BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 2 miesiąc temu #960148 przez Karolincia
Dzień dobry Mamunie :) :)

Syza - Kobieto jedź na izbę przyjęć !!! Niech Cię ginekolog zbada!!! :blink: :blink: :blush: .... Mam nadzieję, że dziś się lepiej będziesz czuć :(

Paula - Wspólna kuchnia i pralnia z teściami?? Razem gotujecie, czy każdy sobie osobno?? Jak się czujesz?? :) Oo..to dziś Paulinka będzie występować dla dziadków :) Fajnie ;) :) Nie ma tremy przed publicznością? :)

Nesqa - Kristi dobrze Ci pisze, moja kuzynka jak rodziła swoją córeńkę to tak samo dostawała na oddziale mleko ;)

Kristi - Słyszałam o tej dziewczynce co się urodziła 3,5 miesiaca wcześniej :( Biedna Malutka Kruszynka :( Jak laleczka, taka drobniutka jest, oby była na tyle silna, aby przeżyła :( Trochę na pewno poleży w szpitalu Królewna :(

Iwona - Ojj...to też przeszliście całą rodziną niezły horror :( O rany....:(Biedny Twój Braciszek :( A siedzi samodzielnie ?? :( Najważniejsze, że przeżył i żyje !! To jest cud !!! w 25 tygodniu ciąży urodzony....:(
Właśnie Iwonka dobrze, że Nasze Maluchy są już większe...Mam nadzieje, że moja Lilunia będzie siedziała w brzuszku do samego końca, a nawet niech się rodzi po terminie.....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #960155 przez Alesandra
witajcie

mnie aż w sercu ściska jak widzę dzieciaczki w takim stanie.najważniejsze aby mała przeżyła, bo ja nie wyobrażam sobie sytuacji jak coś by się mogło stać. nie mogę sobie wyobrazić takiej sytuacji zawsze to ból w sercu, że taka kruszyna wyczekana i kochana już od samego początku ma trudniejszy start.

Dlatego dbajcie o siebie dziewczyny!! nam do donoszonej ciąży już nie tak dużo zostało. ja z każdym dniem odlicza, że moja malutka już coraz większa i prawie wszystkie narządy już w pełni się rozwinęły. A i niedługo nasze dzieciaki przestaną rosnąć. będą tylko nabierały masy :)

Karolincia jak tam weekend z mężem udany ??? u ciebie już niedługo ślub prawda :P ja bym dodała wam zdjęcie z mojego ślubu ale nie umiem ukryć go w tekście aby tylko zalogowani widizieli

10 lata 2 miesiąc temu #960156 przez Alesandra
popycham

10 lata 2 miesiąc temu #960157 przez Alesandra

10 lata 2 miesiąc temu #960168 przez Paula 28
Karolincia- gotujemy i wspólnie i osobno, ogólnie do góry mamy swoją sypialnie, łazienkę, taki mały pokój w którym mamy pseudo salon i z niego wychodzi "schowanko", w którym są zabawki Lenki:) dobrze mi sie mieszka z teściami, ale nie mam ochoty siedzieć z nimi i gadać o niczym. Żyjemy w dobrych stosunkach ale bez przesady :) jak to zazwyczaj bywa teściowa mnie wkur..no ale to już chyba wpisane jest w prawo przyrody :evil: :laugh: :evil:
Macie może koszule z Italian Fashion?? Strasznie mi się podobają, ale nie wiem czy gatunkowo są dobre i wygodne. Mam nadzieję, że u mnie w mieście je znajdę to sprawdzę na żywo jakie są:) ale opinia innych wskazana:)
u mnie się zaczął 32 tydz i chcę pochodzić jeszcze te 8 tyg z brzuszkiem. Małej niech sadełko rośnie i nabiera sił. Nie ma się co pchać na to zimno za szybko :)
właśnie jak się ukrywa tekst tylko dla zalogowanych, bo też nie mogę tego ogarnąć :evil:

10 lata 2 miesiąc temu #960174 przez Agula89
Paula koszule z Italiana Fashion miała na pewno nasza forumowiczka Anabelle i chwaliła je jakościowo. Tylko uczulała żeby brać na zatrzaski, nie na guziki.
Ja tez dziś muszę w końcu kupić koszule..
Kristi kojarze ze chyba ty kupowalas biustonosz bezszfowy w necie do karmienia? Polecasz?
Masz link do strony ?

Co do ukrywania tekstu to wiem ze na ludziki się klika w pasku zadań ("na rodzinke")
Ale zdjęć tak ukrytych to ja nie potrafię skumac do dzis ...
Nie umiem wstawić fot bezpośrednio w wiadomości.. Bez talencie w tej kwestii jestem...s

10 lata 2 miesiąc temu #960183 przez monia89
Hej co do koszul byle by nie były z guziakami no i miały 100 bawełny. ;-)
Ja nie moge teraz patrzeć na takie rzeczy ani i nich słuchać :woohoo: :unsure:
ja wiele przeszłam w pierwszej ciąży wiec wiem co czują rodzice w podobnych sytuacjach. A taka kurw*** 27 l zabiła swoje 4 dziecko w Kwidzynie!
co do fotek ukrytych bierzecie dodaj plik to jest pod załaczniki wybieracie co tam chcecie kilkacie na ta rodzinke i jak macie ten hide hide to pomiedzy te wyrazy klikacie i naciskacie wstaw to jest tam też pod tymi zalącznikami. Nie wiem czy po polsku napisałam :-)

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #960190 przez Agula89
Testuje
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Monia dzięki !
Jak taki ułom jak ja w końcu zrozumiał to napisałas po polsku ! :laugh:

Ja głupek wstawialam jako załącznik ale się to pod wiadomością wyświetlał o :silly:
Załączniki:

10 lata 2 miesiąc temu #960197 przez monia89
Agula przestań!
Pokoik cudny.
u mnie sytuacja powoli sie klaruje i jednak zostajemy w polsce musimy popatrzeç na ceny mieszkań i koszty budowy domu myślimy by zacząć latem już iść w jednym albo drugim kierunku tylko najpierw jedna działke musimy sprzedać bo na kredyt od podstaw nie mamy szans...

10 lata 2 miesiąc temu #960207 przez Paula 28
Ale zazdroszczę tym dziewczynom, które będą miały osobne pokoiki dla dzieci. Moja starsza 5 letnia śpi w naszej sypialni ma swój kącik i łóżko. Niemowlaczek też będzie z nami spać w sypialni, bo tak do roku to nawet sobie nie wyobrażam innego wyjścia :) Dobrze, że mam dużą sypialnię to nie muszę się martwić o miejsce. Jak będę mieć złożone łóżeczko i naszykowane wszystko to wstawię zdjęcia :)
Zazdroszczę tego klimatu dziecięcego pokoju, tych ścian kolorowych, pierdółek na półkach no ale cóż trzeba się cieszyć z tego co się ma :)

10 lata 2 miesiąc temu #960208 przez Karlinka
hej Dziewczyny :)
oj dawno mnie nie było i ze 400postów mam do nadrobienie - nie wiem czy się uda ale chciałabym być na bierząco co się u was dzieje.
U nas wszystko ok -były lepsze i gorsze dni ale na szczęscie szyjka się nie skraca, brzuch też już mniej twardnieje więc nawet lekarz mi luteinę odstawił :) Młody ma już 2,200kg także kawał chłopa :)
Ostatnio koleżanki zrobiły mi babyshower :D taką niespodziankę :) Póżniej jak ogarne posty to wrzucę jakieś zdjecia
Buziaki dziewczyyny :*

10 lata 2 miesiąc temu #960219 przez Alesandra
monia ja też nie potrafię i ciężko mi o tym pisać. o kobietach, które zabijają swoje dzieci nie chcę się wypowiadać bo nie mam słów. ale najgorsze co można zrobić to zabić swoje dzieckoi kreować się na celebrytkę , każda na pewno wie kogo mam na myśli. ja to wszystkie reklamy przełączam, wiadomości nie oglądam bo płakać mi się chce po prostu jestem sto razy wrażliwsza :( :(

Moja niuńka wypina mi się teraz w okolicah pępka. ostatnio puszczałam jej konika grającego to podpływała do tego boku gdzie on leżał:P

10 lata 2 miesiąc temu #960223 przez karola1322
hej straszne co zrobiła a kobieta szkoda dziecka
mi się mała dziś od rana delikatnie rusza ale jak sie wypnie to wypnie na maxa dziś wizyta nieche mi sie za brdzo oh

10 lata 2 miesiąc temu #960225 przez monique1983
Alesandra - termin cc ma być ustalony między 10-15.02, ale konkretnie dowiem się w piątek :) Mam nadzieję, że Mała będzie chciała posiedzieć do tego terminu, bo jedna z Lutówek, która miała termin na dzień przede mną w nocy zaczęła rodzić.

Paula 28 - ja mam koszule z Italian Fashion i mogę polecić, fajny materiał.

Agula89 - fajny pokoik :)

10 lata 2 miesiąc temu #960230 przez Alesandra
Monique to już niedługo :) super trzymam kciuki by córeczka posiedziała do ustalonego terminu... a jak córeczka będzie miała na imię? bo nie wiem czy mówiłaś czy przegapiłam
Karola powodzenia na wizycie koniecznie daj znać jak było już po wizycie. ana którą masz :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia