BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 5 miesiąc temu #395360 przez maksiu
Olga pisala ze dostala zastrzyk i czeka na rozwoj akcji

Kochane boli porodowych napewno nie ominiecie sa dosc silne wiem sama po sobie w koncu mam dwa za soba heeh
AGULKA witaj u nas ja mialam termin na 15 ale moja kluseczka chciala wyjsc tak jak braciszek w swieto hehe i urodzil sie 1 lipca:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #395369 przez Kamyczka
Majówka-zazdroszczę energii,ja kanapowiec jestem :blink:
Olga-trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!

12 lata 5 miesiąc temu #395405 przez Anna77
MM GRATULACJE!!! Duży ten Twój chłopaczek :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #395432 przez Anna77
Daria żółtaczka fizjologiczna nie jest groźna, jeśli poziom bilirubiny nie będzie wysoki. To z pewnością oceni Ci położna albo pediatra na wizycie. Największe stężenie bilirubiny jest w 4-5 dobie, potem powinno spadać.

12 lata 5 miesiąc temu #395440 przez martadam23
topie sieeeeeee..... :ohmy: :ohmy: :ohmy:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630

12 lata 5 miesiąc temu #395451 przez Anna77
Martadam odeszły Ci wody :unsure: To się zbieraj Maleńka :)

12 lata 5 miesiąc temu #395469 przez martadam23
Ann nieeee..;/ .. gorąco tak !!!

teraz bolą mnie pachwiny i dól brzuszka trochę krzyż nic więcej ...
ale jutro spacer z Vill i może coś się ruszy po mału bo zauwazylam ze jak chodze to się później wieczorkiem skurcze jakieś zaczynaja .. brzuszeke bolal dzisiaj jak do okresu ale przeszło ... no więc...

czekam nadal

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630

12 lata 5 miesiąc temu #395474 przez chłopek
martadam trzymam kciuk zeby sie ruszyło, my idziemy spac chłopaki umyci teraz pora na mame:) buzka do jutra

12 lata 5 miesiąc temu #395476 przez saiko
no - juz myślałam, że sama zostanę na straży ;)

spoko dziewczynki - jutro tez któraś musi urodzić:D

12 lata 5 miesiąc temu #395485 przez martadam23
saiko mnie kłuje szjka;/ i boli cały dól... mam nadzieję że masz rację coś się ruszy ... :)

saiko napisał:

no - juz myślałam, że sama zostanę na straży ;)

spoko dziewczynki - jutro tez któraś musi urodzić:D

12 lata 5 miesiąc temu #395494 przez Anna77
Martadam a już myślałam.... U nas na szczęście już upałów nie ma. Jest bardzo przyjemna pogoda i mam nadzieję że jakiś czas tak pozostanie, choć zapowiadają jakieś deszcze i burze.

Zmykam, spokojnej nocki Mamuśki ;)

12 lata 5 miesiąc temu #395504 przez lusia88
Idziecie jak burza :D
a mi dziś strasznie cały dzień jest niedobrze tak jak bym miała wymiotować i brzuszek boli jak na okres ... nie jest fajnie :(

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #395510 przez mloda_mamuska
Dobry Wieczór. jestem mezem Sanderki, mowila z wszystkie jej mamusie z forum sie martwia ze sie nie odzywa, wiec ja skrobne pare zdan co i jak. Przepraszam ze sie laduje na wasze forum ale nie wiem kiedy Sanderka bedzie juz mogla pisac. A wiec:

-porod trwal 16 godzin. Zaczal sie krotko pred 23 w niedziele, miala juz regularne skurcze, maly przyszedl na swiat przed krotko przed 16. Meczyla sie strasznie, caly czas bylem przy niej, i bardzo przykro bylo patrzyc jak ja boli, ale dalismy rade, widzialem jak maly wychodzi i przecinalem pepowinki z czego jestem baaaardzo dumny. Mielismy chyba wszystkie mozliwe problemy, zaczelo sie od tego ze nie wszystkie wody odeszly, i dopiero po 2 godzinach polozne sprawdzily i okazalo sie ze pod karkiem Oliego zostalo troche wod i maly nie moze sstapic do kanalu rodnego, pozniej okazalo sie ze jest owiniety pepowina, na koncu byl za duzy zeby wyszedl, parla godzine po czym podjely decyzje o nacieciu.Nie Spala do narodzin ponad 36 godzin, a po narodzinach moze ze 3 bo maluszek ciagle placze.

-nie moze pisac, bo jest jeszcze w szpitalu, mielismy nadzieje ze dzisiaj wyjdzie, ale polozne chca miec pewnosc ze bedzie potrafila karmic piersia i 2 dzien juz ja ucza, bo maluszek jest bardzo niesforny i raczej nie chce mu sie ssac.

Reszta zostawiam do opisania Zonie. Pozdrawiam Was wszystkie, i chcialem jeszcze podziekowac za cale wsparcie jakim dla niej bylyscie i mam nadzieje ze dalej bedziecie sie wspierac. Po tym ile cierpienia widzialem na jej twarzy, i ze dowiedzialem sie jak ciezki moze byc porod, nabralem do niej zupelnie nowy typ szacunku i mysle ze nigdy nie wynagrodze jej tego bolu, ale mysle tez ze Oliwierek juz jej wynagrodzil. Podziwiam ja bardzo.

Dumny tatus Robert

12 lata 5 miesiąc temu #395512 przez Majowka
Czesc Robert!!!! :) Bardzo dziekujemy za info!!! Bardzo sie martwilysmy!
Twoj post wzruszyl mnie do lez....Cale szczescie, ze wszystko dobrze z Sandra i Oliwierkiem!!! Gratuluje Wam serdecznie!!!! :kiss: :kiss: :kiss:
Na pewno jestescie przeszczesliwi!!!!!!!!
Ale sie biedna wycierpiala :( :( :( Na szczescie dala rade i ta nagroda "po" jest bezcenna....
Przekaz jej moje gorace pozdrowienia! Niech szybciutko wraca do nas i chwali sie malutkim!!!!! Czekam z niecierpliwoscia na jego fotki! :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #395518 przez saiko
Biedna Mm tak strasznie sie wycierpiala :(

Dzieki Robert za informacje, naprawde sie martwilysmy o Twoja zonke.

Ja lece na spacerek ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka