BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 5 miesiąc temu #395715 przez martadam23
Kamyczka Saiko Ja i kto jeszcze został ??/ do rozpakowania bo zgubiłam sie :D

a ja dzisiaj kalafiora na obiad zrobiłam :) a co ...

brzuszek twardy boli kłuje w pachwinach i jakos pobolewa jak na okres... czopu ani widu ani słychu jeszcze ale... czekam...

CIERPLIWOŚĆ JEST CNOTĄ!
no to ją ćwiczę ;)!!!

czy was też tak boli każdy ruch maluszka tam na dole i brzuszek kiedy się ruszaja???... ja już nie mam miejsca a ten mi tam szalej ;P

OLGA!!! CUDOWNY JEST IGNAŚ !!!< bardzo lubię to imię tak na marginesie>
MOJE GRATULACJĘ KOCHANA!!!

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #395723 przez chłopek
Olga Ignas cudowny

12 lata 5 miesiąc temu #395724 przez Kamyczka
martadam23 napisał:

brzuszek twardy boli kłuje w pachwinach i jakos pobolewa jak na okres... czopu ani widu ani słychu jeszcze ale... czekam...

CIERPLIWOŚĆ JEST CNOTĄ!
no to ją ćwiczę ;)!!!

czy was też tak boli każdy ruch maluszka tam na dole i brzuszek kiedy się ruszaja???... ja już nie mam miejsca a ten mi tam szalej ;P

Oprócz nas zostały tylko Kejtlin,Kafelka i Necik-ale one się nie udzielają ostatnio.Więc tylko my 3 :blink:
Marta a chciałabyś już urodzić?Bo ja już sama nie wiem :unsure: mam lekkie bóle,ale są lekkie.W piątek mam wizytę,to się doowiem jakie mam rozwarcie wreszcie.

12 lata 5 miesiąc temu #395728 przez martadam23
KAMYCZKU JA JUŻ O NICZYM INNYM NIE MARZĘ !!! mam dość tego błogosławionego stanu echh ... brzuszek boli kuje w w pachwinach kregosłup pobolewa na dole wszystko ciśnie kiedy siedze chodze kiedy Julian się kreci brzuszek boli jak do okresu ogólnie.. mam dość na prawdę spać nie można masakra...

w piątek mam KTG i badanie na 9 :) ale na czwartek umówiłam się z lekarzem bo musi mi poprawić zwolnienie cos tam żle wypisał wiec zobacze co powie...;/

na prawdę marzę już żeby się Julianek urodził !!:)

Kamyczka napisał:

martadam23 napisał:

CIERPLIWOŚĆ JEST CNOTĄ!
no to ją ćwiczę ;)!!!

Oprócz nas zostały tylko Kejtlin,Kafelka i Necik-ale one się nie udzielają ostatnio.Więc tylko my 3 :blink:
Marta a chciałabyś już urodzić?Bo ja już sama nie wiem :unsure: mam lekkie bóle,ale są lekkie.W piątek mam wizytę,to się doowiem jakie mam rozwarcie wreszcie.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630

12 lata 5 miesiąc temu #395733 przez Kamyczka
martadam23 napisał:

KAMYCZKU JA JUŻ O NICZYM INNYM NIE MARZĘ !!! mam dość tego błogosławionego stanu echh ... brzuszek boli kuje w w pachwinach kregosłup pobolewa na dole wszystko ciśnie kiedy siedze chodze kiedy Julian się kreci brzuszek boli jak do okresu ogólnie.. mam dość na prawdę spać nie można masakra...

w piątek mam KTG i badanie na 9 :) ale na czwartek umówiłam się z lekarzem bo musi mi poprawić zwolnienie cos tam żle wypisał wiec zobacze co powie...;/

Ciekawe,kiedy mój słodziak postanowi wyjść :unsure: może w piątek 13??hehehhhe

12 lata 5 miesiąc temu #395742 przez martadam23
ja sie urodziłam w piątek 13 :) hih.... :>
kochana ja mam nadzieję że Julek do niedzieli max do 20 postanowi się ewakuować bo inaczej będę marudzić jak nie wiem...

dzisiaj spacerek :) i może się coś ruszy po mału a przynajmniej może rozwarcie postąpi :)

Kamyczka napisał:

martadam23 napisał:

Ciekawe,kiedy mój słodziak postanowi wyjść :unsure: może w piątek 13??hehehhhe

12 lata 5 miesiąc temu #395754 przez Majowka
Olga, Ignas jest przeeeeeeeeeslodkiiiiiiii!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Jaki pulchniutki!!! Slicznosci!!!!!!! Gratuluje!!!!!!!! :woohoo:

Kamyczka, tak, mama przylatuje kilka dni po porodzie :) Bedzie nam pomagac :)

Ja wlasnie odprowadzilam kuzynke do oceanarium i przeszlysmy centrum handlowe i teraz przygotuje sie do wizyty, za godzinke wyjezdzamy.
Dzis Lucas zastrajkowal, krotka runda po centrum i zaczal mi twardniec brzuch...ciekawe co na tym ktg wykaze....a mialam dzis sie nie przemeczac :dry:

12 lata 5 miesiąc temu #395757 przez Kamyczka
Majowka napisał:

Ja wlasnie odprowadzilam kuzynke do oceanarium i przeszlysmy centrum handlowe i teraz przygotuje sie do wizyty, za godzinke wyjezdzamy.
Dzis Lucas zastrajkowal, krotka runda po centrum i zaczal mi twardniec brzuch...ciekawe co na tym ktg wykaze....a mialam dzis sie nie przemeczac :dry:

Kochana przystopuj troszkę :blink:
Marta 13 jest więc dla ciebie szczęśliwy? :lol:

12 lata 5 miesiąc temu #395764 przez martadam23
kamyczka no wiesz... raczej tak nie narzekam ma swoje plusy ta 13 :) 13 MAJA 13 LUTY 13 GRUDNIA ....
13... TAKA MARYJNA :) I JAKOS MNIE TO PODTRZYMUJE I STARAM SIE TAK NA TO PATRZEC :)

IDE ZASZALEĆ Z VILL NA SPACER SIE UMOWILAM :d ZROBIMY WIDOWISKO W PARKU DWIE CIĘŻARÓWKI W PARKU ALE BĘDZIE SIĘ DZIALO :))

do pozniej kochaniutkie :))

Kamyczka napisał:

Majowka napisał:

Kochana przystopuj troszkę :blink:
Marta 13 jest więc dla ciebie szczęśliwy? :lol:

12 lata 5 miesiąc temu #395782 przez saiko
a ja mam dziś danie z fasolą na obiad hihihi :D

Olga - piękny malec :S

co do 13 to ja sie urodziłam 13 lutego w sobote :)

12 lata 5 miesiąc temu #395784 przez Kamyczka
saiko napisał:

Ooo to może Cię po tym ruszy?????A wtedy zostanę tu tylko z Martą lub sama :(

12 lata 5 miesiąc temu #395818 przez saiko
Kamyczka napisał:

saiko napisał:

Ooo to może Cię po tym ruszy?????A wtedy zostanę tu tylko z Martą lub sama :(

nie no - jeszcze Majówka i Agnessa :)

lista: LINK

zostały:

mi powróciły bóle miesiaczkowe i troszkę sie ze mnie leje ale zazwyczaj jak stoję

12 lata 5 miesiąc temu #395833 przez Kamyczka
saiko napisał:

zostały:

mi powróciły bóle miesiaczkowe i troszkę sie ze mnie leje ale zazwyczaj jak stoję

Saiko mi o lipcówki chodziło :blink: jak to "leje się z ciebie"?

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #395853 przez saiko
Kamyczka napisał:

saiko napisał:

zostały:

Saiko mi o lipcówki chodziło :blink: jak to "leje się z ciebie"?

no ten śluz, tylko jakiś wodnisty
już ze trzy razy zmieniałam majtki
ale nie wydaje mi sie zeby to byly wody - bo niedużo i raczej śluz tylko kurcze wodnisty jakis :unsure:
NIE WIEM SAMA

12 lata 5 miesiąc temu #395858 przez Kamyczka
saiko napisał:

no ten śluz, tylko jakiś wodnisty
już ze trzy razy zmieniałam majtki
ale nie wydaje mi sie zeby to byly wody - bo niedużo i raczej śluz tylko kurcze wodnisty jakis :unsure:
NIE WIEM SAMA

ja też tak miałam-zmienialam częściej wkładki-teraz już nie,ale wody mi się nie sącza,więc też nie wiem-widocznie tak jest :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka