- Otrzymane podziękowania: 12
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
allegro.pl/koszula-nocna-ciazowa-i-do-ka...ory-i4874130297.html
i nawet wygodna jest.
A pompony śliczne, nawet się nie spodziewałam takiego efektu , może i ja kiedyś siądę i porobię takie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- syza24
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
A co do pomponów to ja właśnie dzisiaj zamówiłam tiul i mam zamiar robić jak tylko przyjdą
I planuje jeszcze zrobić takie motylki kolorowe z papieru na ścianę chociaż nie wiem czy się wyrobię bo coś późno się za to wzięłam
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Kristi - Słuszne spostrzeżenie, też mi to w oko wpadło, że najwięcej piszemy Nasze Marcóweczki są najbardziej aktywne Gadłuy z Nas I dobrze, oby to sie utrzymało po Naszych porodach
Hehe...Marcinkowi zaczeło się nudzić, stwierdził dobra mamo przestań już się uczyć zajmij się mną
Czyli mają wszyscy taki z zusem problem :/ wrrr....
Agula - Piękne te pompony z tiulu !!! Efekt oszałamiający Prześliczne A jakie Tobie wyszły extra !!!! A pokoik prześliczny będzie Bardzo fajnie wymyśliliście
Malina - I dziś prasować będziesz? Nie ma chyba w Polsce tego persila ale poszukam , bo może znajdę
- Agula89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Leżac dzis w nocy ( bo znowu nie mogłam spac..) zdałam sobie sprawe ze kase ktora mam odlozona na zakupy dla mlodego i do pokoju zabraknie...ehhh masakra ile to wszystko kosztuje..
A tu jeszcze wózek do kupienia ! Ale musze mocno przycisnac dziadków aby sie dołożyli !
Dzis ja mam kolende ... na dodatek sama ja przyjme M w szkole boszeee jak ja nie znosze kolend...to jest takie sztuczne i na siłe..
Wiec chociaz troche musze dom ogarnac..
A pozniej czekam na kolezanke z aparatem
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U Nas tez wózek nie kupiony i fotelik do auta i łóżeczko :/
Pokoik skończony Jeszcze tylko ozdóbki trzeba dokupić żyrandol i będzie pięknie Wszystko mam wybrane, tylko musze zamówic na allegro
Jadę zaraz po bilety na dworzec, bo jutro jade do mojego przyszłego Mężusia wreeeszcie 2 tygodnie go nie widziałam
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kristi - Bardzo fajnie wyglądają te naklejki nad łóżeczkiem Super pomysł z tymi rybkami
- syza24
- Wylogowany
- rozmowna
Agula no niestety wyprawka jest dość kosztowna my mieliśmy szczęście że zostaliśmy obdarowani dużą ilością rzeczy a i tak już sporo kasy poszło z oszczędności a jak dziecko przyjdzie na świat to podobno wtedy zaczynają się wydatki, same pieluchy i chusteczki na początku to koszt ok 300 zł miesięcznie
Ja dziś miałam średnią nockę bo brzusio mnie bolał trochę i mała wariowała od 4 nad ranem a później o 6 wziął mnie mega skurcz w nodze i męża musiałam zrywać żeby mi go rozmasowywał bolało okropnie no a później zalało mnie z jednej piersi pół koszulki od piżamy w mokrej klejącej plamie
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A po porodzie można się umyć i przenbrać w koszule do karmienia
To będziesz z Nami M po tych stymulowanych cyklach wychodzi termin porodu na 18.04. a z usg 23.04 , więc nie wiem zobaczymy jak Lilci się będzie śpieszyć na świat Może i w maju wyjść hehe
Śniło mi się dziś, że właśnie urodziłam Lilunie 3.05
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
Karolincia mama obiecała, że mi wszystko poprasuje także całe szczęście nie będę musiała się męczyć :*
Agula takie samo mam zdanie co do kolęd. W tym roku całe szczęście akurat tak wypadło, że byłam u lekarza... ale super, że masz dzisiaj 'sesję'! koniecznie musisz się pochwalić :*
Kristi ja też mam taka koszule nocną z 'zakładkami' tylko że z biedronki i średnio wygodne to jest. Drugą na pewno zamowie na zatrzaski. A do porodu będę mieć szpitalna bo cc.
- Iwona_55
- Wylogowany
- gaworzenie
Budzę się, a tu pełno śniegu za oknem :o
Agula tez mam dziś kolede, ale na szczęście mój P jest w domu, bo inaczej chyba wywiesilabym zawieszke, że dom nieczynny xD Haha
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1