BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 tygodni temu #491245 przez anszka
m89m - tak jak Anna mówi, musisz znaleźć na niego swój sposób, tylko staraj się nie poddawać dla świętego spokoju, bo Twoje szczęście też jest ważne.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 tygodni temu #491246 przez anszka
Bidol - dawaj mikołajkę do awatarka, żebyśmy mogły się codziennie zachwycać

12 lata 2 tygodni temu #491253 przez bidol
m89m - kochana współczuję - mam podobny typ w domu - choć jak ostatnio ksiądz żartem powiedział że Kamilka to córunia tatusi - to inaczej na nią patrzy - bardziej się zajmuje i zachwyca wszystkim - duma go rozpiera :) Dziewczyny mają rację nie dawaj się :kiss: i koniecznie zrób badania - :kiss: :kiss: :kiss:

Anszka- no ok - a Twój awatarek :huh: stopa- no nie dawaj Wojtusia- i tak rzadko go nam pokazujesz :dry: :kiss:

Ania, Anszka, Daria, Anunia- dziękujemy - nawet nie wiecie ile dla mnie takie słowa znaczą :lol: - hmm- a może wiecie :unsure: :lol: :kiss: :kiss:

12 lata 2 tygodni temu #491265 przez chłopek
hej muy wrócilismy z przedszkola bo był mikołaj Ksawcio dostał paczkę ale sie bał mikołąja i nie chciał z nim zdjecia a szkoda, Sebolek przespał i tez nie ma foty z mikołąjem
kamyczka tak w maju zostane chrzestną :) szwagierka w 6 miesiacu ciazyy jest i wczoraj lekarz jej powiedział ze na 50% bedzie chłopak :) fajnie bo mam 2 córcie

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #491272 przez anszka
No i synek pogardził mlekiem modyfikowanym, jutro spróbuję mu podać łyżeczką, może da się oszukać :)
Bidol - ale jaka to stopa - moja ukochana :laugh: uszykuję coś special for you na gwiazdkę :laugh:
Chłopek - ja to do dzisiaj mam jakiś lęk przed tymi przebierańcami ;) a w naszym domu nigdy gwiazdor (bo u nas tak się na niego mówi) nie rozdawał w Wigilię prezentów, bo tak się panicznie bałam, że nikt nie wolał ryzykować mojej histerii :)

12 lata 2 tygodni temu #491275 przez chłopek
on sie boi mojego męża jak sie goli i robi wiesz całą buzie ma białą jak broda i moze dlatego.
anszka moze mu Nan nie smakować,

12 lata 2 tygodni temu #491283 przez mama89muminka
bidol i jakos dajesz sobie rade, no nie? Facetow to chyba wystarczy tylko pochwalic i jakos inaczej na swiat patrza. Moj tak samo, jak jestesmy u kogos albo ktos nas odwiedza to jest super tatusiek, a jak sami zostajemy to nie specjalnie sie rwie do nianczenia.

A ja mialam spac i nic z tego nie wyszlo, sasiedzi ogladaja dzien niepodleglosci u nowego prezydenta w palacu, a jak to ludzie starsi musza miec na caly glos tv wlaczone. Zajadam sie nutella na pocieszenie, ze uda mi sie paszport dla Mironka zalatwic przed swietami i ze loty jeszcze jakies beda.

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #491299 przez saiko
byłam 1,5h na spacerze, tyle śniegu wczoraj wieczorem spadło, super jst
tylko się boję, że 2 stycznia jak bede zdawac prawko to bedzie lezal :(

m89m - czemu zemdlałaś?
Życze , żebyście dotstali ten paszport.
Na szczeście u mnie jest dobrze po ostatniej akcji. Weź Ty z nim pogadaj, może zaangażuj rodziców bo tak dalej być nie może

mm, bidol - super sa Wasze mikołajkowe dzieciaczki, Oli jak skrzat a Kamilka jak Mikołajka

trzymajcie dziewczynki kciuki - mamy jeszcze tylko 2 tyg żeby załatwić ten kredyt na zakup domu. Ciagle coś jest nie tak, teściowie wciaz musza jakies dokumenty wypelniac, jakos trace nadzieje, ze to sie uda ...

12 lata 2 tygodni temu #491305 przez anszka
M_M - pokaż skrzata :)
Saiko - kciuki zaciśnięte, a na teściów bierzecie kredyt? I dlaczego tylko dwa tygodnie?

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #491310 przez mama89muminka
saiko, nie boj sie, zdasz na pewno, moj brat zdal tydzien temu za 4. razem, wystarszy sie nie stresowac i podejsc do tego na luzie i wmowic sobie ze to ostatni raz i tym razem musisz zdac ;)

Zemndlalam bo pewnie za szybko wstalam z lozka, mnie juz sie omdlania zdarzaja od 10 lat i lekarze nie wiedza czemu, za kazdym razem w innych warunkach i z innych przyczyn pewnie.

Fajnie ze u ciebie juz sie uspokoilo :) ja nie chce rodzicow angazowac bo znam moja mame, bedzie mowila ze miala racje, ze maz nie bedzie o nas dbal i takie, a nawet mi moze bilet zamowic i kazac przyjezdzac i papiery rozwodowe wnosic, a ja nie chce, po prostu musze sie przemeczyc jakis czas z tym moim chlopem, jak mu sie bedzie wypominac dluzej to sie wezmie za siebie, tak tez bylo jak mu powtarzalam zeby zaczal sprzatac po sobie, to teraz widze ze powoli do niego to dociera.

Trzymam kciuki mocno za kredyt, musi sie udac :)

12 lata 2 tygodni temu #491318 przez saiko
anszka napisał:

M_M - pokaż skrzata :)
Saiko - kciuki zaciśnięte, a na teściów bierzecie kredyt? I dlaczego tylko dwa tygodnie?

tak na teściów, bo my nie mamy zdolności teraz. 20 grudnia kończy się umowa przedstepna i moga wtedy sprzedac komus innemu

m89m - czyli wyniki badan masz oki?

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #491392 przez Olga
Ja już po wywiadówce u Mariki,teraz na jakiś czas spokój.Dzisiaj się Ignasiem zajmowała Marika z chłopakiem,przychdzę,a mały ładnie śpi w łóżeczku :lol: szybko go spławili ha ha :lol:

Bidol jestem w szoku,zdjęcie Kamilki na konkurs gdzieś wyślij :) ona jest cudowna,aż moim córkom pokazywałam i nie mogły wyjśc z zachwytu :)

Teraz lecę po Olgą na basen,bo sekcja pływacka ma Mikołaja z prezentami (w taki dzień by mi się strasznie prawko przydało) ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 tygodni temu #491417 przez Kamyczka
Bidol Kamilka cudnaaaaaaaaaa :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 2 tygodni temu #491421 przez kejtin
Jestem jestem...

Więc rano pojechaliśmy do laryngologa dziecięcego, sprawdziła uszka i gardziołko i wszystko okej, jeszcze katarek został ale o dziwo niewiele jej z noska leci;) uff

Po południu pediatra - no ewidentnie mała jej nie lubi, bo o ile rano do pani doktor się uśmiechała, to jak zobaczyła pediatrę to od razu w ryk... i finał.. mąż powiedział że nie będziemy do niej chodzić bo ta pani straszy :D
W każdym razie lek od razu pomógł, osłuchowo jest czysto, oczka nie łzawią, gardziołko też zdrowe, także jest okej:) szybciutko sobie poradziliśmy z tym przeziębieniem :-) Jestem dumna z tego maluszka że to tak dzielnie znosi.

Bidol - świetna fota:)

Pytałam się o witaminę D3 czy podawać przy karmieniu mieszanym i powiedziała, że za żadne skarby nie odstawiać;-) Nawet jeśli przejdzie na karmienie już sztuczne to też jedną ampułkę dziennie podawać.

U nas śniegu nie ma:( a ja tak lubię jak anioł toczy diament;)

12 lata 2 tygodni temu #491459 przez chłopek
m89m a robiłąś sobie badania czemu te omdlenia? tomografię i rezonans głowy też miałaś robiony

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka