- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
Zdrówka dla mężusia
Daarika Kuba jak zasypia to ciągnie się za włosy i to tak że mnie ciarki przechodzą, drapie się po głowie i ciąga uszy więc to chyba normalne
gratulujemy ząbka my dalej czekamy na górne
Pauluska haha u nas identyko ze wstawaniem przy stoliku a najlepiej jak chce wejść pod stolik a my mamy niżej pułeczkę to się głową obije kilka razy i próbuje dopiero tyłem się wślizgnąć
Wyskoczyłam do sklepu i wcale nie żałuję, że siedzieliśmy dziś w domku z Kubulą bo normalnie oddychanie bolało tak zimno
I chyba wiem co Kubę uczula to pewnie jedna z nielicznych rzeczy ale jest poprawa. Płyn do kąpieli Ziajki (nie ten natłuszczający) odstawiłam i kąpie go od kilku dni w Nivei i plamki bladziutkie się robią co prawda jest rozdrapana na jednej rączce ale mimo to o wiele bladsza już dziś
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Haha ale mi dziś Kiki zrobił surprajsa -ściągnęłam mu pampersa i chciałam żeby dupcie przewietrzył ,poszłam do pieca dołożyc a on w tym czasie kupala walnął....Całe panele w kuchni umazane Hihihi od razu go do wanienki i prysznic
m-brava pokaż sie -ja też szukam jakiejś inspiracji na włosy -na co dzien związuje u góry kitę...ot cały mój fryz Hmmm może zacznę robić kitę niżej..zawsze to jakaś zmiana
Aaaa laski jakie plany na WALENTYNKI? Kupujecie coś małżom Bo u mnie chyba standard -kolacja we dwoje,winko,bielizna.....i pobudka Mikusia -no i całe Walentynki
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
ajj nawet nie mam siły pisać, jest 20 a ja już w łóżku leżę i zaraz idę spać, od kilku dni tak mam...mąż się do mnie dobiera wieczorami bo ma urlop a mi się taaak nie chce. O Walentynkach nawet nie myślę
Zuzka też trochę na palcach jeszcze staje, ale już coraz pewniej na całych stopach, jeszcze ma problemy żeby się podnieść całkowicie do stania, ale tą jedną nóżką zawsze jakoś stoi.
Darika gratuluje następnego ząbka
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja też ostatnio śpię już o 20:30/21. Padam na ryjek.
O Walentynkach nawet nie myślę. Chciałabym spokoju i wypoczynku.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a co lekarka powiedziała? na co właściewie Zuzka dostała antybiotyk? Bo pisałaś tylko, że gorączkuje chyba, że czegoś nie doczytałam
Walentynki dla mnie to odległa przyszłość jeszcze
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Kuba wczoraj skonczył 8 miesięcy w dzień dziadka dziadek musiał przyjść do nas bo ja zachorowałam
Aż zazdroszczę wam tych zębów, u Kuby nic a nic nie marudzi, nie płacze
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
mimo choróbska nie mogę wziąć wolnego w pracy bo mam mnóstwo spotkań i projektów ehhh ale miło wraca się pod kołderkę do domu i do synka który mnie zabuziakowywuje z otwartą buzią
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Alex wspolczuje antybiotyku, niech Zuzka szybko wraca do zdrowia
Joasia narazie nie amm planow na walenynki jako takich - moze zrobie torcik na deser, jakas dobra kolacje i moze zatrudnie amme do klaudi i uda nam sie gdzies wyskoczyc, moze kino... zobaczymy
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
paninka alex współczuje choroby dzieciaczków i trzymam kciukasy by szybko przeszło
Klaudusia i Kubuś śliczniuchy
moniak wspólczuje tej niepewności...no właśnie to jest nasza kochana Polska dochodzi do coraz gorszej patologi nawet służba zdrowia już całkiem została skorumpowana ...takie moje zdanie i go nie zmienie...wszędzie czekają tylko na łapówki a wiem co mówię od kilku lat kilka mi bliskich osób przewinęło się przez szpitale i tylko koperty były ważne...trzymam kciuki by wszystko było dobrze...wierzę,że będzie dobrze Tośka tez zaczynała od stania na paluszkach i do tej pory potrafi tak stawiać kroczki
Darika z Tośka jest dokładnie tak samo dwa trzy razy kwiknie przez sen a jak się nie zerwiemy to istny ryk...ja jak z procy tak startuje jak ją usłysze,,,,,,oboje z mężem się prześcigamy wyrwani ze snu
też dziś kupiłam kaszę jaglaną ale jeszcze nie robiłam zobaczymy co mi z tego wyjdzie
Olga gdzie Ty się podziewasz???
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
darika Tośka ciągle targa się za włosy albo za uszy...non stop jak już złapie to ciąga i ciąga
no i muszę Wam się pochwalić moim stosikiem pieluszkowym już w pełni przeskoczyliśmy z pampków na wielo i jestem z siebie dumna a swój stosik pieluszek po prostu kocham
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Zuzka dostała Augmentin, czy jakoś tak, dzisiaj jedziemy na badanie moczu, ma tylko zaczerwienione gardło, gorączki już dziś nie ma, jedziemy o 13 z wynikami, więc spytam jej się dokładnie czy ma brać w końcu ten antybiotyk, wcześniej miała często bakterie w moczu, więc lekarka pewnie podała antybiotyk.
Vika już mówiłam, że Ci zazdroszczę tego stosiku ale ja jestem bardziej wkładowo-otulaczowa więc pewnie się nie dorobię takiego odkąd używam wielo to pampki mi śmierdzą już od nowości a nawet brudne wielo prawie wcale nie śmierdzą, bo kupa ląduje w kibelku, a brudna pielucha szczelnie zamknięta w wiadrze i o dziwo po otwarciu wiadra też wcale aż tak nie śmierdzi napewno bez porównania z koszem pampków uzbieranym przez cały dzień
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
Vika Tośka wymiata naprawde sama sie juz podnosi a mój brzdac to pełza dopiero
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Zmykam na zakupy bo maz zjezdza jutro i musze lodowke zapelnic
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
aż się 3 razy zastanowiłam kiedy to jest :P czy o czymś zapomniałam
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zdrówka dla Zuzinki
M-brava wyglądasz super i fakt odważna zmiana hehe ciekawa jestem jak się skręcą włosy ale chyba fryzjerka była tego świadoma i będzie też super
Vika super kolekcja!