BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

9 lata 10 miesiąc temu #960352 przez malina219
Jak zacznie się dziać coś niepokojącego to odrazu pojadę. Wizytę mam 10 lutego, ale zawsze mogę isc wcześniej jak coś. Mam nadzieję że do 10 bedzie ok i nie będę musiała ale różnie to bywa. Całe szczęście Kalina się wierci, bo jakbym jej nie czuła to bym zwariowala.
Dziewczyny jak u Was z apetytem? Ja muszę jeść na siłę... wgl glodna nie jestem i najchętniej bym nic nie jadła ale jem bo muszę.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 10 miesiąc temu #960357 przez Alesandra
malina ja mam różnie czasami moge jeść non stop a są dni kiedy nie jadłabym w ogóle

Syza to u Ciebie już konkretna akcja się dzieje!! jest możliwość, że urodzisz już w lutym a nie w marcu ?

9 lata 10 miesiąc temu #960358 przez syza24
A i powiem wam że moja malutka ma chyba jakąś awersje do KTG bo ze wszystkich sił próbowała skopać tą głowice i pielęgniarka była zmuszona co chwilę przychodzić i poprawiać co sprawiało że w większości zamiast słyszeć serduszko to słyszałam jak ona wali nogami :lol: ale przynajmniej mieliśmy ubaw z mężem i z położną no i się przez to mniej stresowałam B)

9 lata 10 miesiąc temu #960359 przez monia89
Aledandra super!
Malinka a Ty który masz tydz?
Ja dzisiaj mam kontrol szyjki :-)

9 lata 10 miesiąc temu #960360 przez Alesandra
Iwona to dobrze że wszystko w porządku moja mała teraz śpi a tak to rusza się tak że aż brzuch mi faluje jak szalony :P

9 lata 10 miesiąc temu #960363 przez Alesandra
monia dziekuje i jak już będziesz po to daj koniecznie znac jak z Twoją szyjką.
syza a moja mała nie dość że skopała ktg tojeszcze głowoice od usg ;p

9 lata 10 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu #960374 przez kristi*
Karolincia co do przeprowadzki, to podoba nam się tu na ochocie, więc pewnie w tych okolicach będziemy czegoś szukać, jest tu dużo zieleni – parków, nawet staw z kaczkami, przedszkola jedno obok drugiego i szkoły. Ale na razie musimy zaczekać, aż wyjdziemy na prostą, bo ostatnio ciężko z kasą było, a ja nadal czekam na decyzje ZUSu :angry:

Iwona_55 to dobrze, że z Jasiem wszystko w porządku, nastraszył mamusie hehe

Dzisiaj z rana Marcinek strasznie się wiercił, prawy bok aż bolał, więc puściłam kołysankę, którą włączałam siostrzeńcowi, i podziałało :laugh: , uspokoił się.

Ja już nie panikuje jak małego nie czuje, zawsze to chwilę można odpocząć :laugh: , wystarczy pozaczepiać brzuszek i zaraz odpukuje :cheer:

malina219 ja z apetytem mam podobnie, jem bo muszę i to na siłę, wczoraj na kolacje chętnie zjadłam tosty z serem, ale dzisiaj śniadanie znowu wmuszone.

9 lata 10 miesiąc temu #960376 przez syza24

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 10 miesiąc temu #960383 przez Karolincia
Syza - Wow !!! To u Ciebie się rozkręca już !!! A Malutka robiła przedstawienie :D heheh :) :)

Alesandra - Ahh ta Twoja Baletnica Mała ;) :) Mojej się poprzestawiało trochę od wczoraj wieczorami jest spokojniejsza i w nocy, a od rana do wieczora szaleje :) Teraz akurat śpi :) :) Robi Mamunia obiadek to Niunia sobie usnęła :)

Monia - To dziś masz ktg?? :) Kochana zdaj Nam relację i właśnie ciekawa jak Twoja szyjka oby wszystko było dobrze !!! :)

9 lata 10 miesiąc temu #960384 przez Karolincia
Malina - To szczędzaj się i duuużo duuużo odpoczywaj Kochana :* :* Kalinka fika, to dobrze ;)

9 lata 10 miesiąc temu #960393 przez Alesandra
Syza kochana ja bardzo boje się wcześniejszego porodu mam nadzieje,że nasze maluchy wytrzymają do planowanego porodu. Ja mam jutro położną i KTG a pojutrze mam ginekologa. mam nadzieję, że moja szyjka nadal będzie długa i zamknięta, bo od dwóch tygodni według zaleceń mojego ginekologa bardzo dużo leżę i odpoczywam i tak naprawdę tylko raz sobie pozwoliłam na dłuższy spacer.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 10 miesiąc temu #960396 przez Alesandra
karolincia kochana,moja córeczka bardzo uparta jest bo nie chce mi się przestawić i całe noce potrafi wariować ale już się przyzwyczaiłam i po jakimś czasie potrafię nawet zasnąć jak kopie. a najśmieszniej jak ma czkawkę;p

9 lata 10 miesiąc temu #960424 przez kristi*
Alesandra teściowa niech sobie gada. Głupie gadanie, oczywiście że ciąża nie jest chorobą, ale są sytuacje kiedy trzeba leżeć i odpoczywać, w końcu chodzi o maleństwo. Ja przez I trymestr miałam mnóstwo zakazów przez dwa poronienia, a teraz sama z siebie zmuszam się do leżenia i odpoczynku, bo nie daje rady.

Ostatnio tak rozmyślałam i stwierdziłam, że Marcinek w sumie mógłby wyskoczyć tak z tydzień wcześniej :laugh: , babcia (moja mama) by oszalała z radości :woohoo: , już nawet urlop w pracy wzięła na początek marca, powiedziała że nam pomoże, główne chodzi mi o męża żeby załapał szybko co i jak, ja już mam praktykę po bracie i siostrzeńcu :laugh:

9 lata 10 miesiąc temu #960433 przez karola1322
Ja po wizycie mialam szczescie nikogo nie bylo glowka jest na 35 tydzien a. Kosc udowa na 36 tydzien. Pobrana cytologia zostala a w czwartek mam jechac ma gbs

9 lata 10 miesiąc temu #960435 przez karola1322
Aleksandra niech se gagda tesciowa. Ty musisz odpoczywac. Zeby bylo wszystko ok

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia