BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 4 miesiąc temu #405346 przez hoborr
kiedy się to skończy?:(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #405405 przez natimp1
Witajcie

Hobborku mama nadzieję ze nie leciałaś do kibla zaraz po tym jak spojrzałaś na moich chłopców:)

Rika- cudnie macie ze dziewczyny mają gdzie tak szaleć... pamiętaj o fotach...

Aśka to puśc mi na private jakiś nr tel, ja ci tez puszcze zarz i się zgadujemy koniecznie, Ma być ładnie wiec może Malta stary czy jak chcecie...może być Kawka u nas , ale generalnie ja opcjonuje za spaceraskiem , placem zabaw czy coś,

heheh utrzemy nosa - Wybrzeżankom - dziewczyny dziś Wasze spotkanko bawcie się cudnie

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #405412 przez basba
Czesc!

Jej Hoborrku jak tak czytam że ty ciągle tak latasz to mi cie straaaasznie żal. Dla mnie chyba najgorszą rzeczą na świecie sa wymioty. Na szczęście przy obu ciązach mnie ominęły. Zobaczysz będzie chłopak jak nic!!!

Rika fanie że mozecie sie wyszalec nad wodą. My też chętnie byśmy popływali ale Antoś jeszcze z tydzień nie moze... Ale coś czuje ze o ile pogoda się nie popsuje to będzie się moczył kilka razy w ciągu dnia hehe!

Asiu strasznie normalnie z tymi dziećmi! Jakaś plaga normalnie czy co?

Natimp kobieto jak zwykle wymiatasz ! :lol: a chłopców to normalnie masz cud miód malina... Fajnie ze z Asią sie spotkacie! Wy tez poróbcie foty!

12 lata 4 miesiąc temu #405427 przez natimp1
Basba

a co za problem, pakuj dzieciaki Mężula i Witaj :):)Daleko nie masz ,
to co rozumiem ze będziesz :)

eee. a ja wczoraj zmieniłam telefon i teraz wymiatam... wzięłam jakiś nowszy -a ze nowości mnie nie kręcą , ani się bytnio nie znam( bo mnie nie kręci) , to normalnie jak pika albo ikonki skaczą tom ja w strachu... heheheh Matko jaka zacofana jestem..
A Jacholas znów dziś 5 razy się budził - masakra , nie wiem co mu

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #405453 przez basba
Łeeeee... Natimp dzieki ale nie tym razem niestety... :dry:

A co do telefonu to ja widzę że ja taki mozg jestem jak ty :laugh:

A Jasiowi zębicha czasem nie idą???

12 lata 4 miesiąc temu #405473 przez natimp1
wiesz jemu generalnie zęby zawsze idą bo ma 4 heheheh, ale jakoś tak będzie bo ostatnio chyba tez tak było ze najpierw pobudki przez parę dni a za 2 tyg zębole

e tam basba nie wyłamuj się...

12 lata 4 miesiąc temu #405528 przez Rika
Cześć

Basba tu nie da się pływać bo w rzece jest woda na środku po kolona dla dziewczynek :)

Natimp nie mam zdjęć. Jak zwykle baterie padły w takim momencie a nie mam nawet za co kupić bo mąż jak zwykle kasy nie zostawił...

12 lata 4 miesiąc temu #405539 przez basba
Rika chyba tym lepiej dla dziewczynek ze pływać sie nie da tylko paplać we wodzie.

Nati mimo najszczerszych checi nie dam rady :dry:

12 lata 4 miesiąc temu #405540 przez natimp1
Basba to trzeeba przerzucić spotkanko,
Aska Ty się nie wyłamuj bo w ucho
Rika weź Ty tego męża doprowadź jakoś do porządku...

12 lata 4 miesiąc temu #405577 przez Rika
Basba no lepiej dla dziewczynek :) mogą wszędzie chodzić i wiem że nie wejdą za głęboko :) ale prąd jest dość spory i na te małe nóżki jest duży i je spycha w stronę mostu więc jak to w wodzie bywa trzeba pilnować :)

Nati ja już sama nie mam na niego siły.

Miałyśmy jechać nad wodę, już gotowe, spakowane a tu taka czarna chmura przyszła i niestety siedzimy na podwórku. Póki co nie pada ale duszno jest i chmury coraz bliżej. Ciekawe czy coś z tego będzie

12 lata 4 miesiąc temu #405579 przez natimp1
no u nas pada, tez się tak zbierało zbierało i doszło... a ja Maksiego na ramiączkach puściłam...
Rika , taka wyszczekana a chłopa nie możesz do pionu postawić... :):):) te dziady są takie paskudne, to nie mają to zapomną .. u nas na szczęście kasa ogólnodostępna, nikt nikomu nie zostawia, tylko ja na koniec miesiąca go spowiadam jak jest przegina :):)
ale to taka choroba zawodowa ...a ze on czasem roztrwania to jest o co breczeć.. hmm gdyby nie te fajory to 300 zł miesięcznie bysmy na plusie byli..

12 lata 4 miesiąc temu #405595 przez Rika
Nati u nas jest cienko z kasą bo 1 była wypłata a już jej nie ma, spłaciliśmy długi, rachunki i po kasie a ja dopiero 15 będę miała i to co ja dostaje to na jedzenie, męża wypłata na rachunki i remont... tylko ostatnio cienko z wypłata jest i dlatego jesteśmy w takiej sytuacji. Od września mam nadzieję będzie lepiej bo bez tego wszystko stoi :( on miał mi 50 zł na jedzenie do 15 sierpnia zostawił ale zapomniał jak zwykle na szczęście mam zamrożone jakieś mięso i warzywa więc nie jest źle...

12 lata 4 miesiąc temu #405598 przez natimp1
no tak u Was remont zjada jeszcze.... nas wakacje wyczerpały , ale to co innego. dzis puściłam przelew niani i znów sczuplej , ale taki live. A Ty chcesz kiedy do pracy wrócić?

12 lata 4 miesiąc temu #405603 przez Rika
Natimp ja myślałam żeby teraz iść do tesco tylko na nocne zmiany bo szukają kogoś ale musiałabym zrezygnować z roboty tutaj. Tzn zarabiałabym te 1000 zł pracując na noce a tutaj mam 600 zł prawie i siedzę w domu z dziećmi "nic nie robiąc" więc nie bardzo mi się opłaca. A do pracy tu gdzie jestem zatrudniona wracam za 3 lata :)

12 lata 4 miesiąc temu #405605 przez natimp1
no to faktycznie , 3 lata? twarda jestes ja bym wizia mizia dostał, mimo iz dzieci to mój skarb:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka