BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 tygodni temu #488422 przez Kamyczka
Dziewuszki Dominik przewrócił się z brzuszka na plecki,czyli umie już w obie strony,duma mnie rozpiera!!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 tygodni temu #488423 przez chłopek
kejtin moze byc ze przeziebienie sie zaczyna, mój tak ma jak katarek jest, i jeszcze mu ropieja, a dodatkowo musze pilnować bo miał zatkane kanaliki

12 lata 3 tygodni temu #488665 przez Misiowa
Bol glowy troche odpuscil po spacerku i od razu lepszy humorek:) za to Hancia biedulka meczy sie z zabkami i trze uszko caly czas...mam nadzieje ze to od zabkow a nie zapalenie ucha.

Olga slicznie wygladasz z synusiem:) no a corki to masz cudne:) trzymam kciuki zeby udalo sie pieniazki odzyskac za wozek

Daria Tymus to niezly przystojniak i te wielkie oczka-super:)

Chlopek chlopaki super! A fotelik bardzo fajny:)

Kejtin no niestety musze sie przemeczyc. Mam nadzieje ze te oczka to nie zwiastun chorobska.

Kamyczka gratulacje dla Dominika! Moja Hania nawet nie mysli o przewrotach;)

12 lata 3 tygodni temu #488817 przez chłopek
biedne dzieciaczki z tymi zębami, u mojego nic narazie nie widac

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #488821 przez Olga
misiowa obserwuj Hanię,bo oczka łzawiące i mówisz,że za uszko się łapie,żeby się coś nie rozwijało u niej :( nie życzę nikomu zapalenia uch u dziecka,moja Marika w wieku 8 mies.miała zapalenie uszu i jedno to już środkowe było i trzeba było przebijać chyba błonę bębenkową z tego co pamiętam.Oj straszne to było i tydzień dzień i noc ją na ręcach na zmiany z moimi rodzicami nosiliśmy.Biedna,przeżyła wtedy,a zaczęło się od zwykłego przeziębienia,niestety u małych dzieci to się bardzo szybko rozwija,poszlo na oskrzela i ucho w parę dni :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 tygodni temu #488828 przez chłopek
olga kiedy masz egzamin na prawko?

12 lata 3 tygodni temu #488834 przez Misiowa
Olga oczka lzawiace to u kejtin my cale szczescie z oczkami wszystko wporzadku mamy. Ale o to uszko sie martwie bo wlasnie slyszalam ze male dzieci to strasznie ciezko przechodza:( no miejmy nadzieje ze to jednak od zebow. Pediatra twierdzi ze mala ma spuchnieta dziaselka ale ja tam nic nie widze nawet zaczerwienione nie sa. No ale widze ze straszliwie jej dokuczaja.
Mala mi caly czas poplakuje przez sen i obawiam sie ze zaraz sie obudzi wiec klade sie zeby chociaz troche pospac:) dobranoc:)

12 lata 3 tygodni temu #488870 przez chłopek
hej co tu taka cisza zawsze juz ktoś jest. my idziemy później na spacerek u nas jest -5

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #488873 przez Anna77
Zaśnieżone Dzień Dobry :) U nas zrobiło się biało i cały czas pada. Nie wiem czy wyjdziemy na spacerek, chyba tylko ruszymy po Kubę do przedszkola.

Biedne te dzieciątka z tym ząbkami. Ciekawe ja to u nas będzie, choć pewnie nie prędko. Moje dzieci coś są "późnozębne", podobne zresztą tak jak ja. Starsze moje chłopaki w ogóle przeszły to tak jakby mimochodem. Oby i tym razem tak było.

Kamyczka gratuluję "przewrotu". Fajne to uczucie dumy, co??

Misiowa może Hania też troszkę czuję, że Mamunie boli głowa :unsure: Mam nadzieję że dzisiaj już będziesz miała spokój z tym bólem, no i że Hani też humorek będzie dopisywał :kiss:

Olga moje chłopaki w ogóle nie są zazdrosne. Kamil tak naprawdę jest wiecznie poza domem, więc nawet nie mogę powiedzieć że mi jakoś pomaga. Jak jest w domu to weźmie Małego, zawsze się przywita i takie tam, ale to raczej wszystko. A Kubuś za to bardzo mi pomaga, zazdrości nie ma, przynajmniej póki co. Jakoś chyba na razie udaje mi się to wszystko rozdzielić. Mam nadzieję że tak zostanie.

Anszka dzisiaj chyba trzeba będzie odpuścić ten Park Sołacki. Przy tej pogodzie, to będziesz tu jechać 1,5 godziny. Poczekamy aż się stopi.

No a teraz czas na poranne krzątanie i może jakieś szybkie śniadanko.

chłopek ja jestem :) Tak długo pisałam, że zdążyłaś też i Ty się pojawić. Miłego spacerku.

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #488877 przez chłopek
szkoda ze u nas nie ma gdzie dłużej pospacerować, bo Ksawcio juz w wózku siedział i krzyczał na spacer
sebek ma nosek zatkany :(
chce kupic taki dywanik Ksawciowi pod choinke allegro.pl/dywan-dzieciecy-miasteczko-20...omo-i2822451299.html

12 lata 3 tygodni temu #488894 przez anszka
Cześć mamusie :)
Nie mam za bardzo czasu na pisanie, ale staram się czasem chociaż podczytywać :)

Wojtek ma za sobą pierwszą marchewkę, bardzo mu zasmakowała i jadł tak, jakby codziennie był karmiony łyżeczką :)

Mam pytanko, czy u Waszych maluchów pojawiły się łzy podczas płaczu? Tak się ostatnio z mężem zastanawialiśmy, kiedy to nastąpi i dr google mówi, że około pierwszego miesiąca (choć oczywiście nie ma reguły) i nie wiem, czy już czas na panikę. ;)

Anna - dopiero doczytałam :silly:

12 lata 3 tygodni temu #488899 przez chłopek
anszka u na juz dawno są łzy ale tez z tego powodu ze kanaliki były zatkane, ale tk to nie zauwazylam jeszcze

12 lata 3 tygodni temu #488904 przez Anna77
Anszka no u nas też już dawno łezki się pojawiły.

Przestało padać, pewnie jednak pójdziemy na spacerek, chociaż na godzinkę.

12 lata 3 tygodni temu #488905 przez Daria23
Hej Kochane i ja się przywitam...kurcze od trzech dni Tymek jest taki dziwny niby ma humor dobry a zaraz płacze to samo jak robi się śpiący to nie zaśnie jak zawsze jak mu dam smoka i pieluche tylko aż krzyczy i wrzeszczy i tylko na rękach uśnie powiedzcie mi od czego tak może mieć?niby nie ma dziąseł spuchniętych więc nie wiem od czego już wczoraj mówie nie będe go nosić do snu ale pół godz taki wrzask był przeraźliwy jak nie wiem...:(co mam robić nosić go do snu czy nie?bo też boje się że zaraz sie nauczy jak już tego nie zrobił

Anszka-mojemu lecą łzy ciurkiem czasem

12 lata 3 tygodni temu #488930 przez Kamyczka
Hejka :blink:
Anszka u nas lzy są od dawna już
Daria mój ostatnio wyje(doslownie) jak zasnąc nie może :(
Anna-duma mnie rozpierała cały dzień wczoraj :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka