BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

9 lata 11 miesiąc temu #959716 przez kristi*
Agula89 koszula ładna, ale ma guziczki, których dziewczyny nie polecały, ja kupiłam taką:
allegro.pl/koszula-nocna-ciazowa-i-do-ka...ory-i4874130297.html
i nawet wygodna jest.
A pompony śliczne, nawet się nie spodziewałam takiego efektu :laugh: :laugh: , może i ja kiedyś siądę i porobię takie :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 11 miesiąc temu #959727 przez syza24
Agula ja mam taka koszulę jest na napy nie na guziczki no i materiał spoko ;) wyprałam i nic się z nią nie stało, ale jeszcze jej nie nosiłam. Ja kupiłam granatową bo chcę ją założyć do porodu.
A co do pomponów to ja właśnie dzisiaj zamówiłam tiul i mam zamiar robić jak tylko przyjdą :laugh:
I planuje jeszcze zrobić takie motylki kolorowe z papieru na ścianę chociaż nie wiem czy się wyrobię bo coś późno się za to wzięłam :blush:

9 lata 11 miesiąc temu #959729 przez malina219
Agula piękne Ci wyszły i super ta ściana! :woohoo: Muszę też spróbować :whistle:

9 lata 11 miesiąc temu #959762 przez Karolincia
Dzień dobry Moje Kochane Mamuśki :) :)

Kristi - Słuszne spostrzeżenie, też mi to w oko wpadło, że najwięcej piszemy :P :P Nasze Marcóweczki są najbardziej aktywne :D Gadłuy z Nas :D I dobrze, oby to sie utrzymało po Naszych porodach :)
Hehe...Marcinkowi zaczeło się nudzić, stwierdził dobra mamo przestań już się uczyć zajmij się mną :D :)
Czyli mają wszyscy taki z zusem problem :/ wrrr....

Agula - Piękne te pompony z tiulu !!! :) :) Efekt oszałamiający :D :D Prześliczne ;) ;) A jakie Tobie wyszły extra !!!! :) :) A pokoik prześliczny będzie :) :) Bardzo fajnie wymyśliliście :) :)

Malina - I dziś prasować będziesz? :) Nie ma chyba w Polsce tego persila :P :P ale poszukam , bo może znajdę :D

9 lata 11 miesiąc temu #959774 przez Agula89
Dzieki kristi. Jutro musze usiasc i zamowic w koncu !

Leżac dzis w nocy ( bo znowu nie mogłam spac..) zdałam sobie sprawe ze kase ktora mam odlozona na zakupy dla mlodego i do pokoju zabraknie...ehhh masakra ile to wszystko kosztuje..
A tu jeszcze wózek do kupienia ! Ale musze mocno przycisnac dziadków aby sie dołożyli ! :)

Dzis ja mam kolende ... :dry: na dodatek sama ja przyjme M w szkole :angry: boszeee jak ja nie znosze kolend...to jest takie sztuczne i na siłe..

Wiec chociaz troche musze dom ogarnac..
A pozniej czekam na kolezanke z aparatem :cheer:

9 lata 11 miesiąc temu #959776 przez Karolincia
Agula - Niestety ceny są zabójcze :( Sporo kasy idzie na to wszystko, ale warto :) :) Przyciśnij mocno dziadków, żeby się dołożyli i będzie dobrze :)
U Nas tez wózek nie kupiony i fotelik do auta i łóżeczko :/
Pokoik skończony :D :D Jeszcze tylko ozdóbki trzeba dokupić żyrandol i będzie pięknie :D Wszystko mam wybrane, tylko musze zamówic na allegro :D :D

Jadę zaraz po bilety na dworzec, bo jutro jade do mojego przyszłego Mężusia wreeeszcie :D :D 2 tygodnie go nie widziałam :D :)

9 lata 11 miesiąc temu #959780 przez kristi*
Agula89 ja mam to szczęście, że u mnie nie łażą po kolędzie :laugh: , z początku się zdziwiłam, ale problem z głowy :laugh:

To się pochwalę, z braku miejsca udało nam się kilka naklejek przykleić nad łóżeczkiem :laugh: :

Załączniki:

9 lata 11 miesiąc temu #959783 przez Karolincia
Agula - Dasz radę jakoś z ta koleda :D :) :) Pogada Ci ksiądz i pójdzie :P :P A potemz reaksujesz się na sesji fotograficznej :D oczywiscie obowiązkowo fotki poprosimy póżniej :D :) :)

Kristi - Bardzo fajnie wyglądają te naklejki nad łóżeczkiem :) Super pomysł z tymi rybkami :)

9 lata 11 miesiąc temu #959786 przez syza24
Kristi to teraz już kącik maluszka gotowy ;) a ta koszula zamówiona przez ciebie fajna ale jak będziesz rodzić w niej?? bo ona nie jest rozpinana i nie wiem jak jest u ciebie w szpitalu ale u mnie jak wszystko ok to kładą dziecko na klatce piersiowej i wydaje mi się że lepsza w takim przypadku jest koszula rozpinana :)
Agula no niestety wyprawka jest dość kosztowna my mieliśmy szczęście że zostaliśmy obdarowani dużą ilością rzeczy a i tak już sporo kasy poszło z oszczędności :whistle: a jak dziecko przyjdzie na świat to podobno wtedy zaczynają się wydatki, same pieluchy i chusteczki na początku to koszt ok 300 zł miesięcznie :blink:
Ja dziś miałam średnią nockę bo brzusio mnie bolał trochę i mała wariowała od 4 nad ranem a później o 6 wziął mnie mega skurcz w nodze i męża musiałam zrywać żeby mi go rozmasowywał bolało okropnie :sick: no a później zalało mnie z jednej piersi pół koszulki od piżamy w mokrej klejącej plamie :woohoo:

9 lata 11 miesiąc temu #959797 przez kristi*
syza24 u mnie szpital wymaga do porodu zwykłego t-shirta, żeby nie było żal wyrzucić w razie czego, potem trzeba się przebrać.

9 lata 11 miesiąc temu #959800 przez Alesandra
Dziewczyny ja mam z om 7.03 a usg każde na 21.03 wiec będziemy we 3 w razie czego

9 lata 11 miesiąc temu #959804 przez Karolincia
Alesandra - U mnie w szpitalu jst powiedziane aby mieć t-shirt zwykły zakrywający pośladki, więc pewnie założe Mężusia mojego :) Czarny, żeby tak nie było widac tej krwi :)
A po porodzie można się umyć i przenbrać w koszule do karmienia :)
To będziesz z Nami :D M po tych stymulowanych cyklach wychodzi termin porodu na 18.04. a z usg 23.04 , więc nie wiem zobaczymy jak Lilci się będzie śpieszyć na świat :) Może i w maju wyjść :) hehe :)

Śniło mi się dziś, że właśnie urodziłam Lilunie 3.05 :D :)

9 lata 11 miesiąc temu #959807 przez malina219
Dzień dobry dziewczyny! :*

Karolincia mama obiecała, że mi wszystko poprasuje także całe szczęście nie będę musiała się męczyć :*

Agula takie samo mam zdanie co do kolęd. W tym roku całe szczęście akurat tak wypadło, że byłam u lekarza... :D ale super, że masz dzisiaj 'sesję'! :) koniecznie musisz się pochwalić :*

Kristi ja też mam taka koszule nocną z 'zakładkami' tylko że z biedronki i średnio wygodne to jest. Drugą na pewno zamowie na zatrzaski. A do porodu będę mieć szpitalna bo cc.

9 lata 11 miesiąc temu #959821 przez Iwona_55
Hej hej :)
Budzę się, a tu pełno śniegu za oknem :o

Agula tez mam dziś kolede, ale na szczęście mój P jest w domu, bo inaczej chyba wywiesilabym zawieszke, że dom nieczynny xD Haha

9 lata 11 miesiąc temu #959828 przez karola1322
hejka ja skoczyłam sprzątać częsc torby mam spakowane do szpitala i od 13 pada sobie śnieg eh

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia