BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

9 lata 10 miesiąc temu #960026 przez Agula89
Iwona
Nie pamiętam do końca szczegółów wstawiania suwaczka ale kliknij na suwak którejś z nas. Odniesie cie to do stronki, tam uzupełniasz dane ;)
I wejdz sobie na ogólna stronę forum ->z życia portalu->miejsce na sugestie-> suwaczki jak je dodać.

Jak będziesz miec jeszcze problem to poszperam gdzie ja wstawialam bo juz nie pamietam :p

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 10 miesiąc temu #960027 przez Agula89
Tak na szybko na tel spojrzałan ze link z suwaczka mam wstawiony w miejscu podpisu.

9 lata 10 miesiąc temu #960030 przez syza24
Iwona naciśnij na którejś suwaczek przekieruje cię na stronę gdzie będzie wszystko krok po kroku wpisane i na końcu skopiujesz adres twojego suwaczka i wkleisz do Profilu jako podpis :) nie wiem czy jasno wytłumaczyłam ??
Monia to mnie pocieszyłaś :blush: brzuch mi opadł na tyle że mogę wsadzić w taki sposób rękę a przynajmniej mi się tak wydaje, strasznie bolą mnie piersi, boli mnie podbrzusze i kręgosłup w odcinku lędźwiowym wiec nospę biorę 3 razy dziennie :S i nie wiem czy po prostu czekać bo to wszystko jest do wytrzymania czy iść do lekarza ??

9 lata 10 miesiąc temu #960033 przez Alesandra
Iwona wystarczy, że klikniesz na jakikolwiek suwaczek u jednej z nas i przekieruje Cię na stronkę.potem wybierasz kategorię. np termin porodu czy odliczanie dni do porodu i wpisujesz dane. W jednej kategorii wymagają podania daty ostatniej miesiączki w innej przewidywanej daty porodu. jak już stwożysz to wklejasz link w swoim profilu na naszym forum jako podpis i zapisujesz i powinno być git.

9 lata 10 miesiąc temu #960041 przez Alesandra
syza ja bym poszła dla własnego spokoju bo już na tym etapie nie ma żartów :dry:

9 lata 10 miesiąc temu #960043 przez monique1983
Iwona_55 - ja pierwsze KTG 15 - minutowe miałam robione w poniedziałek, czyli 34 tyg. i 5 dniu.

monia89 - u mnie akurat się nie sprawdza, bo u mnie luźno cały czas ;)

Dzisiaj odbyłam w szpitalu konsultację anestezjologiczną, to teraz czekam na piątkową wizytę i konkretny termin cc.

9 lata 10 miesiąc temu #960044 przez Alesandra
monique u ciebie to już nawet za 3 tygodnie może być cesarka :)

9 lata 10 miesiąc temu #960048 przez Iwona_55
Dzięki dziewczyny , udało się ; ) :P

9 lata 10 miesiąc temu #960085 przez Alesandra

9 lata 10 miesiąc temu #960108 przez kristi*

9 lata 10 miesiąc temu #960114 przez Agula89
Ooo jeny jaka drobniutka... Dobrze ze nasze dzieciaczki już wieksze ...

Ja tak wiecznie narzekam ze mi ciężko juz...ze już bym urodziła ... ale niech synek jeszcze rośnie we mnie...

9 lata 10 miesiąc temu #960123 przez nesQa
A wiecie może jak to jest z mm? W razie czego trzeba wziąć ze sobą do szpitala? Właśnie się zastanawiam,bo nawet jeśli to tego jest tyle, że nie wiem jakie bym miała kupić :huh: a może to dopiero później pediatra w razie czego mówi jakie? Orientują się może któres przyszłe bądź obecne mamuśki? :P

9 lata 10 miesiąc temu #960126 przez kristi*
NesQa - nie kupuj, jeśli chcesz karmić piersią to powinno wystarczyć, wrazie czego w szpitalu powinni mieć, moja siostra jak była z małym w szpitalu na pediatri to od szpitala dostawała mleko, więc na oddziale noworodkowym napewno mają

9 lata 10 miesiąc temu #960136 przez Paula 28
Czesc mamuski;-)
Nie pisalam przez kilka dni, ale czytalam nasze forum po kilka razy dziennie:-) nareszcie skończył się weekend, wiem niektórzy nie mogą się go doczekac ja wręcz przeciwnie. Mąż zagranica i siedze sama z córka. Mieszkam z tesciami, ale łączy nas tylko wspólną kuchnia i pralnia:-) zazwyczaj jezdze do swoich rodziców na sobotę i niedziele, ale teraz zostalysmy w domku.
Jutro corcia ma przedstawienie dla dziadków potem może w końcu wybiore się po koszule do szpitala, a wieczorem wizyta u lekarza i pierwsze ktg:-)
Pozdrawiam i życzę udanego dnia

9 lata 10 miesiąc temu #960138 przez Iwona_55
Kurcze, tak patrzę na ta małą kruszynke i od razu przypomina mi się jak to było z moim najmłodszym bratem .. Urodził się w 25 tyg ciąży, bo mamie zaczęło się odklejać łożysko , dostał 0 pkt i 5% szans na przezycie. dzis na szczęście jest z nami, ale pomimo, że w grudniu skończył 5 lat to nie chodzi, nie mówi, tylko wydaje z siebie pojedyncze sylaby .. do tego padaczka, ogromna wada wzroku i ehh, długo by wymieniać . Całe szczęście nasze dzieciaczki już są dużo większe

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia