- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Misiowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Olga slicznie wygladasz z synusiem:) no a corki to masz cudne:) trzymam kciuki zeby udalo sie pieniazki odzyskac za wozek
Daria Tymus to niezly przystojniak i te wielkie oczka-super:)
Chlopek chlopaki super! A fotelik bardzo fajny:)
Kejtin no niestety musze sie przemeczyc. Mam nadzieje ze te oczka to nie zwiastun chorobska.
Kamyczka gratulacje dla Dominika! Moja Hania nawet nie mysli o przewrotach;)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- kejtin
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja tez musze sie wybrac bo zauwazylam u malej w uchu "cos" i nie wiem czy to wosk czy jakas wydzielina bo jest glebiej...\
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Ignaś uwielbia te kaszki na dobranoc z Hippa,pół tego dużego słoiczka zjadł i wołał jak się ociągałam z łyżeczką Zupki tak nie wola ha ha
- Misiowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kejtin niech malutka szybko zdrowieje! Biedulka:( Hania tez ma wydzieline w uszku ale u niej to ewidentnie woskowina. Co jakis czas sama wychodzi i wtedy mozna to ladnie zebrac;)
M89m wychodzisz z malym w taki mroz? Bo nam polozna na SR mowila ze max do -10 mozna wychodzic a potem szlaban;) u nas dzis niby troche sniezylo ale nic juz nie ma, ale mi tam akurat sniegu nie brakuje;)
Olga ja sie wczoraj pokusilam na probke kaszki bobovity z bananami:D i tak nam zasmakowala ze dzis kupilam cala i teraz jemy z mezulkiem kaszki dla niemowlakow:D hehe;)Hancia nie moze to my za nia;)
Hania cos spac nie moze...kreci sie w tym lozeczku i co chwile sie budzi. Obawiam sie ze nocka moze byc ciezka. Dobranoc
- kejtin
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Olga jakie kaszki z hipa pokazesz o jakim produkcie piszesz?
Misiowa - mi tez smakuja te kaszki ale córci jeszcze bardziej, ale kurcze... mąż jej podjada !
My o dziwo nocke mielismy całkiem niezła, podałam małej lek o 21 po kapieli i mleczku, przeczyściłam nosek i poszła spać.. pobudka o 2:30 mleczko na śpiocha i poszła spać i jeszcze teraz śpi a ja już z mleczkiem czekam aż tylko oczka otworzy
Bardzo szybko zadziałał ten lek a bałam się że nie pomoże bo na mnie homeopatyczne leki nie działały w ogóle
A jesli chodzi o uszko to i tak na wszelki wypadek przejde sie do laryngologa, niech zajrzy i powie czy wsio okej, wole dmuchac na zimne:)
Czy jak bedzie naprawde zimno (czyli temperatury od 0 w dół) to czy smarujecie policzki dzieciaczkom jakimś ochronnym kremem ?
Olga kiedy maluchy na randke umawiamy? hehe
A i z nowości: jak mała wczoraj zobaczyła pediatrę jak zaczęła płakać.. musiałam ją wziąć na ręce i uspokoić bo strasznie płakała gorzej niż przy zastrzykach... I pani doktor powiedziała, że dojrzała do etapu gdzie boi się obcych A tak się zawsze do obcych uśmiechała:) no nic, będę musiała z tym walczyć
- Misiowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kejtin pewnie ze lepiej isc do lekarza zeby czegos nie przeoczyc:) a kremikiem ja juz od jakiegos czasu smaruje poliki. Ale i tak zawsze za bardzo zimne i po powrocie ze spacerku sa czerwone. Moze bardziej doswiadczone mamusie moga polecic jakis dobry kremik?
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u nas nocka też nie najgorsza
Ja też już od jakiegoś czasu stosuję krem. Smaruję małemu całą buźkę kremem na każdą pogodę Nivei i jestem zadowolona.
Miłego dnia i zdrówka dla chorujących maluszków i mam
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Dzisiaj chcę jechać do koleżanki na plotki, ale ona mieszka daleko i za Poznaniem. A ja mieszkam a drugim końcu i muszę całe miasto przejechać. A w taką pogodę, to z reguły całe miasto zakorkowane na maksa
kejtin, Misiowa niech Wasze maluszki szybko wracają do zdrowia.
Olga mój B też kupił Matiemu kaszkę Hippa w słoiczku na kolacyjkę. Tylko że nie chcę jeszcze dawać. Jemy obiadek jeden dziennie i tyle. On i tak sporo waży. Włączamy póki co mięsko. Pewnie za tydzień zdecyduję czy dołączam jeszcze jakąś kaszkową kolacyjkę, czy może deserek przedpołudniem. Zobaczę.
Oj Matiemu zbiera się na drzemkę. Znikam pomału.
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anszka do Tulec, ale fakt to w tym samym kierunku. Już chciałam odwołać, ale jej córeczka będzie zasmucona, więc jednak pojedziemy. Mati grzeczny jak jedziemy, prawie zaraz zasypia.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
U nas tez nocka normalna,gorzej było z zaśnięciem,bo mały miał nerwy,bo nie mógł usnac i w końcu Marice się to udało Nie wiem,czy 5 już są za male,czy może dlatego,że Ignaś wczoraj wypił buteleczkę soczku,ale rano cały mokry był-body i pajac po pachy ale spał,nic go nie ruszalo
kejtin takie są te kaszki jest ich jeszcze więcej
alma24.pl/produkt/4224164/kaszka-hipp-ml...ryp8t64a5noa5iltxdcx
alma24.pl/produkt/4224063/kaszka-hipp-ma...ryp8t64a5noa5iltxdcx
alma24.pl/produkt/4224203/kaszka-hipp-ml...szkami-po-4-miesiacu
Ja podobnie jak anszka kremu Nivea na każdą pogodę,sprawdzal mi się już 10 lat temu przy Oldze. Krem nie może zawierać wody
Anna my juz po malutku jemy wszystko,tzn.i deserek i zupkę,a w niektóre dni kaszkę zamiast deserku.I do wieczornego mleczka dosypuję kleik kukurydziany,ale tylko jedną łyżeczkę
- anunia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U nas nocka ładna ,mała zjada mi już po całym słoiku zupki,narazie tylko zupkę podaje ,ale myslałam o jakies kaszce ...Pomysle
M89M-Ładna młoda mamusia i synus też słodziutki ,i widzę uwielbia jagody
Misiowa-zdrówka dla małej Hanci i oby sie nic nie rozwineło z uszkiem
Kurcze piszecie o waszych maluszkach ,że sie przewracaja z pleckąw na brzuszek i odwrotnie a moja jeszcze nic z tych rzeczy nie robi nie wiem czy się juz martwic czy ma jeszcze czas ?
Jedyne co zaczeła podnosic mocno pupkę jak siedzi albo leży i odpycha sie nózkami
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tu link do fajnych ćwiczeń wspomagających obroty (tylko od razu piszę, że ten Maluch ma skończone 6 miesięcy)
i drugi z przyjemnymi zabawami -