- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Pamiętnik genialny i wzruszjący
Asiu Mikołaj nieźle się przyssał do tego chlebka, słodziak
Rika ale Zuzia była maleńka, super pamiątka Oli też musisz stworzyć, coby zazdrosna nie była
Różyczko ale słodki głodomorek i gratulacje dla odnalezienia stopy
Basba jak to nie myślimy???
Oby kolejna nocka była też spokojna
Iwanek gratulacje pierwszych słów i buziaki dla Hani
Takajedna no ładnych słów Bartusia uczysz
Hoborku dajesz dajesz i zaraz wskoczy Tobie kolejna gwiazdka
Moje chłopy już śpią to chyba tez się kimnę, bo jutro rano trzeba wstać do pracy;)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ania no pewnie tak
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Różyczka fotelik to myślę że ten:
www.nania.com/produit.php?id_produit=155...coloris=595&groupe=0
Ma ocenę 3 w testach, a kosztuje niecałe 200zł, ale jeszcze nie mogę się go doszukać w necie.
A tu test:
A tu Recaro drogi jak cholera!
Obiadek u nas późno bo tak tata przeważnie wraca z pracy a on tez lubi karmić Piotra:) Jest tak, wraca Rrrr to ja myk do kuchni obiad dla niego podgrzać, zanieść, zje, w między czasie dla Pita, zaniosę, tata karmi a ja robię dopiero dla siebie:P
Różyczko na chrupkach z Hippa jest napisane że może zawierac śladowe ilości orzechów. Memu synkowi też coś na policzkach wylazło, od wczoraj szamie chrupki.
Olka, jak mnie kusza te jogurty... ale nie mogę dać Piterkowi:(
Iwanku, Olka w sumie to ja na kolację robię Piotrowi 210ml mleka + 3 miarki takie od mleka kaszki dosypuję. Nie zjada wszystkiego, ale dojada po godzinie i śpi do 8-9, czasem się przebudzi w nocy to dostanie jeść.
Asiu, zrobię, ale za rok:P
Ufolka, jakie fajne:) Opisy mnie się bardzo podobają, no i imię babci Roma:) Super:)
Aśka superowe zdjęcia:)
Różyczko, no niezłe ma Bianka pultyny - jak to mówi moja teściowa:) A rybkę robiłaś sama czy kupna?
Hoborrku blachy sa teraz w Biedronce po 14.99, postaram się poszukać dla Ciebie:)
O proszę:
allegro.pl/forma-na-12-muffin-babeczek-polecam-i2041400720.html
Basba fajna spacerówa!
A i Riki widziałam pamiętnik:)
No to nadrobiłam, odpisałam, ide spać:* Buziaki do jutra:)
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zatrzymałam się jeszcze na tych testach i teraz pewnie nie zasnę, straszne to jest... Wszystkie foteliki, niby dobre, te co mają 5 gwiazdek, cacy, ale wszystko to tak makabrycznie wygląda przy zderzeniu że szok. Zastanawiam się jak wypadają te co mają 1 gwiazdkę...
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Wszystko przeczytałam, ale wybaczcie, że nie odpiszę każdej z Was imiennie, bo zasypiam na siedząco. Cały dzień mieliśmy gości, bo odwiedziły mnie "moje" przedszkolne dzieci ze swoimi rodzicami. Jedna z mam ma też córkę w wieku Filipa (6 miesięcy skończyła wczoraj), która już pełza, siedzi i raczkuje. Filip przy Niej mocno do tyłu;)
Strasznie, strasznie fajnie było i dopiero teraz widzę, jak bardzo za Nimi tęsknię.
Poza tym mały w dalszym ciągu ma temperaturę Jak nic się nie zmieni jutro pójdziemy do lekarza. Noce to masakra, budzi się co 20-30 minut z wrzaskiem. A dziś mój synek powiedział swoje pierwsze, nieświadome MA-MA. Ale i tak się wzruszyłam
Nasze przeciętne menu wygląda tak:
12:30- przecier owocowy lub kisiel z owocami
16:30- obiadek
19:00, 1:00- kaszka ryżowa na mleku, zazwyczaj bananowa
cały dzień cyc na żądanie
Z kaszki jednak będziemy najprawdopodobniej rezygnować, zostanie cyc, owoce i obiadek.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Ania W wyobraziłam sobie tą sytuację z przystojnym opiekunem Twojego pacjenta i turlałam się ze śmiechu Ale to bardzo do mnie podobne, ja ciągle coś rozlewam, przewracam- gorzej jak dziecko;)
Rika dobrze, że to już koniec jeżdżenia na ćwiczenia, hura
Iwanek gratulacje z powodu nie-gaworzenia:)
Masuska, Różyczka Filip też je chrupki i ma uczulenie Oprócz chrupek podejrzanymi są brokuły:/
Fajne zabawki do spacerówki w przystępnej cenie:
allegro.pl/interaktywna-kierownica-eduk-...itp-i2084990369.html
allegro.pl/lamaze-zabawna-nakladka-do-wo...lka-i2069696099.html
Pamiętacie zdjęcie, które zrobiła Kamila swojej Córeczce?
Wariacje na temat:)
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposku świetne zdjęcia!!! A gdzie kupiłaś taką EKSTRA bluzkę ... ???
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
masuska www.nerv.com.pl/bezpieczny-fotelik-samoc...e-nania-9-36-kg.html to ten??
Tak to ten.
Oposku, fajne zdjęcia. Na prawdę nasze dzieci to leniuszki:P Piotrek to tez daleko za murzynami:P Moich znajomch córka w tym wieku też już pełzała, raczkowała ale na wstecznym:P
Jak ja czekam na to MA-MA...
Jakie zabawki ekstra:)
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Masuska dzięki za linka. A u nas w Biedronce to zawsze wszystko do kitu. Ostatnio te zabawki które kupowałyście po 20 zł z przeceny u nas były po 40zł.: a blach nigdy nie widziałam choc juz kilka razy ponoc były.....
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- :D
kurde laski no co Wy tyle piszecie , chyba sobie drukne strony i ww domu doczytam
a Mąż w szpitalu , pod kroplówką ketonalu kamienie rodzi.. skąd te kamienie to nie wiadomo, nic go nie bolało i nagle /.... ale wiecie co jak dzwonił to powiedział ze matkom trzeba pomniki za zycia postawić i na l4 na rok puszczać , bo to nie jest normalne rodzic człowieczka jak on przy kamieniach umiera:)
nantiphihi ja tez chyba zaczne drukowac i np w autobusach z pracy do domu iodwrotnie bede miala super lekture ,ie trzeba ksiazek a na biezaco bede z wami i bede wiedziala o co kaman hihih
a z tym rodzeniem kamienia to bardzo wspolczuje, ale wiecie co kazdy nasz mezczyzna jak my rodzimy to w tym czasie oni powninni kamienie rodzic to by rozumieli jaki to bol!!
Aniuw z tym wazeniem sie codziennie to faktycznie masz fajnie heh a co do kobietek to powiem wam ze jak ja sie spotykam z kumelami na babskie wieczorki to jeden glowny temat to diety!!! cw
iczenia figury itp, z facetami jest inaczej hihh
oposku mialas super sesje ,bardzo mi sie podobaja takie rodzinne foteczki, potem je powiekszyc i w salonie powiesic ajjjj pieknie
Dziewczynki nie wiem czy ja was w koncu nadrobie czytam po lepkach, chyba wezme sobie jaki urlop to bede miala mnostwo czasu ehehe
Zastanawialam sie czy slyszalayscie cos co u mamy areczkai - zapomnialam nicku:/
Wiecie co a Kamilka24 odzywala sie????? Moze na NK? Bo ona w PL miala z Amelka do lekarza z ta zabka pojsc, ciekawe jak tam malutka?????? No i ciekawe jak sie udaly chrzciny ???
Dziewczynki musze dalej was doczytac bo zem strasznie ciekawe jestem co u was i waszych bebikow
p.s. u mnie narazie nic, staramy sie caly czas ,ael nic chyba za duzo pracuje i owulka mija sie z naszymi igraszkami hihihih
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- :D
Rika nasze forumowe dzeciaczki nie są wybredne w zabawkach fajne zdjęcie!
Aniu na FB wyskoczył mi ten demot i odrazu pomyślałam o naszej forumowej zoodoktor
special for you :
az sie poplakalam! zeby ludzie byli tacy wdzieczni jak te psiaki to swiat bylby piekny, oni potrafia tak wspaniale okazac ze nas kochaja, ach chcialabym mies pieska,ale niestety narazie wynajmujemy tylko mieszkanko wiec nie ma szans, chyba ze jak juz kiedys bedziemy n aswoim, zawsze chcialam miec malego pieska i dzidzie w jednym czasie zeby dzidzia i piesio razem sie chowali, rosli razem nie wiem moze to glupoio brzmi ale tak chciaalam
Rozyczko Bianka cudna jest, a ten wykop to zajebiaszczy heheh ona ma taka sniada cere czy mi sie wyfaje???
Rika ty szczuplutka jestes!!! nA tym zdjeciu z chusta to taka drobniutka jestes, A stosowalass ta diete ZP? wiecie co ja mam jojo na plusie 4kg znowu ,co dojde do 65 to idzize w gore,nie umiem zgubic ponizej moja ciotka kiedys na zp schudla 12 kg w miesiac, hhhee chyba ja zastosuje, ale jak to nie wiem, jak jem calego kotleta t pol tak? jak cala tabliczke czekolady to moge pol tak hihih
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Oposku fotki genialne Urodzony rockman
A taka kierownicę do spacerówki grająca mam podobna i to super sprawa
Paulinka uśmiałam się z ta półczekoladową dietą Ja tak bym chciała
Dziecko i piesek wychowują sie fajnie razem (oczywiście zależy trochę od rasy), spokojnie przyjdzie i na Ciebie czas
Masuska super nadrobiłaś Fotelik całkiem fajny, ale ja też nie chce myślec jak wyglada to wszytko po wypadku, a kysz a kysz...
Ja od rana na dyżurze a ziąb na zewnątrz aż strach
Chyba odzwyczaiłam się od zimy a niby zawsze ją lubiłam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
ja tak na szybko tylko..
bo stary jest w domu wiec musze mu zadania wymyslic a potem nadzorowac wykonanie rzecz jasna
dziekuje za komplementy odnosnie kluseczki mojej, wszyscy juz widzieli wiec moge likwidowac
Oposku a czemu rezygnujecie z kaszy? Filipkowi nie smakuje?
ja zauwazyłam,z e u nas kaszka z owocami to najbardziej syty posiłek dla Bianki tyle,ze ja tak jak pisalam juz - robie ją na gęsto (jak budyń) i daje cala miske+gdzies tak pol sloika owocow lub cale jablko w niej, ona to zjada na II sniadanko i bardzo sobie chwali...
a ja myslalam , ze Ty o takich pudlach do pokoju na zabawki coś pisałs...czy chcemy linka to cos pokreciłam chyba, sorry...
a fajne i mile spotkanko widze mialas... mi tez tak cieplo na serduchu jak uczniów spotykam i mowia,ze tęsknia i kiedy wracam w koncu
apropo tych kukurydzianych chrupek to widze, ze nie tylko my mamy problem hmmm...
Masusko na tych naszych nic nie bylo o tym, ze moze zawierac sladowe ilosci orzechow...
kurde teraz mi namieszalas z tym fotelikiem, bo juz dzis mialam jechac kupic tego cartero a teraz tak mysle nad tym nani hmmmm...
Aniu to wsiadaj w pociag i czekam tu na Ciebie a kawka a muffiny to wiesz...15 min sie robi
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...