BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 5 miesiąc temu #395861 przez saiko
Kamyczka napisał:

saiko napisał:

no ten śluz, tylko jakiś wodnisty
już ze trzy razy zmieniałam majtki
ale nie wydaje mi sie zeby to byly wody - bo niedużo i raczej śluz tylko kurcze wodnisty jakis :unsure:
NIE WIEM SAMA

ja też tak miałam-zmienialam częściej wkładki-teraz już nie,ale wody mi się nie sącza,więc też nie wiem-widocznie tak jest :blink:

no to mnie pocieszyłaś bo nie czułam potrzeby żeby lecieć na IP ale tez lekki niepokój był

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #395862 przez Kamyczka
saiko napisał:

Kamyczka napisał:

saiko napisał:

no ten śluz, tylko jakiś wodnisty
już ze trzy razy zmieniałam majtki
ale nie wydaje mi sie zeby to byly wody - bo niedużo i raczej śluz tylko kurcze wodnisty jakis :unsure:
NIE WIEM SAMA

ja też tak miałam-zmienialam częściej wkładki-teraz już nie,ale wody mi się nie sącza,więc też nie wiem-widocznie tak jest :blink:

no to mnie pocieszyłaś bo nie czułam potrzeby żeby lecieć na IP ale tez lekki niepokój był

Też się bałam,ale pytałam lekarza i z wodami ok :blink: kurczę tak mi się nudzi mąż w pracy....

12 lata 5 miesiąc temu #395886 przez Majowka
Hej, ja juz po....
Nie ma skurczy, maluszek caly czas w ruchu. Wszystko dobrze. Za tydz znowu wizyta. Teraz nie chcial zwazyc malego, chyba dlatego ze sie troche spoznilismy, duzo osob juz czakalo za nami :dry:
No tydzien szybko minie, wiec no stress...

Kamyczka, faktycznie patrzac na Wasza stara ekipe to faktycznie juz tylko Saiko I Ty :laugh:
Szkoda ze dziewczyny malo pisza....malenstwami sie zajmuja caly dzien! Takim to dobrze! :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #395888 przez Kamyczka
Majowka napisał:

Hej, ja juz po....
Nie ma skurczy, maluszek caly czas w ruchu. Wszystko dobrze. Za tydz znowu wizyta. Teraz nie chcial zwazyc malego, chyba dlatego ze sie troche spoznilismy, duzo osob juz czakalo za nami :dry:
No tydzien szybko minie, wiec no stress...

Kamyczka, faktycznie patrzac na Wasza stara ekipe to faktycznie juz tylko Saiko I Ty :laugh:
Szkoda ze dziewczyny malo pisza....malenstwami sie zajmuja caly dzien! Takim to dobrze! :kiss:

To dobrze,że nie masz skurczy :) ja to z jednej strony chciałabym już tulić maluszka,a z drugiej strony-żeby posiedział i podtuczył się jeszcze w brzusiu :blink:
na profilu męża Sandry są fotki Oliwierka :blink:

12 lata 5 miesiąc temu #395895 przez martadam23
a ja wykończona po spacerze i małych zakupach w warzywniaku :P a jak u Was???

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630

12 lata 5 miesiąc temu #395897 przez mloda_mamuska
Hej ja dzisiaj wyszlam z Oliwierkiem ze szpitala. Zagladam do was ale internet mam tylko w telefonie, mieszkamy juz sami na całe szczescie :) jest ciezko bo maly średnio sie najada ta moja siara i jestem zdolowana i zestresowana ....on placze a u mbie pustki. W ogole w nocy nie spie bo malutki placze... ;( na szczescie Misiek duzo mi pomaga.ale od dzisiaj jest juz w pracy :( , gratuluję rozpakowanym mamusiom!!! Oli urodzil sie 9.07 z waga 4 040 tutaj nie mierzą ale w domu zmierzyliśmy f go to ma 58cm. Jest piekny :) ma duzo wloskow .na główce ma dlugie ciemne a na raczkach nozkach i pleckach jasne. Jest naprawdę niesamowity. Nerwusek moj malutki. a i ur sie o 15.38

12 lata 5 miesiąc temu #395898 przez saiko
martadam23 napisał:

nudzę się
trochę się zdrzemnęłam
zjadłam loda, ciasteczka i kawałek ciasta i cały czas mam ochotę na "coś" tylko nie wiem co
nudzę się
i czekam
chcę już urodzić
a tu nawet te bóle znów przeszły ;(
mąż namawia na wyjście z domu na piwko ale mi sie nei chce :(

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #395899 przez Kamyczka
martadam23 napisał:

7
u mnie nudaaaa i jak spacerek?bo u nas pogoda nie sprzyja wędrówkom,pochmurno i deszczowo

12 lata 5 miesiąc temu #395901 przez Kamyczka
mloda_mamuska napisał:

Hej ja dzisiaj wyszlam z Oliwierkiem ze szpitala. Zagladam do was ale internet mam tylko w telefonie, mieszkamy juz sami na całe szczescie :) jest ciezko bo maly średnio sie najada ta moja siara i jestem zdolowana i zestresowana ....on placze a u mbie pustki. W ogole w nocy nie spie bo malutki placze... ;( na szczescie Misiek duzo mi pomaga.ale od dzisiaj jest juz w pracy :( , gratuluję rozpakowanym mamusiom!!! Oli urodzil sie 9.07 z waga 4 040 tutaj nie mierzą ale w domu zmierzyliśmy f go to ma 58cm. Jest piekny :) ma duzo wloskow .na główce ma dlugie ciemne a na raczkach nozkach i pleckach jasne. Jest naprawdę niesamowity. Nerwusek moj malutki. a i ur sie o 15.38

A jak się czujesz?????Twój mąż pisał,że miałaś trudny poród,ale byłaś dzielna bardzo.Gratulujemy Oliwierka. :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #395902 przez Majowka
No M-M, nareszcie!!!!!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Pokaz fotki Oliwierka!!!!!!
Gratuluje Ci bardzo serdecznie!!!!!!!

12 lata 5 miesiąc temu #395904 przez Kamyczka
saiko napisał:

martadam23 napisał:

nudzę się
trochę się zdrzemnęłam
zjadłam loda, ciasteczka i kawałek ciasta i cały czas mam ochotę na "coś" tylko nie wiem co
nudzę się
i czekam
chcę już urodzić
a tu nawet te bóle znów przeszły ;(
mąż namawia na wyjście z domu na piwko ale mi sie nei chce :(

ja też tylko jem-fajnie Tobie-mój w pracy:-( i sama siedzę

12 lata 5 miesiąc temu #395905 przez saiko
mloda_mamuska napisał:

cześć MM - nie stresuj się, zacznie Ci płynąć tylko przystawiaj jak najczęściej
na pewno będzie dobrze
tak Ci zazdroszczę, że już go masz

12 lata 5 miesiąc temu #395908 przez chłopek
mm nie stresuj sie ze masz siare przykładaj Oliwierka tyle razy ile chce, za kilka dni poleci mleczko. cierpliwosci dasz rade

12 lata 5 miesiąc temu #395914 przez mloda_mamuska
Dzięki dziewczyny. Faktycznie porod byl bardzo ciezki ale mimo wszystko opieka byla godna pochwalenia 5 poloznych sie mna opiekowalo.no i maz caly czas byl ze mna...po godzinie parcia zaproponowaly,ze mnie natna...musialam sie zgodzić bo bym sama nie wypchnela go...ale jak podaja Ci dzidziusia na piersi to szybko znika te ten ból ... Najpiękniejszy dzien w moim życiu mimo wszysttkich boli ;)) bardzo chce karmic sama ..ale tak mnie doluje, ze maly sie nie najada i tak placze ;( Yt

12 lata 5 miesiąc temu #395916 przez chłopek
mm on płacze tez przez to ze ty sie stresujesz

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka