BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #143138 przez martela89
Lipiec 2010 :)
I teraz :)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu #143143 przez Agusiak
martela89 ależ zazdroszczę Ci tej obecnej figury, ślicznie wyglądasz :)

Pozdrawiam :)

13 lata 6 miesiąc temu #143144 przez piernikarczyk07
martela89 jejku kobietko jak Ty zgubiłaś 27kg :cheer: :ohmy:
Jaka Ty szczuplutka jesteś teraz, normalnie zaraz wpadnę w jakąś depreche, bo ja pewnie z 5kg tylko zrzucę :dry:

Ja dalej walczę ze sprzątaniem :) efekty są ciekawe czy młodego ruszy he

Idę dalej sprzątać ale będę starać się Was podczytywać na bieżąco :blink:

13 lata 6 miesiąc temu #143145 przez martela89
Ja chciałam żeby mi z 7 zostało ,a tu nic :(
Ale ja nic nie robiłam mam od zawsze taka przemianę materii,jem jak świnia i nic :lol:

13 lata 6 miesiąc temu #143148 przez Agusiak
no nie i jeszcze na dodatek bez większego wysiłku tak wyglądasz, życie nie jest sprawiedliwe ;)

13 lata 6 miesiąc temu #143154 przez masuska
martela89 Dzięki że nam tak ładnie się pokazałaś, czyli jest nadzieja w tym że wróci się do formy. Tylko że z ta przemianą u mnie był problem i pewnie trochę się pomęczę. Ale figurka elegancka:) Nie widać żebyś miała roczną córeczkę:)

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #143158 przez masuska
Piernik nie szalej, miałaś ostatnia rodzić, a Rika pierwsza, wychodzi na to że Hoborr na porodówce rozkręca akcje. Ja tak się nie bawię!

Podpatrzone na czerwcówkach, kąpiel w wiaderku, ale kurczaczek Racheli przecudowny:)

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #143169 przez Kamilka24
Martela89 szooook ale ślicznie wyglądasz, w ciąży tez cudeńko z Ciebie nie widać tego 27kg!!!

Masuska ten kurczaczek jaki słodziutki :D ja już chcę Amelkę!!!

Pierniczku widzę, że tobie się już bardzo śpieszy, ale się nie dziwię, każdy by chciał mięć swoją kruszynkę w domku.

Ciekawe jak tam Hoborrek się trzyma...

13 lata 6 miesiąc temu #143176 przez takajedna
Martela no właśnie ani bym nie powiedziała, że prawie 30 kg przytyłaś!

Jaki słodki maluszek.... Tez już chcę swojego :D

13 lata 6 miesiąc temu #143186 przez różyczka
No i teraz znowu nie wiem czy kupić to wiaderko czy wanienke :unsure: hmmmmm Dzieciaczki sa podobno tak bardzo zadowolone z tych kapieli i mamy tez sobie chwalą.... :huh:

Zrobiłam dziś młoda kapustke "na krótko"...mmmmmniam pyszota i własnie zajadam się patrzac na fotki Marteli... no tak jak napisała Masuska - jest nadzieja i dla nas ...

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #143192 przez Emme
Dziewczyny zgubienie kg zanim się spostrzeżecie :D
mi po porodzie zostało 2 kg, które straciłam bardzooo szybko, a nawet więcej :)
skóra na brzuchu dochodziła troszkę do siebie, ale po 2 tyg nie było już widać brzuszka. wiadomo, że już nie będzie tak elastyczna i ma masę rozstępów, ale przecież nie muszę ich nikomu pokazywać ;) ogólnie to czasem żałuję, że nie ma dowodów książeczkowych, bo Ci co mnie długo nie widzieli nie wierzą że to moje dziecię :D

a co do wiaderka to nie wiem jak to w praktyce wygląda, ale tak na chłopski rozum biorąc to wydaje mi się, że ciężko jest dokładnie umyć dziecko (jak one takie skulone). nie wyobrażam sobie nie mieć wanienki, ale może jestem staroświecka ;)

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #143209 przez różyczka
Ja piernicze ale numer - dopiero teraz sie skapnęłam, ze PIEKARNICZYK, którą kolezanki ochrzciły dziś PIERNIK, PIERNICZEK to tak naprawde PIERNIKARCZYK!!! :lol: :lol: :lol:

ucisk macicy na mózg jest naprawde imponujący :)

Dzwoniłam sobie własnie na porodówke popytac co i jak no i pytam babke o zieczulenie zewnatrzoponowe ...czy jest....za ile....itd. a ona: JESZCZE jest :unsure:

Ide robić to:http://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/truskawki/mini_serniczki_z_truskawkami/przepis.html

bo mnie ta fotka Marteli dobiła jednak :dry: /bez urazy sliczna babeczka z Ciebie Martela i mysle, ze doskonale o tym wiesz, ale ja teraz wieloryb taki, ze aż ryczeć się chce gdy sie widzi taką figure/

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #143263 przez Green
rozyczko znow robisz smaki :silly: Jesli chodzi o kapiel to moim zdaniem niema co wydziwiac ,stawiam na wanienke :P I powiedz mi jeszcez kochana jak to jest : kapusta na krotko ? :unsure:

Martela tez bym tak chciala wygladac majac +3o kg, a juz wogole niebede mowic jakbym chciala na rok po powiedziec ze udalo sie mi zrzucic kg nabyte w ciazy.

Masuska nieposiadam w domu sprzetu do mierzenia cisnienia, a lekarz pewnie by mi powiedzial ze tak ma byc i juz :dry:

Dzwonili do mnie wczoraj z przychodni ze mam odebrac recepte,odebralam okazuje sie ze jest na jakiegos grzyba :angry: Jest masc i aplikator zastanawiam sie nad tym aplikatorem czy to tak aby bezpiecznie dla niuni? Chyba odwiedze jeszcze dzis polozna bo w poniedzialek mnie uswiadomila ze moje wyniki sa wporzadu ,dzis dostaje leki na grzyba wiec juz niewiem ? :huh: :unsure:

Widze ze emotki i inne pierduleczki dzialaja jak wczesniej ,b.mnie to cieszy :lol:

13 lata 6 miesiąc temu #143267 przez Green
Rozyczko smiem twierdzic ze oszukicielka z ciebie jest , wszystkie widzialysmy twoje ostatnie zdjecie na plazy z bucikami dla Bianki i ja tam zadnego wieloryba niewidzialam reszta dziewczyn zspewnoscia sie ze mna zgodzi, prawda ? :) Fajniutka mamcia z ciebie i prosze sie niedolowac :woohoo:

13 lata 6 miesiąc temu #143281 przez różyczka
A wcale, ze niee bo to Ty robisz smaki Green :P a kto niby świecił dziś goframi, hę??? I to chyba nawet z tej stronki było :)

Te serniczki robi się w 5 min i własnie się pieką - jeszcze 5 min im zostało :)

A poza tym moja droga Green to jak myslisz dlaczego na tej fotce jestem daleko w tle, na drugim planie i rozmyta w dodatku?? Bo inaczej wieloryba sfotografować sie nie da estetycznie heheh :lol: :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka