w końcu będę mamą!!!Do tej pory wybierałam ubrania raczej wygodne,sportowe jak szara mysza,przy moim J zaczęłam nosić obcasy i ogólnie trochę bardziej elegancko,ale i tak już ze wszystkiego wyrosłam więc trzeba będzie pokupować nowe ciuchy a ten styl u kogoś mi się podoba...
www.google.pl/imgres?q=moda+w+stylu+hipp...ndsp=9&tx=122&ty=111 zwłaszcza w połączeniu z jeansem

Od dawna chciałam kupić sobie taką katankę
www.google.pl/imgres?q=kr%C3%B3tka+katan...ndsp=22&tx=128&ty=52
ale przy ciuchach które mam w szafie wyglądała by głupio...

11 lata 10 miesiąc temu #572579 przez lusiaczek82
witm was
mam takie pytanie mam łóżeczko turystyczne i do kompletu jest przewijak ale kurcze jakoś on do mni nie przemawia tzn.taki nie stabilny się wydaje czy myślicie że jak kupię taki normalny przewijak to będzie pasował do takiego łóżeczka bo nigdy u nikogo takiego zestawienia nie widziałam

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #572581 przez andzia_zg
Troche mnie nie było, bo najpierw mąz był na kompie, potem gadałam z mama, potem ze znajomą, a teraz ze świrką i aż mi gorąco w ucho.

Jeśli chodzi o lewatywe to u mnie w szpitalu nie robią. Powiedzieli, że widzieli juz nie takie rzeczy i ich to nie rusza.

Kurcze troszkę zrąbał mi sie humor, bo mama była dziś u lekarza i troche niewesoło wygląda sytuacja z jej serduchem. Nie ma na to leków. Mówił, że jest zabieg, który mógłby jej pomoc, ale jeśliby sie udało to pomoze jej góra na rok, ale jest wprost pewien ze sie nie uda i skonczyłby sie udarem wiec woli nie ryzykowac.
Więc gdy mamie znow zaczna migotac te przedsionki to od razu ma jechac do szpitala. Ogólnie niewesoło to wygląda :dry:

Katarzyna fajniutkie zdjecia :)

Lusiaczek ja tez bede kupowala lozeczko turystyczne aby bylo jak jade do rodzicow czy swirki. Ogladalam w sklepie te z przewijakami i rzeczywiscie te przewijaki takie mało stabilne. Ja bym nie ryzykowala z zakladniem zwyklego przewijaka na to lozeczko. Chyba wolalabym kupic taki stojacy drewniany obok lozeczka...

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #572582 przez Beata 26
koticz napisał:

Coś bym właśnie w sobie zmieniła,w końcu będę mamą!!!Do tej pory wybierałam ubrania raczej wygodne,sportowe jak szara mysza,przy moim J zaczęłam nosić obcasy i ogólnie trochę bardziej elegancko,ale i tak już ze wszystkiego wyrosłam więc trzeba będzie pokupować nowe ciuchy a ten styl u kogoś mi się podoba...
www.google.pl/imgres?q=moda+w+stylu+hipp...ndsp=9&tx=122&ty=111 zwłaszcza w połączeniu z jeansem

Od dawna chciałam kupić sobie taką katankę
www.google.pl/imgres?q=kr%C3%B3tka+katan...ndsp=22&tx=128&ty=52
ale przy ciuchach które mam w szafie wyglądała by głupio...

mega fajna katana!!!!!! bardzo mi się podoba.

ja mam długą spódnicę z MANGO, w ZARA też są - ale wszystkie jednolite, takie wzorkowej nie widziałam..

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka