BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 8 miesiąc temu #102899 przez Rika
Witam z rana.
Mnie mój wczoraj tak wkurzył że się nie odzywam do niego.
Małej muszę wapno zaraz podać bo coś ją wysypało i ja podejrzewam ze to odra... lekarz mówi ze uczulenie na proszek ale mała nie ma uczulenia na żadne proszki poza tym nie zmieniałam ostatnio proszku, a pralka 9,5 miesiąca dobrze płukała a nagle wypłukała źle tak??? Jak ja nie lubię tej baby. Podaję małej wapno i zobaczymy, po ok3 dniach powinna być poprawa a jak nie to znaczy ze coś się przyplątało.

Mama wczoraj pojechała i tak nudno jakoś :(
Zrobiłam zdjęcie brzusia i później jak wszystko ogarnę to dodam :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 8 miesiąc temu #102919 przez kaska191919
Załączniki:

13 lata 8 miesiąc temu #102923 przez kaska191919
same górzyste tereny:D

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #102928 przez Kamilka24
Kaśka świetny brzuszek :lol:
Aśka głosik oddany :lol:
Masuska a ty jak masz odpoczywać to odpoczywaj a nie żebyś na 10km spacerki chodziła! To rozkaz :ohmy: :silly:
Różyczka cieszę się, że już wszystko ok z mężusiem, ja już też z rana płakałam bo dzwonię do mojego akurat miał przerwę zamiast powiedzieć coś miłego to nawet mnie nie słyszał bo tak głośno muzyka grała i jeszcze ta jego kierowniczka, boże czy ja do końca życia będę taka zazdrosna?! :angry: POMOCY

Ja zapobiegawczo smaruję co wieczór brzuszek olejkiem Bio Oil podobno dobry na rozstępy, blizny i zapobiegawczo oraz pachnie jak mała dzidzia :laugh:
A OTO AMELKA :kiss:

A cha a jeżeli chodzi o depilację to ja poszłam na łatwiznę i wybrałam krem do depilacji Veet 3 minuty jest super, zanim wejde pod prysznic nakładam go, czekam minutke lub 2 i idę się kąpać, ścieram normalnie gąbką bo włoski są rozpuszczone, polecam wam go. Nie ma żadnych przeciwwskazań dla kobiet w ciąży :lol:
Załączniki:

13 lata 8 miesiąc temu #102940 przez kaska191919
Kamilka Twój też uroczy:D
i tak u Was ciepło :ohmy: u nas pogoda od tygodnia zepsuta deszcz chmury wiatr i szarość za oknem, a jak u Was tak ciepło takie słonko to aż człowiek jakiś weselszy :P

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #102995 przez Rika
U nas też pogoda do bani :( aż się spac chce ale podobno od weekendu już ma być słonecznie :)
Załączniki:

13 lata 8 miesiąc temu #102996 przez różyczka
Kaska jaka z Ciebie laska!!! :) I świetna sukienka!

A Amelka to ma apartament dla Vipów normalnie hehe :laugh:

Rika ja mam podobny brzuszek do Twojego ale jestem teraz w pracy i nie mam jak dodać.
To Twoje naturalne pazurki?? :cheer:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 8 miesiąc temu #103004 przez różyczka
O Dżizassssssssssss jaka zarąbista lalunia!!! :lol: :lol: :lol:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 8 miesiąc temu #103022 przez masuska
Normalnie pokaz brzuszków dziś:) śliczne:) A Zuza jaka agentka:) Zrobię sobie jakieś to Wam pokażę, ale myślę że Piotrucha sobie rozkopał większy apartament.

Różyczko szyjka ponoć skracać się może nawet od stresu, ale bardziej prawdopodobne że to przez to moje łażenie. Ale wiecie co, koleżanka nie ma samochodu, mieszka obok i obydwie ciąże latała po mieście obładowana tobołami, prała sprzątała, myła podłogi na kolanach i nic. A ja już chciałam rowerek wyciągać a tu dupa zimna. Wściekła jestem, ale staram się leżeć. No byłam tylko u sąsiadki obok na kawce:P

13 lata 8 miesiąc temu #103037 przez Rika
Moje moje :) tylko kurcze nie mam kiedy pomalować. Ostatnio zrobiłam sobie francuski i po jednym dniu już śladu po nim nie było takie lakiery do d...y :/

Ale może dzisiaj coś pokombinuję :) uwielbiam ozdabiać pazurki :D
A wczoraj złamałam sobie na kciuku bo walnęłam w ścianę :( i dwa kciuki mam łyse :D

Masuska lepiej na rowerze nie jeździć, szczególnie w tych tygodniach... ale jak kto woli. Ja bym nie ryzykowała.

13 lata 8 miesiąc temu #103084 przez Viszka11
witajcie;)

ale macie sliczne brzuszki...ranyy

a ZUZA-boskaaaaaa :lol: :kiss: :kiss:

u nas Matiemu przechodzi to chrupsko....ale mnie cos zaczyna lamac....Oj niedobrze nie dobrze....

a i Katarzynka daje popalic...juz widac jaki bedzie miec charakterek... :lol: :silly:

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)

13 lata 8 miesiąc temu #103131 przez kaska191919
Różyczko dzięki:D
Rika
fajniutka ta Twoja Zuzia:D, moja dzidzia też będzie Zuzia, Twoja rozrabia??czy aniołeczek?? :)
Ja właśnie wróciłam z pracy, podpisałam umowę na stałe, zawsze jakaś kasa będzie, a tu u mnie w Suwałkach to ciężko znaleźć fajną prace inną niż w sklepie, chodzę teraz od marca do szkoły policealnej profil administracja i jest tam tyle osób które robią i studia i tą szkołę i nie mają pracy, albo bez umowy i 6 dni w tygodniu masakra. Więc się cieszę że dali :silly:
No i Wy piszecie że remonty robicie u siebie w domku jak dla mnie to narazie marzenie, ale przymierzamy się z mężem żeby je spełnić, doszliśmy do wniosku że lepiej brać teraz kredyt szybciej się spłaci, nawet lepiej kupić dwu pokojowe niż siedzieć na stancji 700zł co miesiąc idzie, a tak mamy oszczędności z wesela nic nie ruszyliśmy i już drugie tyle nazbieraliśmy, a teraz jak ja mam umowę na stałe to kredyt dadzą napewno( dla męża chcieli dać ale na tyle lat że masakra i drugie tyle spłacić) tylko maż pracuje w wojsku i ta jednostka nie pewna z 3 lata będzie a później nie wiadomo, ale zawsze mozna wynająć.

13 lata 8 miesiąc temu #103192 przez masuska
Dziewczyny, boję się, mam wrażenie że Piotrek pcha się na świat. Żadnych skurczy nie czuję, ale jest mi mokro i co jakiś czas mnie zakuje w środku. Sprawdzałam sama ta szujkę i coś krótka jest, jakby z pół cm, może więcej i miękka. Może by do szpitala jechać? Powoli panikuję.

13 lata 8 miesiąc temu #103193 przez Rika
Moja Zuza spokojniutka jest :) wiadomo, jak to dziecko wszystko bada dookoła ale ogólnie od urodzenia nie płacze chyba że coś naprawdę jest nie tak. Słucha się jak do niej powiem ze nie wolno to oddaje mi a przed mężem ucieka :)

13 lata 8 miesiąc temu #103195 przez piernikarczyk07
masuska nie panikuj tylko, trzy głębokie oddechy! :blink:
Gdybyś wczoraj nie dowiedziała się od lekarza o szyjce pewnie byś nawet nie pomyślała o przedwczesnym porodzie.

Kochana połóż się i myśl pozytywnie! Może zadzwoń do swojego lekarza i powiedz jak się czujesz?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka