- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- Paula 28
- Wylogowany
- gaworzenie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
Nie mogłam spać co chwilę się budziłam, mały jak do tej pory miał nóżki z lewej strony, teraz ma po prawej bo teraz bardziej z prawej obrywam , i znowu mnie zaczął prawy jajnik boleć już niewiem jak się położyć żeby mniej bolało .
A wizyta dopiero 10.02 i żadne USG się nie zapowiada (??)
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
Teść od wczoraj robi awantury, głównie o ściankę źe trzeba ją skończyć itp...
Maź całą niedzielę robił, bo teść w robocie był, bo jak siedzi w domu to - nie ma roboty co chwilę przyłazi i komentuje.
A dzisiaj o 6 rano stwierdził źe mój kaszel to od tego pyłu jest (jak narazie nic się nie pyli) teraz za doktora robi
Kaszel to mnie już od roku męczy, bo sucho w mieszkaniu jest muszę nawilżacz kupić.
Jak teraz tak jest niechce wiedzieć co będzie jak mały się urodzi,
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
moja młoda też się lubi powypinać i porozciągać i ostatnio jak się przeciągnie to czuję ból a spać w nocy to też nie daję rady. Dziś to już koło 4 nie spałam a dodatkowo jeszcze dopadł mnie stres przed wizytą. Niestety mam na popołudnie więc się naczekam cały dzień;/
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Tak niby z @ mam na kwiecień ale one byływ cały świat więc patrzymy na usg i 30/31 marzec no ale z moja szyjka i jeszcze jak cholestaza dojdzie to realny termin po 8 marca wtedy bedzie 36 tydz.
Karola super ze macie nowego członka rodziny już
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Paula - To sporo Ci się szyjka skróciła Musisz duuużo odpoczywać, oszczędzać się, nie dźwigać i starać się leżeć jak najwięcej Oby wytrzymała szyjka nawet 6 tygodni do 38 tygodnia . Trzymam mocno kciuki !!
Monia - U Ciebie nieciekawie też jest, bo masz na początek kwietnia termin, a to jednak jeszcze mimo wszystko trochę czasu... Musisz więcej odpoczywać i nie dźwigać... .
Kristi - Mi przysłał zus kasę, ale coś mi się nie zgadza za mała suma ....jak obliczyłam to powinnam mieć więcej...może jeszcze za jakiś przyślą resztę? Pożyjemy zobaczymy. A jak to jest z tymi zwolnieniami?? Oni przysyłają kasę za zwolnienie jak się kończy zwolnienie?? Czy na koniec miesiąca za cały miesiac??
Wiem, było to pytanie i zadaje je drugi raz, ale gdzieś mi to umknęło
A co do Teścia....to bardzo Ci współczuję....Robić awantury o takie rzeczy :/// Widać, że mu się nudzi.... :/// A kaszel możesz mieć od suchego powietrza, albo coś Cię uczula cały rok ...
Alesandra - Dokładnie, z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciach....nie raz się już o tym przekonałam....
Dziś wizyta !!!! Kochana na którą masz ?? Jestem z Tobą myślami!! :*
Karola -Moja też od kilku dni się więcej rozciąga,przeciąga, wierci, wypina niż kopie
Wczoraj mnie nieźle wystraszyła cały dzień bardzo mało się ruszała i kopała....i tak było do 19.00 byłam przerażona że coś się stało....Nawet się popłakałam, ale na szczęście położyliśmy się z Meżem i oglądaliśmy film i nagle Mała zaczęła kopać i się wiercić Odetchnęłam z ulgą
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kręciłam się całą noc, z leżenia na plecach przekręcałam się na lewy bok i odwrotnie....do tego wędrówki do łazienki na siusiu....
Takie widoczny urok ciąży
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
ja dwa tygodnie temu dostałam zwolnienie już do 7 marca i zus wypłatę rozłożył mi na 3 raty. pierwsza za 16 dni. zapłacą mi ostatniego stycznia. druga za cały luty a wypłacą 3 marca a za 7 dni w marcu dostanę 11 marca więc dziwnie ;D
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To ładnie ludzi oszukują widzę z tymi mieszkaniami....:// Jak można takie bzdury opowiadać, przecież jak idziesz oglądać mieszkanie to kłamstwo wyjdzie na jaw.... Nie rozumiem tego....
Oby dziś Wam się trafiło super mieszkanko , do którego się przeprowadzicie
Kurcze do 13 to jeszcze troche czasu Bidulko się umęczysz dziś z tych nerwów Trzymam mocno kciuki !!!!
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
Wczoraj byłam jeszcze u koleżanki to moja malutka dostała jeszcze kilka ciuszków po starszej koleżance ale śliczne spodenki i sukieneczki. jak już będę miała luźniej to wrzucę fotki i jeszcze mam śliczne kocyki nie mogę się nacieszyć.
Swoją drogą ciekawe co się dzieje u Anabell i MlecznejMamy dawno nie pisały no i Malinka chyba też zajęta bardzo
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak na złość nie masz czym rąk zająć Już niedlugo Kochana :*