BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

9 lata 11 miesiąc temu #958913 przez Karolincia
Agula - Pięknie wyglądasz :D :D Super brzuchol :) :) Śliczną masz tą tunike lub sweterek :):)
Przeczytałam przepis i wydrukowałam mam zamiar zrobić w wweekend :D :D :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 11 miesiąc temu #958938 przez monia89
Agula super fotka!
Ja dziś odpuściłam kulki przeleżałam całe popołudnie korzystałam z opieki niań nad Antosiem. Brzuch mi twardniał.nogi spuchły .... marze żeby była już 21.30 iTosik szykował sie do spania.

9 lata 11 miesiąc temu #958962 przez anioleczek208
Agula wszystkiego najpiekniejszego :) duzo zdrowka milosci spelnienia marzen no i oczywiscie szczesliwego i malobolesnego rozwoazania :):):):)

9 lata 11 miesiąc temu #958975 przez Karolincia
Monia dobrze zrobilas ze odpoczelas :) Jak sie czujesz ??

9 lata 11 miesiąc temu #959000 przez monia89
Karolincia lepiej. Mam nadzirje ze nocka minie bez pobudek :blink:
ja uciekam po sok i lulu dobranoc.

9 lata 11 miesiąc temu #959010 przez Karolincia
Monia - Oby nocka Ci dobrze minęła, i żebyś wyspała wypoczęta i wyspana , pełna energii do działania :) :)

9 lata 11 miesiąc temu #959011 przez Karolincia
Ehh..nie chce mi sie ale musze, jechać dziś oddac mocz do badania i mocz na posiew....:/ Odwlekałam to od poniedziałku, dłużej już nie mogę :( Póź\niej jadę do swojej byłej pracy, porozmawiać z kierownikiem, żeby mi podpisał praktyki, oby się zgodził....!! :S :huh: :ohmy:
Trzymajcie kciuki :*

Bedę później :*

9 lata 11 miesiąc temu #959019 przez Paula 28
Cześć kobietki :-)
Mam nadzieję, że wszystkie wyspane i pełne radości:-)
Od dwóch dni mi humor dopisuje, ale pewnie zaraz przejdzie. Też macie takie wahania nastroju raz euforia raz płacz.
Monia nogi na ławę i odpoczywaj:-) no przy małym kawalerze to pewnie raczej średnio do wykonania.
Karolcia trzymam kciuki żeby podpisał te praktyki jakby co postrasz go myszami:-) :-):-)
Poruszałyscie już temat toreb do szpitala tzn co tam dokładnie pakujecie?
Bo się właśnie zastanawiam co zabrać, żeby mi czegoś nie brakowało albo żeby coś nie było zbędne:-)
Miłego dnia :-)

9 lata 11 miesiąc temu #959022 przez syza24
Hej mamusie ja dziś miałam średnią nockę a zresztą od wczoraj wieczora już mała uciska albo jakiś nerw albo jajnik na którym mam zrosty i mam chwile że wyje z bólu :( ale właśnie szykuje się do ginekologa na wizytę więc zobaczymy co tam jest grane :blush: i ciekawe czy szyjka mi się poprawiła??
Mam pytanie ile czekałyście na dostawę z Gemini bo mi coś dojść nie może?
A i wczoraj mojemu mężowi się coś ubzdurało i kazał mi pakować torbę do szpitala i wszystko mu rozpisać na lodówce bo mówi, że nie będzie później latał na ostatnią chwilę i szukał wszystkiego :blink: myślę że to przez te moje wczorajsze uciskanie małej, no i pracuje z kolegą którego żona ma termin 3 tyg. po mnie i on mu powiedział że ona już spakowana hihi :woohoo: więc już dla świętego spokoju pewnie zacznę wszystko szykować :)

9 lata 11 miesiąc temu #959023 przez monia89
Hej. U nas nocka lepsza ale nie rewaelacyjna najważniejsze że obyło sie bez noszenia tylko piciu co godz a przy okazji siusiu u mamy i kokoszenie sie zeby pozycje znaleźç odpowiednią.
karolincia powodzenia!

9 lata 11 miesiąc temu #959035 przez Alesandra
hej dziewczyny,
u mnie nocka taka sobie. do północy się wierciłam bo mała się rozpychała a jak zasnęłam to tylko na chwilę bo o 4 znów mnie obudziła. poleżałam tak troszkę i wstałam. wypiłam herbatkę wsunęłam rożka z kremem i jestem szczęśliwsza i mała teraz chyba śpi bo mniej ruchliwa jest.
Monia oby i dziś Antoś dał mamusi poleżeć i odpocząć.
Syza wiem co przeżywasz, wszystkie wiemy taki to już urok późnej ciąży. powodzenia na wizycie i daj znać po :) trzymam kciuki!! już pakować ci się każe ;p mi to daleko do tego bo jeszcze poprać nie poprałam
Paulaja to chyba musiałam przegapić ten temat jeżeli już był bo nie kojarzę
karolincia powodzenia i na badaniach i oby szef podpisał praktyki

9 lata 11 miesiąc temu #959040 przez monia89
Dziękuje Alesandra :-)
Ja zjadłam pączka i obarzanka tatuś kupił :-) i ide Antosia budzić chociaż zal bo pięknie śpi...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

9 lata 11 miesiąc temu #959042 przez Alesandra
słodziaki dwa :) ślicznie młody śpi i ma wiernego towarzysza;p

9 lata 11 miesiąc temu #959049 przez Paula 28
ja chyba wezmę 3 koszule jedną do porodu a dwie na położnictwo. Pamiętam przy pierwszym porodzie siedziałam na piłce wody mi akurat odeszły i cała koszula mokra więc musiałam przebrać. Do cięcia dali mi taką szpitalną, ale musiałam później czekać aż mąż mi przywiezie czystą. Klapki.Szlafrok. Ręcznik jeden duży ciemny, jeden średni i taki malutki do zwilżania buzi podczas porodu. Pomadkę ochronną do ust i chyba zaopatrzę się w miniaturki kosmetyków, żeby zmieścić się w jednej torbie. Żel pod prysznic, szampon, płyn do higieny intymnej, krem do twarzy. Wodę do picia oj ze 3 duże butle i ze dwie takie z dzióbkiem w razie cięcia, bo podnosić głowy nie można, a suszy niemiłosiernie. Mamuśki, które będą pierwszy raz rodzić pamiętajcie o pomadce ochronnej, wazelinie czy jakimś innym balsamie do ust. Ja za pierwszym razem nie miałam i usta mi się zrobiły jak wióra od tego duszenia, sapania. Kartę ciąży i badania trzymam w jednej plastikowej kopercie to chyba nie zapomnę:) Podkłady mam takie jeszcze po pierwszej córce też wezmę, bo to czasem krew przeleci, a nie jest miło leżeć w takim łóżku. Zmiana pościeli to też różnie w szpitalach jest. Do Malucha potrzebuje tylko chusteczki resztę zapewnia szpital. A na wyjście to już mąż z domu przywiezie ubranka.

9 lata 11 miesiąc temu #959056 przez Alesandra
ja to nawet nie wiem co zapewnia mój szpital ;D najwyżej wezmę z nawiązką ;P ale to nic najwyżej zadzwonię i się zapytam ;)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia