BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #572894 przez ufolka
koticz napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
widzę oczami wyobraźni normalnie jak rzucasz wystraszona lusterkiem :side:

hahaah no może bez przesady :blush: :lol:

oglądacie "perfekcyjną panią domu" ?? ale ludzie mają syf w domach, no jak się nie wstydzą tego pokazywać...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #572895 przez koticz
Masakra 19godzin to mega dużo...mam nadzieję,że u nas szybciej się decydują na CC,Musi być biedna wykończona....no ale już po wszystkim i ma córeczkę przy sobie :cheer:

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 10 miesiąc temu #572896 przez aksa
Aguś gratuluję!!!! Zosiaczek już jest na świecie pierwsza 'nasza' dziewczynka!! :kiss: :kiss:

jejq ale ją wymeczyli tyle godzin!! aż mam gęsią skórkę.. mam nadzieje, że mimo to szybko dojdziedo siebie...

Patrycja chiczi jutro Wasza kolej! wielki dzień! będę o was myślała! jesteście dzielne kobietki pamiętajcie o tym!! :kiss: :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

11 lata 10 miesiąc temu #572901 przez koticz
Ufolka ale mam głupawkę przez Ciebie teraz,dobrze,ze J w pracy bo by chyba pomyślał,że mi odbiło :S noooo ja mam nadzieję,że aż tak ostro nie jest :S ale profilaktycznie nie będę oglądać swojej

Wrzuciłam sobie PPD syfiary!Aż mi lepiej jak patrze na swoją chatę ;)

Spokojnej nocy!My z Jagodą idziemy JEŚĆ!!!

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 10 miesiąc temu #572903 przez andzia_zg
Ufolka po Twoim opisie czuję że się coś zaczyna... Może to już dzisiejszej nocy... Tylko czekać aż pojawią się skurcze...

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #572905 przez 25malinka
andzia_zg napisał:

UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA!!!!! Agnieszka urodziła!!! akcja zaczela sie o 1 w nocy i trwala do 20:15 W końcu zdecydowali się na CC bo Zosia wycofywala sie z kanału rodnego. Zosia jest śliczna!!! Ma 57cm i waży 3640g. Agnieszka pozdrawia wszystkie mamusie :-)

[/i]

No w końcu żeśmy się doczekały pierwszej dziewczynki

Aga Ogromne gratulację!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11 lata 10 miesiąc temu #572908 przez 25malinka
ufolka napisał:

koticz napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
widzę oczami wyobraźni normalnie jak rzucasz wystraszona lusterkiem :side:

hahaah no może bez przesady :blush: :lol:

oglądacie "perfekcyjną panią domu" ?? ale ludzie mają syf w domach, no jak się nie wstydzą tego pokazywać...

[/i]

Też oglądam perfekcyjną......

11 lata 10 miesiąc temu #572909 przez andzia_zg
Ale się wzruszyłam po przeczytaniu sms od Agnieszki. Od razu odpisałam jej gratulacje od wszystkich mamuś z forum i napisałam ze jestesmy z niej dumne. Dla Zosi jest mega bohaterka,że była dzielna tak wiele godzin. Normalnie chyba dziś nie zasnę z wrażenia a telefon aż gorący bo tak go ściskam z wrażenia i emocji bo mam włączone forum w komórce.

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #572910 przez ufolka
Koticz wariatko polukaj sobie na swoją brochę, zobaczysz jak ci się wtedy humor poprawi :P
Andzia nic się nie zaczyna, zaraz się położę, zasnę i po krzyku będzie hehe

ja tak się zawsze zastanawiam, jak Ci ludzie mogą w takim brudzie żyć, ja nie twierdzę że u mnie jest mega czysto no ale bez przesady.. do chyba niemożliwe jest, wszystko ustawiane :unsure: tak jak dzisiaj, syf kurzowy na dywanie a babka twierdzi że jej córka jest uczulona na kurz i roztocza.. ręce opadają :ohmy: albo w którymś odcinku młoda dziewczyna, dziecko raczkuje a tam taki syf na podłodze i wszystko porozwalane po kątach że aż strach samemu chodzić a co dopiero dziecko puścić..

11 lata 10 miesiąc temu #572914 przez ufolka
andzia_zg napisał:

Ale się wzruszyłam po przeczytaniu sms od Agnieszki. Od razu odpisałam jej gratulacje od wszystkich mamuś z forum i napisałam ze jestesmy z niej dumne. Dla Zosi jest mega bohaterka,że była dzielna tak wiele godzin. Normalnie chyba dziś nie zasnę z wrażenia a telefon aż gorący bo tak go ściskam z wrażenia i emocji bo mam włączone forum w komórce.

pewnie że jesteśmy z niej dumne :) w ogóle to z każdej rodzącej bez różnicy czy sn czy cc jesteśmy dumne bo tak powinno być !! :)

ja chcę zdjęcie Zosieńki :P

11 lata 10 miesiąc temu #572918 przez andzia_zg
w komórce mi zabrakło pamięci i nie mogę już pisać na forum. Dziwne :/ Wiec idę już spać. Może uda się zasnąć. Do jutra laseczki :-)

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #572919 przez ufolka
i ja znikam zaraz :)
pa :)

11 lata 10 miesiąc temu #572922 przez 25malinka
Ja też lece dobranoc

11 lata 10 miesiąc temu #572928 przez mamcia2013
Aga gratulacje dzielne z Was kobitki! :kiss: :kiss:

ufolka u Ciebie to nie czasem bóle się zaczęły?

dobranoc wszystkim.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #572933 przez Beata 26
Aga - mega gratulacje, jestem Twoja fanka. Wypoczywaj serducho kochane i ciesz sie malyn cudem!

Ps czy ktos wie co u AniCzajki?

Jutrzejsze cesareczki - bede o Was myslala:***

Az jestem ciekawa, czy pelnia bedzie owocna ...

Waszka - ja tez mam momentami dosc.! (Swego ryjka, tych ciuchow i sapania no i teraz braku lakieru na paznokciach!) - ale kupilam sobie blekitna marynarke i juz sie nie moge doczekac, kiedy ja wloze i wyjde w sloneczny dzien naa dlugi spacer z Julianem, ta wizja trzyma mnie przy zyciu ;)

Ufolka - chyba mamy podobne brioszki haha ;) ja tez zagladam, bom ciekawska - obserwuje tam zmiany. Nie jest fajne - ale tez nie jest obrzydliwe. Boje sie, ze bede miala checi zagladania jak wygladaja szwy etc to mi dopiero traumy przyniesie...

Snijcie o greyach, szybkich porodach, paczkach i fancie:*

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka