BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 4 miesiąc temu #405607 przez Rika
A ja chcę z nimi siedzieć jak najdłużej się da :) bo wiem że tak będzie najlepiej dla mnie i dla nich. Poza tym nie chcę oddawać ich do niani czy żłobka. Nikomu nie ufam.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #405734 przez Rika
Jak zwykle sama zostałam :(

12 lata 4 miesiąc temu #405738 przez Rika
Dzień dobry :)

Zjadłam i idę dalej spać :)

Dobranoc :D

12 lata 4 miesiąc temu #405739 przez natimp1
Dzień dobry, a ja wstałam i zaraz będę jeść:)
a tak serio witam się bo nie bedę miała czasu zajrzeć w ciągu dnia. Jaśko zostaje z Tomkiem w domu a ja z Maksim jadę do jego koleżanki na urodziny. Co roku do leśniczówki organizujemy wypad osiedlowych dzieci , i do tego w tym roku sa robione urodzinki. Będzie ognisko, zabawy. A przede wszystkim ja mogę spędzić wyłącznie czas z Maksim

Aśka a Ty co.. czekam na jakies info co do jutra...

Rika a będą chodzić do Przedszkola czy tej instytucji nie ufasz. Nasz niania jest naj naj na świecie, bardziej się stresuje jak Tomi zostaje z Jachem niz Niańka

Różyczka , a ja tu na foto relacje czekam

12 lata 4 miesiąc temu #405754 przez Rika
Nad przedszkolem jeszcze się nie zastanawiałam, a zerówka jeszcze jest? I czy weszła na ustawa że od 6 roku do szkoły? jak to wyszło?

12 lata 4 miesiąc temu #405838 przez masuska
czesc kochane moje

bycze sie na plazy, a Piotrek z tata buduja zamki z piasku. w sumie tata buduje a Pit rozwala, ale radoche maja.

Rozyczka jest na jarmarku dominikanskim, a Oposkowie i Aniowie w parku oliwskim.

spotkanie bylo ekstra, az zal sie rozstawac, dlatego jeszcze dzis sie poszwedamy troszke:)

reszta po powrocie:)

buziaczki.

12 lata 4 miesiąc temu #405884 przez natimp1
dzięki Kochana za mini relacje.\
Ja czekałam na jakieś info od Aski co do jutrzejszego spotkania ale cisza wiec nie wiem:(

dziś mąż spisała się na medal, za wyjątkiem tego ze sobie wziął jaśka do fryzjera i goi obciął;(, no ale oki niech będzie, dziś jesteśmy juz o lewel wyżej z chodzeniem bo młody wstaje z kucka i pare kroków robi, :) tak wiec się przełamuje

12 lata 4 miesiąc temu #405886 przez natimp1
Trochę My :)
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #405887 przez natimp1
Jachu i przyjaciele czyli Jachu i klocki..
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #405888 przez Rika
Nati super fotki :)

Masuska fajnie że wyjazd się udał, mam nadzieję że Was tam nie zalało.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #405892 przez aska27
Natimp przepraszam,ale nie wyrabiam się, czasu mało,a tyle się dzieje! Masz wiadomosc na priv :blink:

Jasiu cudny! Buziaki dla WAS! :)

12 lata 4 miesiąc temu #406109 przez Oposek
Cześć Dziewczyny!
Wpadłam Was odwiedzić na chwilę, bo nie zdążyłam się odezwać przed wyjazdem.
Spotkanie było CUDOWNE i naprawdę żal było się rozstawać. W czwartek spotałyśmy się tylko na chwilę, bo my przyjechaliśmy późno i spieszyliśmy się na Jarmark Dominikański, a Masuskowie i Aniowie byli zmęczeni po całodziennym wypoczywaniu:) W piątek za to sobie odbiliśmy- była grupowa wyprawa na plażę, kąpiele, wielka burza, brodzenie w kałuży po kolana, plotki tam gdzie mieszkaliśmy na werandzie, wspólna kolacja. Strasznie było wesoło i nie wiem, jak inni, ale ja czułam się, jakbyśmy znali się od lat. W sobotę byliśmy z Anią, Tomim i Chłopcami w zoo i na obiedzie, potem z Różyczką i Oliff w Parku Oliwskim i na Gdańskiej Starówce, gdzie główną atrakcją było ściskanie Masuski i wesołe miasteczko, na którym Ania zbałamuciła mojego męża i razem wsiedli na jąkąś karuzelę z kosmosu :blink:
Powiem Wam w sekrecie, że Oliwia to śliczna młoda dama o świetnym poczuciu humoru, ale na mój gust to jakaś ściema z tym pokrewieństwem, bo wygląda nie jak córka, a jak młodsza siostra Różyczki :P Piotruś i Bianeczka są jeszcze ładniejsi niż na zdjęciach, a grzeczni tacy, że chyba nie powinni się zadawać z Filipkiem, Dominikiem i Szymonkiem, bo to diabły wcielone przy Nich :blink: Bianka wcale nie czuła się osamotniona wśród chłopców, zapraszała ich nawet gościnnie do swojego baseniku i przymknęła oko na fakt, że Filip zeżarł Jej bezczelnie pół obiadu, część paluszków i ciastek. O urodzie chłopców Aniowych nawet się nie wypowiadam, bo wiem już od dawna, że obaj są cudni, wiecznie uśmiechnięci i podobni jak dwie krople wody:) We trzech z Filipem dali nam popalić, a że mieszkali tuż obok to Filip wpadał do Cioci i Wujka wyżebrać coś do jedzenia i pod koniec wyjazdu wujek Tomi chciał się zlitować i adoptować naszego synka;) Prawie żeśmy się zgodzili, bo nigdzie chyba nie miałby lepiej;)

12 lata 4 miesiąc temu #406121 przez Oposek
Rika jest obowiązkowa zerówka dla dzieci pięcioletnich, a nasze dzieci pójdą już do szkoły przymusowo jako sześciolatki, póki co jest wybór. Ja zamierzam wrócić do pracy za rok, we wrześniu. Teraz dorabiam w domu, ale mimo wszystko chcę wrócić na etat, bo boję się, że potem mogłabym mieć problemy ze znalezieniem innej pracy po takiej przerwie. Fajnie, że wypad nad wodę się udał:)

Natimp my ostatnio byliśmy w Poznaniu na Wielkanoc, pisałam na ZP, nawet zdjęcie dodałam:) ale to jednak średni czas na spotkania towarzyskie:) My jeździmy teraz na krótko i wszystko w pośpiechu, bo Krzyśkowi nie opłaca się brać urlopu, wolimy sobie gdzieś wyjechać, odpocząć... Zdjęcia jak zwykle cudne!

Basba super, że u Antosia już ok wszystko, bardzo się cieszę :kiss: Szkoda, że nie może jeszcze na rowerze jeździć, ale szybko zleci!

Hoborku mam nadzieję, że już wkrótce poczujesz się lepiej! :kiss: Gratulacje z powodu zakupu drzwi!

12 lata 4 miesiąc temu #406124 przez Oposek
Dziewczyny, my już jesteśmy w Jastarni, mamy fajny pokoik blisko morza, Filip się pluska w wodzie bez przerwy, dziś byliśmy na piechotę w Juracie, jutro planujemy wybrać się na Hel. Mamy komputery, bo w domu remont i trzeba było pozabierać cenniejsze graty, ale poogarnialiśmy dziś w necie co trzeba i teraz planujemy odpoczywać bez internetu i bez samochodu (stoi na parkingu pod hotelem i się urlopuje, a my z nosidełkiem lub wózkiem i komunikacją) Tuż przed wyjazdem kupiliśmy na szybko spacerówkę, więc testujemy:)

Jak tylko wrócimy na pewno się odezwę :*

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #406137 przez aga1040
Hej dziewuszki. My wróciliśmy dzisiaj z Łeby.
Miałam taką ochotę jechać na zlocik ale nie miałam namiarów gdzie.W czwartek wieczorem w końcu postanowiliśmy, że wyjeżdżamy w piątek od rana nad morze.A nie zdążyłam zalukać przed wyjazdem na forum gdzie macie te kwatery. Później w komórce net mi tak zamulał, że nie dało rady się połączyć. A że niestety nie miałam do żadnej numeru telefonu żeby się dopytać o spotkanie więc już po namowie męża pojechaliśmy do Łeby.
Ajj... widze że mam czego żałować. Kurczeeeee..... No nic może następnym razem.
A w Łebie było superancko. Mały szalał na plaży jak w wielkiej piaskownicy. W wodzie również szał. Jakby mógł to by wlazł po samą szyje. Radocha taka, że aż miło było patrzeć. :laugh:
Odpoczęliśmy przez weekend a jutro sterta prania nas czeka.
Jutro jak znajde czas postaram się zamieścić fotki z roczku i z wyjazdu.
Dobrej nocki idę śpiochać. :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka