- Otrzymane podziękowania: 21
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Iwona_55
- Wylogowany
- gaworzenie
A co do kg w ciazy, bo widzę, że właśnie o tym piszecie, to póki co jestem +12 kg, zobaczymy jak to na finiszu będzie
- Agula89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Monia zdjecia syna z drugim w brzuszku boskie !
Syza swietna pamiatka bedzie takie porównanie z 3 i 8 miesiaca.
malina ty tymi fotami rozwalasz ! Chyba lubisz cykać foteczki i sie na tym znasz bo bomba !
Witam iwone i opowiedz cos tu nam o sobie.
A ja dzis caly dzien w locie.. A przed chwila skonczyłam robic pompony z tiulu do pokoju małego. Ale jeszcze musze domowic materialu bo troche tego schodzi...
Prosta sprawa a fajny daja efekt te pompony.
Wystrugałam je juz teraz bo jutro kumpela ma przyjsc cyknac mi fotki to sie moze przydadza
A teraz zalegam po kolacji i odpoczywam.. Mam nadzieje ze nocka dzis bedzie lepsza bo wczoraj to od 2-4 leżałam i zasnac nie mogłam... Przezywałam tez to wizyte na oddziale polozniczym..
A wy mi sie tu w lutym nie rozpakowujcie bo wtedy z karolincia tylko tu zostaniemy
Aaa kristi pisalas cos o laskach na fb. To sie jakas czesc z naszego forum tam przeniosla ?
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agula - WŁAŚNIE NIE ROZPAKOWYWAC SIĘ NAM TU PROSZE, BO SAME ZOSTANIEMY Z AGULĄ W 2paku
- Iwona_55
- Wylogowany
- gaworzenie
Ostatnio różnie to u mnie bywa z tym czuciem się, są lepsze i gorsze dni, ale najważniejsze że cały czas do przodu okropnie meczy mnie zgaga, na początku dokuczala tylko wieczorami, a teraz już 24 ma dobę :/ najgorsze jest to, że nic nie pomaga.. Juz nie wiem co robić.
I to poruszanie się jak słoń :o częściej się tocze niż chodzę a przynajmniej takie odnoszę wrażeniE..
Trochę strachu mam w tej ciąży od początku w sumie, bo we wrześniu miałam wypadek samochodowy. na szczęście synkowi nic się nie stało, ale mnie chcąc nie chcąc pokiereszowalo. i to kiedy? jak wracałam z wizyty od gina
- Iwona_55
- Wylogowany
- gaworzenie
Większość ubranek juz mam wybrane i poprasowane, ale dziś sobie uświadomiłam ze brakuje.mi jakieś cieplej czapeczki na wyjście xD będę musiała się rozejrzeć za jakąś
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
Agula89 te dziewczyny z FB są z grupy marcówek po prostu, i mają ten sam problem z ZUSem.
Uczę się, uczę się i mały zaczął rozrabiać znowu, siedzieć nie mogę
Jeśli chodzi o rozpakowywanie to i mi na ostatnim USG wyszło 28.02., w sumie +/- 2 tygodnie trzeba liczyć - to wychodzi że od 23.02. mogę się spodziewać Marcinka
Tak zauważyłam że akurat my (marcówki) gadamy najwięcej i najczęściej, porównując ilość stron
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
Kristi też ostatnio na to zwróciłam uwagę
Ja dziś piore rzeczy Kalinki, bo wolę być gotowa jakby faktycznie przyszła dużo wcześniej na świat przez to łożysko. Piore w persil sensitive gel pachnie niesamowicie! Nie wiem czy jest w Polsce dostępny, ale pewnie tak
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
U mnie w rossmannie nie ma ani w okolicznych sklepach, może jakiś market???
- Agula89
- Wylogowany
- budujemy zdania
www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4868022435
- Agula89
- Wylogowany
- budujemy zdania
kristi* napisał: Malina przypomniałaś, wiecie może w jakich sklepach można kupić proszki do prania Dzidziusia lub Gage???
U mnie w rossmannie nie ma ani w okolicznych sklepach, może jakiś market???
Kristi nie pomoge odnosnie tych firm ale
ja dzis wdziałam w Biedronce Lovele proszki,mleczka,odplamiacze za 14,99 zl moze ktos skorzysta.
- Agula89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Tu podsyłam link sposobu robienia. Laska podaje jeszcze drugi na kole z tektury. Ja robiłam tym sposobem. I od razu mowie ze najfajniejsze wychodza z miniumum 30 razy przewiniecia tiulu.
Ja zamówiłam z allegro 15cmx9m i taka jedna rolka starcza na sredniego pompona ( z ksiazki u mnie 14,5 cm z boku krotszego robiłam )im wieksza ksiazka wiekszy pompon.
Dorota Szelągowska w "Dorota Was urzadzi" tez pokazuje jak zrobic pompony w odc gdy robiła pokoik dla małej dziewczynki to był chyba 1 odc... Albo ktoryś z pierwszych
Jeszcze musze domowic niebieskiego tiulu bo zużyłam na 2 duze pompony a jeszcze małe by sie przydały
Nie potrafie wstawiac fot tu w wiadomosci dlatego w załaczniku wklejam moje pompony i kolorystyke pokoju ktory "sie robi "