BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 4 miesiąc temu #407048 przez natimp1
Aśka napisałaś, coś jeszcze na priva puszcze bo mi wygodniej niż ską....
hmm Miki cudny,i ekstra ma nalepki przy łóżeczku , a ze się psa nie boi to gangster , Janek taki ostrożny bardzo .

a co tego płaczu to mam nadzieję że to jednorazowe bo zwariuje, ale pamiętam ze Maksi tez tak mial w okolicach roku , trwało jakim miesiąc było jeszcze gorzej bo go do mamy zawoziłam i już całą droge w stresie byłam, a teraz wrócił wczoraj wieczorem z wakacji a dziś pierwsze co zrobił jak się przebudził to pytał kiedy gdzieś wyjeżdża

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #407097 przez basba
Powiedzmy ze się trochę pozbierałam :) A co przerwa na śniadanie więc poczytam co u was ;)

Kurde Hoborr ty to masz ale chody! Mama sekretarz, dyro krewny :) ale ja ci powiem ze z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu, wiec wierze ze ulg zadnych nie masz :)...
Kochana współczuje ci tego złego samopoczucia. Dzidzi nic nie bedzie przez to ze zjechałaś troche na wadze. Ja z Wiki 2 x mialam co prawda jelitówkę ale chyba ze 4 kg w dół... Widzę ze już nie mozesz dogrzać 01.września :) musi być fajna nauczycielka z ciebie :blush:
Z tą chrzestną przykra sprawa... Mojego męza dziadka leczyli na astmę a okazało się ze ma raka zołądka. Jak skarżył się na ból brzucha to lekarz powiedział ze na jedno pomaga a na inne szkodzi. Okazało sie w ostateczności ze to rak i cały zoładek do wyciecia... niestety sa już też przerzuty i chemie juz bierze. Ehhh porażka normalnie.

Natimp wiem że zdjęc nie widać bo skasowałam :P
A z tym płaczem Jasia to chyba taki okres jest. Mój Antek tez przez niego przechodził. A Wiki dzisiaj jak się do nogi przykleiła to tylko cioci zrobiła papa i dalej przywarta stała przy mnie :laugh: Na szczęscie ciocie uwielbia więc starczyły male wygłupy zeby papa zrobiła mamie :lol: . Dzisiaj obudziła się o 5:45 dałam jej mleko i odłożyłam do łóżeczka w nadziei ze jeszcze zaśnie. Ona z boku na bok się przewraca w końcu figlarnie się uśmiechnęła i mówie: "mama a kuku" - myślałam ze sie przewróce :woohoo:

Aska twój Mikuś to niezły figlarz. Widzę że też uwielbia pieski. Zdjęcia cudne jak zwykle. A gdzie wy byliście takie śliczne miejsce?

Anuska relacja jak zwykle the best! Fajnie ze zlot forumowicz się udał. Aż pozazdrościć normalnie :) W takim razie czekam na zdjecia - również te ślubne!!!!
A co do okaleczania ( :lol: ) Wiki... stwierdziłam że albo bedzie miała kolczyki teraz albo jak sama będzie chciała. A ze póki co lubi bajery typu bransoletki, moje korale... to stwierdziłam ze prędzej czy później pewnie i kolczyki bedzie chciała. :blush:

Rika a co z teściową znowu??? Kurde zycze ci zebys jak najszybciej poszła na swoje. A jeśli chodzi o lewo czy prawo recznosć to to moze się jeszcze pozmieniać. A ktoś u was leworęczny jest???

A reszta gdzie??? Jeszcze leniuchuje? Masuska widziałam zdjecia na fb!!! SUUUUUPER :)

12 lata 4 miesiąc temu #407104 przez aga1040
hej babolce moje kochane.

Natimp nie jesteśmy w sumie wysocy. Ja jestem mała i chuda. Mam 162 cm, a małż 179. Mały nie jest nabity i dlatego moze się wydawać, że jest długi.
Ciuszki jak mu kupuje to na rozm 80 albo 86. 80 jest na styk a 86 ciutke przyluźna ale nie długo będzie akurat.
A wy jakie rozmiary kupujecie swoim szkraba.
Teraz jak bylismy na szczepieniu to waży 8930. Więc może dlatego wydawać się długi bo budowę ma po mamie, taki szczuplaczek.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Aska foteczki Mikusia prześliczne.
Widzę, że w Licheniu na wyprawie byliście. No my też mamy w planach tylko czekamy żeby dzień był pogodny ale nie upalny.
Zaraz postaram się dodać coś z nad morza.

12 lata 4 miesiąc temu #407106 przez Rika
Dziewczyny o T nie będę nic pisać nie ma sensu. Napiszę tylko że jak ja zapierdalam i sprzątam wszystko czy schody, kibel itd to ostatnio przyjechali i w 3 minuty zrobili syf a jak ona posprząta z nosem w górze to korona jej spada i spróbuj tylko coś wziąć, dlatego nie korzystamy ze zmywarki... jak ja schody sprzątam to nikt nie zauważy nawet. A w ogóle to jak jest zła na nas chuj wie za co to i dzieci odpycha...

Ja mam leworęczną siostrę tzn cioteczną a męża brat rodzony też jest leworęczny.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #407110 przez basba
Aga to ja pytałam :) To faktycznie moze przez to ze szczuplutki wydaje się na zdjęciach taki długi ;) ja też kupuje na 80 choć i pare ciuszków na 86 tez mamy. W sumie zależy jaka firma. A moja Miska waży 9,5 kg :blush:

12 lata 4 miesiąc temu #407119 przez natimp1
hehe kolczykasy ekstra wyglądają na takiej księżnice,
Basba a Wiki to takie blond włoski ze nie widać ile ma , czy ma takie króciutkie?
Mój jachu waży 9 kilo, i generalnie wygląda na młodszego, no może teraz jak zaczął chodzić to tak ciupke starszy się wydaje, ale 80 sa mu dużawe

Aga a Ty skąd jesteś?
\
kurcze laski moja kumpela chyba ma dwie krechy, jeszcze sie nie podniecamy bo ma słabą ale to 2 tygi po zapłodnieniu bo ona tak trochu inaczej niż my wszystkie ( chyba my wszystkie)ale by czad był... matko chyba bym oszalała, jej córa to jak moja córa wiec mam trókę a teraz jeszcze by kolejne doszło to juz normalnie czwórka....

Rikuś to prawdopodobieństwo że lewa będzie jest,u nas akurat nikt lewy nie jest a Maksi zaszalał i się wyróżnił

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #407123 przez aga1040
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #407125 przez aga1040
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #407126 przez basba
Ha no widzisz ona takie biale te kłaczki ma że z daleka jak łysa wygląda :P swoją drogą do długich one też nie należą (szczególnie na czubku głowy) wiec wszyscy mówią... jaki śliczny chłopczyk. No a teraz jak ma kolczykasy chyba płeć będą umieli odróżnic ;)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #407127 przez aga1040
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #407128 przez basba
Aga ale fajne foty! Widać ze synkowi wakacje się podobały! Super!

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #407129 przez aga1040
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #407130 przez aga1040
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #407131 przez aga1040
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #407132 przez aga1040
Basba zdjęcie małej przecudne.
Kolczyki wystarzałowe :laugh:
Moj Kubi też łysolek taki, że aż mu uszolki sterczą :silly: ale już widzę że zaczynają mu od tyłu rosnąć. I też mu rosną blond nie wiem za kim, bo my z malzem ciemne mamy.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka