BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 3 miesiąc temu #927572 przez anioleczek208
Czesc Kochane ;) u mnie samopoczucie bardzo dobrze tak jak od poczatku ;) choc coraz czesciej dokucza mi bol glowy ;/
co do spodni ciazowych mam jedna pare z h&m materialowe ale poluje na jeansy jeszcze ;) z h&m sa bardzo wygodne musze przyznac ;)
co do ciuszkow to jeszcze nie szaleje tak choc bardzo bym chciala ;) kupilam pare body czapeczki ale poki nie znamy plci to nie szalejemy ;)
jutro zobacze moja dzidzie bo mam wizyte ;) doczekac sie nie moge ;)
co do zachcianek to nie mam jakis szczegolnych jem wszystko na co mam ochote ;) ale mam wieksza ochote na owoce ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #927576 przez lalka
Aniołeczek a o której masz wizytę????będę niedaleko

10 lata 3 miesiąc temu #927585 przez Saga0304
Hej mamusie; :) wracam do Was...choć dalej mało czasu...to postanowiłam chociaż wieczorami coś naskrobać :) u nas nastąpiły cudowne dni :) maluszek sie odzywa :laugh: PRZECUDOWNE uczucie... :laugh:

10 lata 3 miesiąc temu #927587 przez Ada2424
Saga co nie że uczucie nie do opisania? Ja codziennie od kilku dni odczuwam gilgotanie, nieraz kilka razy dziennie a nieraz tylko z rana, ale uczucie super :cheer:

[/url] [/url]

10 lata 3 miesiąc temu #927591 przez kristi*
Widzę, że już niezłe kopanie sie pojawia. Ciekawa jestem kiedy u mnie coś będzie. codziennie coś tam "bulgocze" itp..... ale to na pewno nie to.

10 lata 3 miesiąc temu #927596 przez Saga0304
Ada...w życiu sie chyba moja buzia tak nie cieszyła, gdy poczuje naszego maluszka :laugh:
Kristi to raczej pukanie, i takie łaskotanie :laugh:
Ostatnio dopal mnie szał, ubraniowy...nic jeszce nie kupiłam :P ...przepiękne sa te małe ubranka :laugh:
W czwartek mam wizytę u ginka...i chyba juz pomyśle o zwolnieniu...

10 lata 3 miesiąc temu #927597 przez Ada2424
Kristi dokładnie tak jak Saga pisze to takie łaskotanie śmieszne :)

Saga ja tak samo jak czuje te gilgoty w brzuchu to od razu uśmiech na buzi super to uczucie jest :)

[/url] [/url]

10 lata 3 miesiąc temu #927601 przez Aneczka84
Ja też jutro mam wizytę :) Cieszę się bo będzie ze mną mój narzeczony... który przyjechał na dwa dni :) pewnie kolejne usg już będzie u mojej Pani doktor we Włoszech i ciekawe czy wszystko zrozumiem :D ale najważniejsze żeby było wszystko ok :)

10 lata 3 miesiąc temu #927609 przez Karlinka
Saga, Aniołeczek fajnie , że piszecie bo dawno Was nie było.
Oj widzę, że zaczyna się sezon pierwszych ruchów. Ciekawe kiedy ja poczuję....ale nie nastawiam się, bo pewnie dopiero jakoś za miesiąc.

Aneczka powodzenia jutro na wizycie :) Oj do Włoch się wyprowadzasz? fajnie :) Mam nadzieję, że nie będziesz miała problemów z prowadzeniem ciąży tam :)

10 lata 3 miesiąc temu #927625 przez anioleczek208
lalka wizyte mam na 11:30 ;)

10 lata 3 miesiąc temu #927629 przez kristi*
Siostra mi na fejsa wrzuciła fajny filmik:
www.facebook.com/video.php?v=10152708061...64527&type=2&theater

Mogliby jeszcze wrzucić napisy - kiedy jaki tydzień.

10 lata 3 miesiąc temu #927636 przez Anabelle
Ja wczoraj poczułam lekkie mizianie tuż nad wzgórkiem łonowym, jak wieczorem Antek śpi obok, a ja mam chwile, żeby zamknąć oczy, położyć ręce na brzuchu i się wyciszyć. Ale z niecierpliwością czekam na te prawdziwe codzienne kopniaki i przewalający się brzuch z boku na bok ;) To jest po prostu rewelka i tego najbardziej bedzie mi brakowało :)

10 lata 3 miesiąc temu #927670 przez kristi*
Witajcie
Od kilku dni mam problemy ze snem, a dziś to już tragedia, już mi się spać odechciało. Przez jakiś czas to nawet lekkie mdłości miałam, ale już przeszło.
Mąż mi ostatnio 4 tuniki kupił na allegro, żebym miała w czym chodzić jak brzuszek bardziej urośnie, i czekam z niecierpliwością na pocztę, dzisiaj może już coś przyjdzie.

Pogoda coś się popsuła strasznie mi zimno i nie chce mi się wychodzić, ale dzisiaj może na jakiś spacer się wybiorę.

10 lata 3 miesiąc temu #927714 przez Karlinka
hej :)
Ufff wyspałam się, najadłam i dzisiaj o wiele lepszy dzień :) trochę jeszcze słaba jestem ,ale apetyt dopisuje i mam nadzieję, że lepiej będzie :)
Aniołeczek, Aneczka to 3mamy kciuki za dzisiejsze wizyty :) i oczywiście dajcie później znać jak było :)
Kristi to dobry Mąż ;) Ja sporo ciuszków ciążowych mam od szwagierki i siostry ,ale to raczej takie lekkie rzeczy więc chyba czeka mnie wyprawa po jakieś cieplejsze sweterki, bo już się zimno robi ...

10 lata 3 miesiąc temu #927727 przez ewawawa
no właśnie ja przez całe swoje życie, jak jeszcze nie byłam w ciąży, zastanawiałam się jak to jest z tym brzuchem :P już parę odpowiedzi uzyskałam ale to jest tak niesamowite uczucie, nie da się tego opisać :) nie wiem jak wasze ale mój fasolek szczególnie wieczorem i rano plumka sobie.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia