BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 11 miesiąc temu #826274 przez sisina
No tak ale ten torcik mi sie nie przesunął na 8

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #826277 przez Gusia
Fabisku wszystkiego najlepszego z okazji 8 miesiecznicy :kiss:

Sisina ja tez widzę pod suwaczkiem 8 :)
U nas dzis +5 i pada deszcz, typowo jesienna pogoda, muli mnie strasznie, daje Julci cyca i drzemne sie razem z nią :silly:
W sumie nie zazdroszczę Wam tej pogody, juz dupka sie odzwyczaila od takich mrozów chociaz za śniegiem tęsknię :(

10 lata 11 miesiąc temu #826284 przez Gusia
Sisina mi tez tylko na jednym suwaczku pokazuje prawidłowo , na tym Julki jest na 8 a wiek Olka i nasz ślubny tez pokazuje inaczej niż pod spodem , ale zauważyłam ze u większości tak jest .

10 lata 11 miesiąc temu #826303 przez paninka87
Fabiś wszystkiego naj naj :kiss:

My od rana u lekarza. Udało się wejść bez kolejki... ten wirus to cholerstwo... Młoda wymiotuje prawie po każdym piciu... dziś daję już tylko mleko i leki w międzyczasie. Nie będę jej obciążać żołądka obiadkiem. Odwodniona nie jest ale w razie pogorszenia mamy skierowanie do szpitala. Oby się nie przydało :ohmy: Rano była nieźle przymulona, w aucie ryk, przebieram ją co po chwilę aż ubranek mi brakuje. Drzemka trwała pół godz. a teraz bawi się na podłodze.

Moje dziecko przez te dwa dni w ogóle nie sika :ohmy: :ohmy: przebieram tylko pieluchy z qpą :ohmy:

Klaudusia wygląda na 1-1,5 roczne dziecko :blink:
a Kubusia wersja nr 2 mi się podoba :side:

U nas -6, ale i tak nie wychodzimy :dry:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #826316 przez tweety
tysiiiak napisał:

My też pospaliśmy do 9 ostatecznie :)
u nas dziś -9 więc się barykadujemy w domku :P

Klaudusia śliczna dziewczynka :kiss: boziu jaka duzaaaa :)

Sisina ja widzę 8 mscy :)
Sto latek dla Fabisia :kiss: :kiss: :kiss:

Pomóżcie nie wiem, które wybrać :P Chyba 2 :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

wybieram nr 2

10 lata 11 miesiąc temu #826325 przez pauluska
Sisina jak weźmiesz na 9-12 będą może troszkę przyluźne chwilowo ale 6-9 to zaraz Fabiś wyrośnie ;)

Moje dziecko śpi od 10 szok czekam aż wstanie mleczko i śmigamy wypróbować sanie :D

10 lata 11 miesiąc temu #826335 przez tysiiiak
Wybiorę nr 2 :D dzięki :)

Kuba właśnie zasnął na pierwszą drzemkę :) nie obyło się bez płaczu :dry:

10 lata 11 miesiąc temu #826341 przez munnecabrava
Hihih a ja dzisiaj z rana pobiegłam do fryzjera i powiedziałam że oczekuję konkretnej zmiany :P co prawda za konkretną sumę aaalle obciął mi moje długaśne włosy teraz mam do brody :P Zmiana jest taka że mnie ludzie nie poznają :P hihih :D śmiesznie

Młoda ma zębuszka ale marudna jest tak samo :P:P

10 lata 11 miesiąc temu #826352 przez tysiiiak
m-brava dawaj foto :)

10 lata 11 miesiąc temu #826371 przez KarinaM
Fabianku najlepszego z okazji miesięcznicy.

U nas noc masakra. Irina budziła się co pół godziny. Niby wystarczył smok ale ja musiałam wstawać. Mleczko o 1:45 i spała do rana ale stekala cały czas.
Jak jechałam do pracy to było -17 a teraz nie wiem bo siedzę jeszcze w pracy i właśnie przyszłam na kawę i podczytalam Was.

M-brava czekamy na zdjęcie.

Dzięki dziewczynki za miłe słowa pod moim adresem.

Igorek

Irina

10 lata 11 miesiąc temu #826373 przez Alex_87
M-brava pochwal się, lubie takie zmiany ale nie u siebie :D

Kurrrr a moje dziecko ma temperature 38,3, po południu przyjmie nas lekarz, a w sobotę ślub siostry, ja świadkuje :angry: najwyżej mąż zostanie w domu, przyjęcie jest 2 min od domu, więc będziemy się zmieniać.

Darika śliczności z Klaudii :) nie zdejmuje sobie opaski? Bo ja mojej zrobiłam specjalnie na ślub do siostry ale zaczęła zdejmować, tylko jej coś założę na głowę to od razu ściąga.

U nas dziś piękna pogoda, ale mroźno, można by było wyjść na chwilę, ale skoro mała gorączkuje to nic z tego. aaa i jeszcze wracam do Bebilonu, bo po Bebiko Zuzka ma jakieś czerwone plamki na policzkach :/

10 lata 11 miesiąc temu #826379 przez sisina
Pauluska dzieje ja wezme rozmiarowke 9-12 niech
są trochę za duże..

10 lata 11 miesiąc temu #826447 przez moniaaak

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A mój synek... wczoraj jak zobaczył P( w sumie tydzień go nie widział), to minę miał zdziwioną, ale wieczorem już razem szaleli.
I dopiero zaczął niedawno raczkować, teraz wędruje po całym domu i dodatkowo zaczyna wstawać, przy łóżku i niższych meblach, w łóżeczku. Na razie odpukać robi to bardzo ostrożnie. Ale tu mam pytanie do dziewczyn, których dzieciaki też próbują wstawać. Stają na całych stópkach, czy na palcach? Bo Kacper staje na palcach i nie wiem czy mam się z tego powodu niepokoić.

10 lata 11 miesiąc temu #826463 przez pauluska
Moniaaak takie początki stawania u nas też Iga dziwnie stawała teraz też nie stoi jeszcze na całych stópkach stabilnie. Iga wczoraj próbowała stanąć pod stołem tłumaczę jej że nie można :lol: a ta dalej swoje dopiero jak się stuknęła kilka razy w główkę zrozumiała że się nie da choć moje dziecko z tych ostrożnych :) Byłyśmy na sankach ale tylko z 20 min bo poliki takie czerwone Iguni się zrobiły bałam się żeby nie odmroziła teraz próbuje od godziny usnąć ciężko jej idzie ale nie płacze mam nadzieję że padnie bo jak wstanie wizytya u lekarza a jak się nie prześpi będzie maruda że hoho.

10 lata 11 miesiąc temu #826515 przez Daarikaa
Wrocilysmy ze spacerku, u nas -6 ale bezwietrznie, Klaudia spala godzine w wozku widac ze w koncu jej wygonie bo wozek duzy :)

Alex czasami sciaga albo ciagnie sie za wlosy albo ucho , u was dzieciaczki tak robia?

Moniiak no wlasnie takie czasy przyszly ze idac do szpitala wcale nie masz pewnosci ze Ci pomoga ehhh... wierze ze wszystko bedzie dobrze!!! Trzymajcie sie cieplutko!!!!

aaaaa i Klaudii wyszla juz druga gorna jedynka narazie taki kielek ale juz go czuc pod palcem i widac:) zawsze to jeden do przodu :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka