BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 11 miesiąc temu #826801 przez gusiek_kom
m-brava wygladasz zajebiscie :)
tez mam ochote cos zrobic z włosami bo mam juz prawie do pasa...
myslalam o czyms takim:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=57950
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #826810 przez Olga60
Dzień dobry :)

Vika jestem, jestem, czytam ale pisać coś się nie chce :dry: . Szacun za pieluszki wielo.... kolekcja całkiem pokaźna ;)

m-brava włoski ładne, jak Ci się kręcą to pewnie będzie musiała w ruch pójść prostownica jak będziesz chciała zachować fryz, no i makijaż też bardzo ładny :woohoo:

sisina niezłe ilości wina potrafisz wypić :cheer: :P

10 lata 11 miesiąc temu #826827 przez Alex_87
M-brava bardzo ładnie :) aż naszła mnie chęć na jakąś zmianę :D ale zostawiam swoje włosy dla siostry bo chodzi na kurs fryzjerski i na kimś się musi uczyć :D

Tysiak ja też miałam małą nadzieję :D ale przynajmniej teraz moje hormony się uspokoiły, bo przed @ to tragedia, a teraz oaza spokoju ze mnie :D
taaa wczoraj poszłam o 20 spać, a o 3 już się obudziłam :dry:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #826842 przez vika
M-brava zmiana zaskakująca...odważna jesteś ale rzeczywiście jak będą się układać po myciu,bo Twoje chyba mocno się kręcą??:) ale jak to mówią ładnemu we wszystkim ładnie :blink: mnie jak najdzie ochota na jakąś metamorfozę to zawsze póżniej żałuje :angry: ale za radą chyba Tysiak zmieniłam kolor z tlenionego na popielaty bląd i moje włosy w końcu zaczynają odżywać (już mnie nie bolą) :lol:
alex no właśnie bo Ty za wcześnie chodzisz spać...a najciekawsze dzieje się w nocy :woohoo: heheeee oj to czekamy,czekamy na super wieści ale nikt nie powiedział,że do niczego nie doszło ja z Tośką jedną @ miałam kto wie :blink:
Olga jak to "pisać się nie chce" no coś Ty??? a z kąd ta niechęć ???napisz co tam słychać u Nataszki jakie postępy królewna robi :)
gusiek fryzka niczego sobie tylko nie każde włosy chcą się tak układać...ja bym się wykończyła bo musiała bym co dzień myć i układać :angry:

10 lata 11 miesiąc temu #826843 przez Alex_87
haha dziewczyny nie no ja nie chodze codziennie tak wcześnie spać :D tylko kilka dni przed @ mnie tam zmogło, do tej pory ok. 23-24, więc to ospanie mnie trochę zmyliło :D

dobra lece, bo moja mała zaczyna mi przesuwać meble, mała siłaczka :D

10 lata 11 miesiąc temu #826847 przez pauluska
munnecabrava ale zmiana włosy króciutkie :) oczywiście pozytywnie :P Ja to nei lubię krótkich włosów bo z nimi dużo więcej pracy przy układaniu i zawsze żałuje jak zetne mam teraz do połowy pleców i takie chce utrzymać tylko podcinać końcówki aby ładnie zdrowo wyglądały. W ogóle się uśmiałam bo byłam u fryzjerki i mówię że chce rozjaśnić włosy a ona żebym szukała innego fryzjera bo mi tego nie zrobi :D Mam naturalne nigdy niemalowane :P Do fryzjera na malowania w swoim życiu byłam zapisana z 5 razy zawsze się wypisywałam haha :D
Gusiek fryzurka ekstra ale tak same włosy się nie ułożą :P troszkę nad nimi będzie trzeba popracować ale fryz genialny :)

10 lata 11 miesiąc temu #826851 przez Daarikaa
heja

u nas nocka super pobudka na mleko o 6 i do 9:20 kimanie :D dzisiaj u nas wietrzenie wiec ze spaceru nici

Gusiek fryzurka super, moje by tak nie wygladaly bo trzeba miec mega czupryne a ja mam liche wlosy

Mbrava bardzo ladnie Ci w tych wlosach, dżaga z Ciebie ;)

Olga prosze sie nie obijac i nie zaniedbywac forum :D

10 lata 11 miesiąc temu #826883 przez sisina
Olga co to jest 2 wina na dwie osoby

10 lata 11 miesiąc temu #826886 przez sisina
Bylo pyyszne wiec dobrze wchodzilo

10 lata 11 miesiąc temu #826897 przez munnecabrava
Ja lubię zmiany, ale też jak robię dużą rewolucję na głowie to starannie wybieram fryzjera. Wolę dać więcej kasy ale niczego niee żałować.
Tak miałam kręcone ale fryzjer powiedział żebym się nie zdzwiiła jak nie będzie loków bo po ciąży różne rzeczy się z włosami dzieją ...
Hehe ale zrobię zdjęcie po myciu :P

10 lata 11 miesiąc temu #826921 przez demoniqe
m-brava wyglądasz super! ja nie mam takiego fryzjera u nas w mieścinie :) a też marzy mi się taka zmiana :)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #826936 przez vika
dziewczyny jak podajecie rybke a konkretnie (łososia) robicie jakieś bardziej zupki czy potrawki ??? ja do tej pory robiłam rybkę z gotowanym ziemniaczkiem lub ryżem i marchewką ale chciałam coś zmienić , i najważniejsze ile tej rybki dajecie na raz....boję się,że ja znów przesadzam :)

10 lata 11 miesiąc temu #826948 przez vika
W całej Polsce jest mróz, więc zaczynamy zabijać roztocza . Na naszym balkonie wiszą już kołdry .

"Roztocza boją się nie tylko temperatury powyżej 60 st. C ale także temperatur ujemnych. Dlatego małe zabawki warto co jakiś czas na kilka godzin wkładać do zamrażarek. Natomiast mrozy warto wykorzystać, aby rozprawić się z przedmiotami większymi. Wystarczy wszystkie zabawki, koce i dywany wynieść na kilka godzin na mróz. Najlepsze do tego są dni suche i słoneczne, gdy temperatura spada poniżej -5 st. C.

Doświadczone matki alergików zawsze, gdy tylko zaczynają się mrozy, wystawiają co tylko się da za okno. Na balkonach i w ogródkach lądują kołdry, pluszowe zwierzaki, grube koce, fotele, poduchy... To jedyna okazja w roku, aby bez użycia kosztownych środków chemicznych pozbyć się roztoczy".

cyt. za dzieci.pl
fot. Shutterstock

10 lata 11 miesiąc temu #826957 przez pauluska
Dziewczyny jak robicie aby były większe kawałki mniej blendujecie czy jakoś inaczej ?

10 lata 11 miesiąc temu #826960 przez tysiiiak
Vika Ostatnio o tym myślałam i musze zorganizować na balkonie jakieś czyste miejsce gdzie mogę to położyć i jak Kubula wstanie to rozbiore wszystko z jego łóżeczka na części pierwsze i wyniose na balkon :)
rybkę daję raczej ze słoiczka ale ostatnio moja mama zrobiła Kubusiowi zupkę rybną :)

Pauluska ja mięsko blenduje a resztę gniotę widelcem albo po znlendowaniu zupki dodaje ugotowany ryż :) no i czasem mniej blenduje ale to do końca nie zdaje egzaminu bo jest nierównomiernie zblendowane i pojawiają się wielkie kawałki :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka