- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hmm Miki cudny,i ekstra ma nalepki przy łóżeczku , a ze się psa nie boi to gangster , Janek taki ostrożny bardzo .
a co tego płaczu to mam nadzieję że to jednorazowe bo zwariuje, ale pamiętam ze Maksi tez tak mial w okolicach roku , trwało jakim miesiąc było jeszcze gorzej bo go do mamy zawoziłam i już całą droge w stresie byłam, a teraz wrócił wczoraj wieczorem z wakacji a dziś pierwsze co zrobił jak się przebudził to pytał kiedy gdzieś wyjeżdża
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Kurde Hoborr ty to masz ale chody! Mama sekretarz, dyro krewny ale ja ci powiem ze z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu, wiec wierze ze ulg zadnych nie masz ...
Kochana współczuje ci tego złego samopoczucia. Dzidzi nic nie bedzie przez to ze zjechałaś troche na wadze. Ja z Wiki 2 x mialam co prawda jelitówkę ale chyba ze 4 kg w dół... Widzę ze już nie mozesz dogrzać 01.września musi być fajna nauczycielka z ciebie
Z tą chrzestną przykra sprawa... Mojego męza dziadka leczyli na astmę a okazało się ze ma raka zołądka. Jak skarżył się na ból brzucha to lekarz powiedział ze na jedno pomaga a na inne szkodzi. Okazało sie w ostateczności ze to rak i cały zoładek do wyciecia... niestety sa już też przerzuty i chemie juz bierze. Ehhh porażka normalnie.
Natimp wiem że zdjęc nie widać bo skasowałam
A z tym płaczem Jasia to chyba taki okres jest. Mój Antek tez przez niego przechodził. A Wiki dzisiaj jak się do nogi przykleiła to tylko cioci zrobiła papa i dalej przywarta stała przy mnie Na szczęscie ciocie uwielbia więc starczyły male wygłupy zeby papa zrobiła mamie . Dzisiaj obudziła się o 5:45 dałam jej mleko i odłożyłam do łóżeczka w nadziei ze jeszcze zaśnie. Ona z boku na bok się przewraca w końcu figlarnie się uśmiechnęła i mówie: "mama a kuku" - myślałam ze sie przewróce
Aska twój Mikuś to niezły figlarz. Widzę że też uwielbia pieski. Zdjęcia cudne jak zwykle. A gdzie wy byliście takie śliczne miejsce?
Anuska relacja jak zwykle the best! Fajnie ze zlot forumowicz się udał. Aż pozazdrościć normalnie W takim razie czekam na zdjecia - również te ślubne!!!!
A co do okaleczania ( ) Wiki... stwierdziłam że albo bedzie miała kolczyki teraz albo jak sama będzie chciała. A ze póki co lubi bajery typu bransoletki, moje korale... to stwierdziłam ze prędzej czy później pewnie i kolczyki bedzie chciała.
Rika a co z teściową znowu??? Kurde zycze ci zebys jak najszybciej poszła na swoje. A jeśli chodzi o lewo czy prawo recznosć to to moze się jeszcze pozmieniać. A ktoś u was leworęczny jest???
A reszta gdzie??? Jeszcze leniuchuje? Masuska widziałam zdjecia na fb!!! SUUUUUPER
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Pudziek i Lolek moje dwie wielkie MIŁOŚCI ♥
Natimp nie jesteśmy w sumie wysocy. Ja jestem mała i chuda. Mam 162 cm, a małż 179. Mały nie jest nabity i dlatego moze się wydawać, że jest długi.
Ciuszki jak mu kupuje to na rozm 80 albo 86. 80 jest na styk a 86 ciutke przyluźna ale nie długo będzie akurat.
A wy jakie rozmiary kupujecie swoim szkraba.
Teraz jak bylismy na szczepieniu to waży 8930. Więc może dlatego wydawać się długi bo budowę ma po mamie, taki szczuplaczek.
Aska foteczki Mikusia prześliczne.
Widzę, że w Licheniu na wyprawie byliście. No my też mamy w planach tylko czekamy żeby dzień był pogodny ale nie upalny.
Zaraz postaram się dodać coś z nad morza.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja mam leworęczną siostrę tzn cioteczną a męża brat rodzony też jest leworęczny.
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basba a Wiki to takie blond włoski ze nie widać ile ma , czy ma takie króciutkie?
Mój jachu waży 9 kilo, i generalnie wygląda na młodszego, no może teraz jak zaczął chodzić to tak ciupke starszy się wydaje, ale 80 sa mu dużawe
Aga a Ty skąd jesteś?
\
kurcze laski moja kumpela chyba ma dwie krechy, jeszcze sie nie podniecamy bo ma słabą ale to 2 tygi po zapłodnieniu bo ona tak trochu inaczej niż my wszystkie ( chyba my wszystkie)ale by czad był... matko chyba bym oszalała, jej córa to jak moja córa wiec mam trókę a teraz jeszcze by kolejne doszło to juz normalnie czwórka....
Rikuś to prawdopodobieństwo że lewa będzie jest,u nas akurat nikt lewy nie jest a Maksi zaszalał i się wyróżnił
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kolczyki wystarzałowe
Moj Kubi też łysolek taki, że aż mu uszolki sterczą ale już widzę że zaczynają mu od tyłu rosnąć. I też mu rosną blond nie wiem za kim, bo my z malzem ciemne mamy.