BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

9 lata 11 miesiąc temu #959841 przez Karolincia
Malina - Bardzo się ciesze, że mamusia Ci pomoże :) :) Kochaną Mamusię masz :) :) Moja tez zapowiedziała, że przyjedzie do mnie przed porodem i będzie mi gotowała jedzenie dla swego Zięcia, żebym ja już nie musiała :P :) Ja i tak bede na diecie laktacyjnej więc inne rzeczy bede sobie robić :)

Iwona - U Ciebie śnieg??! A u mnie szaroburo i pada deszcz , tzn. kropi :( Zazdroszcze :(

Karla - U Ciebie tez śnieg??!! :( Zazdroszczę...!!! :(
Wow ....jeszcze masz siłę sprzątać? :) Podziwiam :) Pakuj sie pomału Kochana pakuj :) :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 11 miesiąc temu #959852 przez monia89
Hej malina super zdjęcia!
Pompony i ściany piękne!!!! Widze ze mamy podobny gusty. Ps. Współczyje mężowi odcinania pasów :-D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 11 miesiąc temu #959853 przez karola1322
Karolincia wez se ten snieg male zeczy umiem poszpotac

9 lata 11 miesiąc temu #959854 przez Karolincia
Karola - Wiem wiem :) Dzielna jesteś :)

Monia - Biedaku :( Bardzo mi przykro z powodu siostry, oby szybko wrociła do zdrowia :( Mimo wszystko nie stresuj się !!!

A ja zjadłam obiad i moja Mała się wierci i kręci, przeciąga :) :)

9 lata 11 miesiąc temu #959869 przez kristi*
Anatomia tak jak myślałam - łatwizna zaliczone na 4, z kosmetyki muszę poczekać na ocenę, aż się boję bo trudne było, za tydzień poprawki jak coś, ale wolałabym mieć już zaliczone.

9 lata 11 miesiąc temu #959870 przez Karolincia
Kristi - Zdolna Bestia z Ciebie !! :) Gratuluję !!! :) :) Z Kosmetologią też na pewno sobie świetnie poradziłaś i do przodu będzie :) :)

9 lata 11 miesiąc temu #959879 przez Iwona_55
Karolincia chcesz to wpadaj i zabierz trochę, chętnie się Podzielę, bo na podwórku dobre 20 cm juz napadało ;)

A jakiś dziwny dzień dziś mam, Jaś strasznie boleśnie kopie, jak nigdy.. Na dodatek cały czas czuje jego główkę strasznie nisko jak napiera

9 lata 11 miesiąc temu #959881 przez Karolincia
Iwonka - Dobrze to 10 cm zabiore :) Bedziemy mialy porowno hihi :)

A jakie to uczucie gdy napiera tak jakbys czula mocno pecherz?? Od kilku dni tak czasem wlasnie odczuwam :(

Jasiowi sie nudzi ze tak mamie dokucza :(

9 lata 11 miesiąc temu #959891 przez kristi*
Też jakaś obolała chodzę, nie dość że kość ogonowa, ogólnie okolice miednicy, to jeszcze mały wyjątkowo się wierci - jakby mi naciągał skórę na brzuchu, aż boli.
Właśnie zobaczyłam - śnieg pada :angry: , zima mogłaby się już skończyć

9 lata 11 miesiąc temu #959901 przez kristi*
:( Zaliczone ale na 2 :( , jutro się dowiem czy można poprawiać, jak dam radę się wszystkiego poduczyć to chętnie poprawię.

9 lata 11 miesiąc temu #959904 przez Iwona_55
No właśnie mam straszny nacisk na pęcherz, boli mnie cały dzień.. Tak jakby główka mi się w niego wwiercał :/
Ja to panikara jestem a wizyta dopiero 06.02. :( No właśnie, bo mi się przypomniało. mialyscie juz zlecane ktg?

;)

9 lata 11 miesiąc temu #959908 przez Karolincia
Iwona - Kurcze to ja czasem też coś takiego odczuwam .... :blink: :blink: Czyżby moja Lilunia już główką w dół się ułożyła?? :blush:
Hmm..u mnie ktg od 35 tygodnia jest ;)
Lepiej zapobiegać niż leczyć ;) Dobrze, że jestes panikara ;) Ma to swoje plusy ;)

Kristi - Ojj zaliczysz za tydzień :* Wiem, że chciałaś mieć to z głowy już, ale widocznie tak musiało być ;) Głowka do góry ;) Dasz radę !!! ;)
U mnie też napadało, biało się zrobiło, ale co z tego jak teraz pada deszcz i pewnie mrozek chwyci i jutro będzie szklanka na chodniku :/

9 lata 11 miesiąc temu #959910 przez Karolincia
Kirsti - Tak dla pocieszenia jutro musze jechac na 8 do szkoły, bo się panie zamieniły godzinami wykladow i ta co miala miec o 12 ma o 8 :// I niestety moja obecnosc obowiązkowa, bo pracę trzeba oddac w ramach zaliczenia :/ wrrr.... :huh: dobrze, że mój tata zgodził się mnie podwieźć poczekac na mnie z 15 min oddam pani prace i wyjde ze szkoły i wróce do domku ;P

9 lata 11 miesiąc temu #959911 przez syza24
Mam do was takie pytanie czy zaczął wam obniżać się brzuch bo ja dzisiaj zauważyłam, że mi opadł trochę do dołu??

9 lata 11 miesiąc temu #959912 przez Karolincia
Syza - Nie mój nadal wysoko, tzn miałam od początku niżej trochę, ale jest nadal na tej samej wysokości... :blush: Bardzo Ci opadł?? :huh:

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia