- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
u nas kolejna ciężka nocka. mała jak się rozszalała to nie wiem kiedy teraz mamusi da się wyspać
karolincia,kristi ja od 15 czekam na odpowiedź zusu i informację kiedy ma zamiar wypłacić mi pieniążki i też nic do tej pory nie wie. pospieszyć ich nie pospieszymy więc niestety zostało nam tylko czekać aż łaskawie dadzą znać
syza matko to u ciebie już rzeczywiście za chwilę ...
ciekawa jestem, która z nas się pierwsza rozpakuje
ja dziś mam zamiar iść wreszcie na spacer może coś małej upoluję bo już mnie stresuje to ciągłe leżenie i zaczynam panikować przed czekającą mnie po weekendzie wizytą
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Widzę, że Ty też się z nimi użerasz...:/ Kurcze... jak mi do końca miesiąca niewypłacą to do nich zadzwonię i zapytam co jest grane...
Tylko nie szalej z tym chodzeniem
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
w dzień ona też lubi szaleć aż mi się buzia uśmiecha
nie będę za dużo chodziła bo mi to bokiem wyjdzie przejdę się tylko troszkę, może ululam Alusię
a jal się czujesz ? Malina coś się nie odzywa ostatnio
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Właśnie Malinka coś się nie odzywa... martwie się o nią
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
mam nadzieję, ze u Maliny wszystko dobrze i da nam niedługo znać co u niej
do tego pogoda mnie dobija mam nadzieję, że marzec już będzie słoneczny
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Daj spokoj zapisywałam sie 15 grudnia i dopiero na 20 lutego mnie zapisała
Wczoraj przy okazji będąc w szpitalu oddac mocz na posiew i do badania podeszłam do rejestracji i spytałam czy nie zwolnił się termin jakiś na wcześniejsze usg....ale niestety nie :/
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
widzę Kochana, że Ty też jesteś taki ranny ptaszek jak i ja. u mnie to jest tak, że jak już się obudzę to nie potrafię leżeć bo strasznie mnie to męczy...
a na początku miesiąca jeszcze przeprowadzka nas czeka ... wszystko trzeba jakoś ogarnąć i będę mogła powoli prać prasować i pakować torbę bo termin mam na samym początku marca
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A już macie upatrzone miejsce, gdzie się przeprowadzacie??
- syza24
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
Też wczoraj pomyślałam, że malina coś zamilkła. W ogóle coś dziewczyny się jakoś wykruszyły i niektóre słabo się odzywają może to przez to że nasze forum nie jest widoczne??
Kurcze z tego wczorajszego stresu dzisiaj z nocy obudziłam się z bólem kręgosłupa chociaż moja ciocia dzwoniła do mnie wieczorem i opowiadała mi jak jej szwagierka też miała odstawione leki podtrzymujące i jej Hania nie chciała się urodzić i doczekała 5 dni po terminie więc trochę się uspokoiłam, że może moja malutka też nie będzie chciała tak od razu wyjść a mąż jak leżał z nami wieczorem to zaczął ze mną rozmawiać o tym czy wyobrażam sobie jak to będzie jak mala przyjdzie na świat i że jak wszystko pójdzie tak jak lekarz mówił to będzie to już za ok. 4 tygodnie wyliczyliśmy że po 15 lutym może już będzie u nas ale postanowiłam się na nic nie nastawiać żebym się nie rozczarowała jak nie będzie chciała wyjść tak jak my planujemy
No i już malutka ma imię postanowiliśmy, że zostaje to które spodobało nam się na samym początku ciąży czyli zostaje Liliana Natalia
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Strasznie malu czasu zostalo co?
Jak sie czujesz ??
Lilianka piekne imie, tak samo moja Corenka bedzie miala na imie
Wykruszyly sie wykruszyly sie cos Dziewczyny nie wiem czemu
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
Karolincia jak na razie zostajemy w naszym mieście zmieniamy tylko stancje bo babka wraca zza granicy i w porę się ogarnęła. przyszłościowo chciałabym mieszkać w większym mieście gdzie Alunia będzie miała większe możliwości rozwijania swoich zainteresowań a ja możliwość dokończenia studiów i znalezienia pracy,która będzie mi dawała możliwości rozwoju . bo ja jestem taki ambitny człowieczek chciałabym spełnić się nie tylko jako mama ale również zawodowo. a co mnie czeka w 20 tysięcznym mieście? praca za ladą? i skończę jak zgorzkniałą stara choleryczka narzekająca na życie. a chciałabym by Ala miała uśmiechniętą i szczęśliwą mamą bo i ona wtedy będzie szczęśliwa
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To prawda perspwktyw jest duzo mniej w malych miastach
Tez sie tego obawiam ze nie bede mogla znalezc pracy w Pabianicach a jak juz to pewnie predzej w Lodzi cos znajde tylko musze zrobic prawo jazdy i kupic jakis samochod zeby moc ewentualnie dojechac, bo bez auta to ani rusz ...
Jesli nie zrobie to bede uzalezniona od Meza a jak Lilunia mi sie rozchoruje czy bede chciala gdzies pojechac np do miasta po zakupy to nie chce byc zalezna tylko od Meza
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Ciekawe jak ja urodze czy wcześniej czy jednak bedzie tak u Waszych znajomych...
A to moje serduszka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
karolincia dwa pokoje nam wystarczą. a co do prawa jazdy to ja się już od roku zbieram ale jak będzie dziecko to myślę, że ona mnie zmobilizuje także uszy do góry. ja jestem jak na razie dobrej myśli, przecież przez najbliższy czas i tak nie będę pracowała bo będzie Ala za mała
lece Kochane na spacerek bo zwariuję ostatnio to tylko do sklepu szłam więc się przejdę bo zgniję w tym domu ;D