BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #404337 przez masuska
Nie nie wierzę, aż okulary wyciągłam!!!! NATI, cholero jedna, ale żeś wsiąkła!!!

Melduję że byłam w pracy a tam bez internetu niestety i się nie obijam jak co poniektórzy :lol:

Różyczko, Oposku, Aniu, my jutro wyjeżdżamy rano, jestem dostępna pod telefonem.

Różyczko auta nie kupiliśmy, przeliczyliśmy że jednak wolimy zamieszkać w naszym domku na tą zimę:) Tak to prawda uda nam się:) Centralne już kończą i praktycznie wykończyć zostało :)))

Ale z autem teraz jest tak. Pożyczamy Kangoo, ale się dziś zepsuło jak tata chciał je sprawdzić i podkręcić co nie co, więc chyba jedziemy Punto, no i teraz nie wiem jak się spakować.... Także jak mnie już dziś nie będzie to pewnie część mnie zobaczy już nie długo, a reszta w poniedziałek, lub wtorek.
Buziaczulki :)
Masuska

PS: Aniu, ja na zumbę już od dawna nie chodzę, ale na jesień znów się za to biorę.
PS2: Przyszła_mamo, to Peter tak częstuje wszystkich dookoła, tylko z psem się nie droczy:P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #404380 przez przyszla_mama
Rika - prawdopodobnie pod koniec sierpnia, ostatni tydzien, ale to tez jeszcze na 100% nie jest pewne. ja tak pomyslalam, ze moze bedziesz sie akurat wybierac do Pisza, ale faktycznie w takim ukladzie to ciezko by ci bylo samej Z dziewczynkami.

Dziołchy kochane

Zycze wam mega udanego spotkania! bawcie sie super i zdajcie koniecznie relacje (fotorelacje rownież! :) )

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #404516 przez aniaw
Kurcze Tomi musiał auto odstawić do warsztatu, bo się mu dziś przegrzewał i chyba termostat poszedł :angry: Mam nadzieję, że do jutra to naprawią, bo w czw mamy wyruszać :)

Masuska trzymam kciuki, żebyś się zapakowała w punto, dacie radę a przeprowadzka do własnej chałupki najważniejsza :laugh:

Hoborku tak mi się przypomniało, że "mój ogród" to zbyt szumnie powiedziane :lol: Te fotki były pstrykane na osiedlowym placu zabaw :laugh:

Wiecie byliśmy dziś obejrzeć ten plac zabaw z akcji Nivea, o który tak walczyliśmy głosikami internetowymi. Wiecie jaki to badziew :huh: Małe te, ogrodzone zwykła siatką :huh: jak zagroda dla zwierzów lub kojec :huh: Zupełnie na słońcu, zero cienia :huh: 2 małe łąweczki do siedzenia, piaskownica 3xmniejsza od naszej osiedlowej :huh: A żeby dostać się np do zjeżdżalni czy innych podestów na wysokości trzeba wejść po takiej pochylni ale takiej stromej, że dzieci mają z tym problem, bo nie ma czego się złąpać :ohmy:
Badziew totalny, to był nasz pierwszy i ostatni raz :P

12 lata 4 miesiąc temu #404550 przez hoborr
Aniu suknia już w domku:) Dzieki za książęczki i domek:) Adusi się bardzo podoba! Pół dnia wszytkich rzucała klockami!

A Tomek po USG nie ma kamieni i dostał teraz skieroowanie na gastroskopie! Łu łu
do teo znowu ma bóle w krzyżu i chyba trzeba pomyślec o rezonansi:( I nie zdążyliśmy kupic drzwi:(
Ale za to jutro znowu wzioł wolne i jedziemy:)

Kurcze ale wam dobrze z tym wyjazdem... :cheer:

12 lata 4 miesiąc temu #404562 przez aniaw
Hoborku cieszę się, że przesyłka doszła i Adusia ma pole do popisu :lol:
Oj z tymi badaniami nieciekawie, ale bedziesz miała go obok to zawsze coś :)

Rika Ty tam uważaj z tymi gwoździami i jiech Twój M sprawi Tobie nową łądowarkę :)

Natimp
mój jak wcina chlebek to pomemle pomemle a potem wyplujue na rękę i mi daje :lol:
Za to Szymi jak zobaczy co ciekawszy kęsęk jeszcze przez Małego nieruszony to mu zabiera i pochłania ;)

Dobra uciekam spać, buziaki :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu #404579 przez MagdaM
Hej :)
Dziewczyny moge Was prosic o glosiki przez caly sierpien?? I ewentualnie rozeslanie wsrod znajomych?? Proosimy ladnie :)
pl.lennylamb.com/user/show_photo/5035

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

12 lata 4 miesiąc temu #404587 przez przyszla_mama
Aniu a wy kiedy sie spotykacie? bylam pewna ze dzisiaj :S a to piatek chyba tak?

Magda M - ja juz glosik oddalam :) a co mozecie wygrac?

u nas panuje grypa zolodkowa, juz 3 osoby z rodziny chore, oby nas nie dosiegnelo :/

12 lata 4 miesiąc temu #404590 przez natimp1
Masusko KOchanie ale ja cały czas byłam, nie miałaś tylko okularów :)

Kurcze a jak Wy z tym wyjazdem, wszystkie na urlopik w jedno miejsce jedziecie, śpecie u siebie, ze sobą czy jak tam :unsure: , czy po prostu się spotykacie? Fajnie macie, pozazdrościć,

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #404593 przez MagdaM
przyszla_mama chuste do noszenia albo bony i moge sobie kupic taniej MT :) dziekuje slicznie i prosze o jeszcze :) :kiss:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #404629 przez różyczka
Nati ja mieszkam niedaleko Gdanska i Oposek, z którą sie bardzo lubimy :) (tak sądzę heheh) jadąc nad morze z rodzinką postanowiła zanocowac w Gdansku zeby sie ze mną spotkac w realu :lol: w razie czego Ela sprostuje moją opowiesc :lol:
na to Masuska, zktórą równiez sie bardzo lubimy, własciwie jak juz ustaliłysmy jest moim bliźniakiem genetycznym :lol: postanowiła z zazdrości ofkors tez przyjechac z rodiznką nad morze i zanocowac tam gdzie Oposkowie :) jak Aniaw to usłyszała :laugh: to równiez zzieleniała z zadrosci :laugh: i szybko przemeblowała urlopik tak by dołaczyc do nas wrazz e swoja rodzinką i zameldowała sie także tam gdzie Oposkowie i Masuscy :) nikt nie wie gdzie to dokładnie jest, wiadomo tylko,ze wGdansku :blink: ja do nich dołacze lub nie :laugh: bo nie wiem czy wiochy nie beda siac w takim gronie :woohoo:
ot cała historia :)

p.s. Anie lubi każdy bo jej sie poprostu nie da nie lubic:silly: :lol:

Aska bedzie tez nad morzem ale od 5.08 zdaje sie, szkoooda bo nas juz wtedynad morzem nie bedzie, tzn. Oposek bedzie ale w Jastarni, dziołchy wyjeżdżaja juz wtedy do domu a ja bede juz na Mazurach

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 4 miesiąc temu #404637 przez natimp1
a dlaczego nikt nie lubi Nati :(:(:)( ja też zzieleniałam tylko za późno na wyjazd ,
Matko święta jak będzie jakiś kataklizm w Gdańsku to wiemy dlaczego :):):):)

A ja tam Ani W nie lubię :):):):) bo to złośliwe takie do mnie ze nie wiem:):):):)
a co ... będę się wyróżniać i jej lubić nie będę...

Dziewczyny milion fotek strzelać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Różyczko pamiętaj , zrzucam na Ciebie odpowiedzialność za fotoreportaż :)

p.s a Anie W to ja uwielbiam.. zresztą Ciebie paskudo tez

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #404657 przez aniaw
Różyczko urzekła mnie Twoja historia :lol:

A kogo lubię czy nie lubię to nie będę się wypowiadać bo po co robić sobie wróga z Natipm :lol: :lol: :lol:

Natimp
Ty wiesz ja Ci e też lovam, więc jakbyś spotykała się z nami więc każdy zielony spałby ze sobą a tak to z Różyczką się nie da, bo ona ma już prawie znajomego biskupa i przypał by był :lol: Z Oposkiem się nie da, bo oni też mają jakiegoś znajomego księdza, niby on to chyba woli jak mu dzieci pod sutanna... ale ciii :lol: A z Masuską pewnie też nie, bo mąż raczej zazdrosny :lol:

Tak nawiasem mówiąc ładne tu kółko wzajemnej adoracji się tworzy :lol: :lol: :lol:

Ps. jakby się ktoś pytał to ugryzienie pod pachę bardzo boli :lol: Mój kochany Dominiś dziś dobitnie mi to zademonstrował :P

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #404659 przez Rika
Dzień dobry

Aniaw niestety nie stać nas nawet na głupia ładowarkę :dry:

Różyczko a gdzie Ty na te Mazury jedziesz?

A mnie nikt nie lubi Ooo?

MagdaM głosik oddany :)

Pzyszla_mama u na też grypa żołądkowa panuje :angry: wczoraj mój szpieg latał co chwilę...

Spadam.

12 lata 4 miesiąc temu #404664 przez natimp1
ANIAW - była szwagierka mojego męża to matka, syna jednego z księży w naszym duszpasterstwie:):) więc tez fiku miku odpada :)
a ty niby lovasz lovasz a nie miła że ho ho:):)
jednak Dominiś to mój człowiek , wiec kogo gdzie ;):):):)

kurde ale macie fajnie!!!!!!!!!11

hmm a ja próbuję emblemat zmienić , na aktualniejszego stworka i mi ciagle error 500 pokazuje , co z Jachem nie tak ze go system nie chce przepuścić... hmm to po tatusiu ;) :lol: :lol: :lol:

12 lata 4 miesiąc temu #404666 przez aniaw
Prosze powtarzać za mna:
Rikę tez lubimy :kiss:

Przyszła_mama tak spotkanie w piątek a grypa oby Was ominęła.

Matko tyle rzeczy muszę zrobić a tak mi się nie chce ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka