BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #143029 przez piernikarczyk07
Hej! ;)

Ja jak juz kiedyś pisałam nie mogę złego słowa powiedzieć na temat mojego mężczyzny, jest marudą ale taką fajną, zabawną hihi

Nom masuska 9 dni i co? Nic się nie dzieje...dziś mam wizytę na 21 :S jak mi nie powie że się coś ruszyło to mogę dostac małego szały :silly:

Dziś cały dzień mam zamiar sprzątać ale tak ostro zaczynając od góry kończąc na dole, jak to nie pomoże to się poddaj :dry:

Aaa dla ZUZI MULTUM BUZIACZKÓW :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu #143034 przez przyszla_mama
aniaw - ale mi smaku zrobilas na fasolke szparagowa ;) juz jakos wypadlo mi z glowy ze takie cudo jest :)

wiecie jaka jestem PIERDOŁA!!!!!!!!

ropbilam badania w tamtym tygodniu, moczu, morfologia i na cukier i co?? posialam je!!!!!!!! wiem, ze sa w domu ale diabel ogonem nakryl, za nic w swiecie nie moge znalezc!!!!!!!!!!! a dzisiaj wizyta u lekarza, alez zla jestem wrrr.... ide szukac zaraz dalej...

13 lata 6 miesiąc temu #143050 przez masuska
Mąż Różyczki szukał, teraz Przyszła_mama, no pięknie, dzień szukania:) Nawet Rika szukała pomysłu na tort:)

Piernikarczyk, a u mnie to co, idzie czop, pojawiają sie plamienia, jest skrócona szyja i rozwarcie i nic. Czekam i czekam. Mąż stara się z przytulaniem i nadal nic. Bardzo mi schlebia że ten mój Syncio jest taki przywiązany do mamusi, ale może by raczył się pokazać. Chyba że nieśmiały jest, co by pasowało, bo i tatuś i kiedyś troszkę mamusia była wstydliwa.

Pożyjemy zobaczymy. Dobra robię pranko i idę na kawusię.

Aniaw kiedyś to ja takie spacerki to sobie robiłam, oj, latałam jak głupia, a teraz to nie wiem czy bym doszła. Po drodze jest park, więc i ławeczka co chwilę. Ale poczekam na autko:)

Wiecie w ciągu kilku dni spadło mi około 1,5 kilo. Myślę że to przez to że pozbyłam się zaparć, a nawet wręcz odwrotnie jest.

W piątek do lekarza to podpytam.

13 lata 6 miesiąc temu #143055 przez aniaw
masuska kiedyś to ja i ja drałowałam kilometrami a teraz... teraz się zestarzałam przez mojego brzuchalka i nie jest ze mnie taka młodziacha jak np ta przyszla_mama czy inne laseczki:)))

A takie smutne historie to ja wypraszam sobie.... Już ryczę...
Takie kobiety nie mają prawa nazywać się matkami... Ludzie potrafią być tak okrutni dla tych biednych, malutkich, niczego nieświadomych okruszków...

13 lata 6 miesiąc temu #143065 przez przyszla_mama
daje sobie spokoj! przeszulam caly dom juz dwa razy, no ja wiem ze sie znajda za tydzien lub dwa wrrr a tak staram sie porzadek trzymac w dokumentach.

wpadlam na szczescie na pomysl i zadzwonilam do laboratorium, maja mnie w bazie danych i wydrukuja jeszcze raz, wystarczy podac nazwisko, oby to byla prawda :)

Aniuw - ja to juz nie nadaje sie do zadnych spacerow dluzszych teraz, musze do toalety leciec raz na godzine albo czesciej, to mnie cos kluje to boli, to puchne... takze niestety ja juz tylko blisko domu sobie moge poszalec, zadnych wypadow i dlugich spacerow juz nie bedzie do narodzin :)

13 lata 6 miesiąc temu #143081 przez Lucy
A mi dziś według suwaczka strzelił 37 tydzień :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 6 miesiąc temu #143085 przez martela89
Pokażcie brzuszki :)
bo znalazłam mój z lipca i chciałam porównać bo Wy już prawie na mecie jesteście :lol:

13 lata 6 miesiąc temu #143101 przez aniaw
Wczoraj był dzień pokazywania brzuszków więc spokojnie możesz sobie martela pooglądać:))))

13 lata 6 miesiąc temu #143112 przez masuska
Martela89 Ty pokaż:) A brzuszki sa od 333 strony:) Chyba.

Green napisz temu Panu Piotrowi żeby poprawił co nieco w forum.

Miałam ochotę coś wszamać, nie wiedziałam co, ale po lodach to Piotrek szaleje. Przesiąga się, kręci kopie troszkę. Jak mi tego będzie brakowało:(

A tak swoją drogą to mam tyle samo latek co przyszła_mama:) i jeszcze ze 2 lata temu nie chcieli mi papierochów sprzedawać, bez okazania dowodu. Zawsze ładnie dziękowałam za komplement:)

13 lata 6 miesiąc temu #143113 przez masuska
Martela89 Mam jeszcze pytanko, ile przytyłaś w ciąży? Jak długo gubiłaś? Czy wróciłaś do swojej figury? A jak piersi? Karmisz jeszcze?

13 lata 6 miesiąc temu #143117 przez Green
O mamusiu w glowie mam kolowrotek ,polezalam troche niby jest dziebko lepiej ale w mojej glowie same krecki =/ niewiem czy dam rade zrobic dzis jaki kolwiek obiad mezowi ;/ Ja sie czuje kiepsko a malutka wariuje w brzusiu tez kopniaczkami mnie traktuje podobnie jak ciebie PIOTRUS MASUSKA =)

Naszla mnie ochota na gorfy ,ale gofrownicy brak =(
www.kwestiasmaku.com/dania_dla_dwojga/gofry/przepis.html

13 lata 6 miesiąc temu #143126 przez Viszka11
Witajcie;)

Hobbor-TRZYMAM KCIUKI!!!
Masuska-extra Kroliczek z ciebie....
Rozyczka-co za foto!/ slicznie...twoja Cora ma TAlent i prosimy o wiecej:)chetnie ogladne;)
RIta-sliczne fotki

U nas.....

znow chyba sie zaczely upaly...;( masakra jakas..... sad a ile jeszcze do porodu hohoho

my na 4 dni-ten dlugi wekend....jedziemy do Zywca....do znajomych...... mrgreen zapewne bedzie milo...Teraz musimy kozystac bo pozniej tylko w domku bedziemy siedziec...

Dzis bylam przy okazji na Zakupach i kupilam sobie....Spodenkismile i Szorty....

i cos na ochłode....

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #143130 przez Viszka11
Rita dla ZUZI:)

Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce - masz już PIERWSZY ROCZEK!!
Wszystkiego najlepszego Sto Lat!

Moze jeszcze wpadne dzis...a ja nie to dopiero w PN...

buziaki-uwazajcie na Siebie;)

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)

13 lata 6 miesiąc temu #143132 przez masuska
Green, a ja mam 2 gofrownice, jak bym mogła to chętnie bym Ci pożyczyła jedną. Może coś z ciśnieniem u Ciebie, zmierz sobie jak masz czym, a nie puchniesz? Dawaj z powrotem do wyrka i na lewy boczek, jak coś to może byś się skonsultowała z lekarzem?

Viszka fajne ciuszki, ja teraz szortów nie założę, w życiu takiego cellulitu nie miałam, nawet jak duuuuża dziewczyna byłam. Kefirek z truchawami bym wciągnęła.

Napisałam tam z tym ERROREM, o tych emotkach, może coś poprawią.

13 lata 6 miesiąc temu #143134 przez martela89
masuska napisał:

Martela89 Mam jeszcze pytanko, ile przytyłaś w ciąży? Jak długo gubiłaś? Czy wróciłaś do swojej figury? A jak piersi? Karmisz jeszcze?

Przytyłam 27 kg,jakieś 3-4 miesiące po porodzie ważyłam tyle co przed ciążą :)
Nie karmię od miesiąca i moje piersi dochodzą do siebie :lol:
Rozstępów na brzuchu zero,za to są na tyłku :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka