- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Anszka- no ok - a Twój awatarek stopa- no nie dawaj Wojtusia- i tak rzadko go nam pokazujesz
Ania, Anszka, Daria, Anunia- dziękujemy - nawet nie wiecie ile dla mnie takie słowa znaczą - hmm- a może wiecie
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
kamyczka tak w maju zostane chrzestną szwagierka w 6 miesiacu ciazyy jest i wczoraj lekarz jej powiedział ze na 50% bedzie chłopak fajnie bo mam 2 córcie
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bidol - ale jaka to stopa - moja ukochana uszykuję coś special for you na gwiazdkę
Chłopek - ja to do dzisiaj mam jakiś lęk przed tymi przebierańcami a w naszym domu nigdy gwiazdor (bo u nas tak się na niego mówi) nie rozdawał w Wigilię prezentów, bo tak się panicznie bałam, że nikt nie wolał ryzykować mojej histerii
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
anszka moze mu Nan nie smakować,
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja mialam spac i nic z tego nie wyszlo, sasiedzi ogladaja dzien niepodleglosci u nowego prezydenta w palacu, a jak to ludzie starsi musza miec na caly glos tv wlaczone. Zajadam sie nutella na pocieszenie, ze uda mi sie paszport dla Mironka zalatwic przed swietami i ze loty jeszcze jakies beda.
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
- Otrzymane podziękowania: 0
tylko się boję, że 2 stycznia jak bede zdawac prawko to bedzie lezal
m89m - czemu zemdlałaś?
Życze , żebyście dotstali ten paszport.
Na szczeście u mnie jest dobrze po ostatniej akcji. Weź Ty z nim pogadaj, może zaangażuj rodziców bo tak dalej być nie może
mm, bidol - super sa Wasze mikołajkowe dzieciaczki, Oli jak skrzat a Kamilka jak Mikołajka
trzymajcie dziewczynki kciuki - mamy jeszcze tylko 2 tyg żeby załatwić ten kredyt na zakup domu. Ciagle coś jest nie tak, teściowie wciaz musza jakies dokumenty wypelniac, jakos trace nadzieje, ze to sie uda ...
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Saiko - kciuki zaciśnięte, a na teściów bierzecie kredyt? I dlaczego tylko dwa tygodnie?
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zemndlalam bo pewnie za szybko wstalam z lozka, mnie juz sie omdlania zdarzaja od 10 lat i lekarze nie wiedza czemu, za kazdym razem w innych warunkach i z innych przyczyn pewnie.
Fajnie ze u ciebie juz sie uspokoilo ja nie chce rodzicow angazowac bo znam moja mame, bedzie mowila ze miala racje, ze maz nie bedzie o nas dbal i takie, a nawet mi moze bilet zamowic i kazac przyjezdzac i papiery rozwodowe wnosic, a ja nie chce, po prostu musze sie przemeczyc jakis czas z tym moim chlopem, jak mu sie bedzie wypominac dluzej to sie wezmie za siebie, tak tez bylo jak mu powtarzalam zeby zaczal sprzatac po sobie, to teraz widze ze powoli do niego to dociera.
Trzymam kciuki mocno za kredyt, musi sie udac
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
M_M - pokaż skrzata
Saiko - kciuki zaciśnięte, a na teściów bierzecie kredyt? I dlaczego tylko dwa tygodnie?
tak na teściów, bo my nie mamy zdolności teraz. 20 grudnia kończy się umowa przedstepna i moga wtedy sprzedac komus innemu
m89m - czyli wyniki badan masz oki?
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Bidol jestem w szoku,zdjęcie Kamilki na konkurs gdzieś wyślij ona jest cudowna,aż moim córkom pokazywałam i nie mogły wyjśc z zachwytu
Teraz lecę po Olgą na basen,bo sekcja pływacka ma Mikołaja z prezentami (w taki dzień by mi się strasznie prawko przydało)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
- kejtin
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Więc rano pojechaliśmy do laryngologa dziecięcego, sprawdziła uszka i gardziołko i wszystko okej, jeszcze katarek został ale o dziwo niewiele jej z noska leci;) uff
Po południu pediatra - no ewidentnie mała jej nie lubi, bo o ile rano do pani doktor się uśmiechała, to jak zobaczyła pediatrę to od razu w ryk... i finał.. mąż powiedział że nie będziemy do niej chodzić bo ta pani straszy
W każdym razie lek od razu pomógł, osłuchowo jest czysto, oczka nie łzawią, gardziołko też zdrowe, także jest okej:) szybciutko sobie poradziliśmy z tym przeziębieniem Jestem dumna z tego maluszka że to tak dzielnie znosi.
Bidol - świetna fota:)
Pytałam się o witaminę D3 czy podawać przy karmieniu mieszanym i powiedziała, że za żadne skarby nie odstawiać Nawet jeśli przejdzie na karmienie już sztuczne to też jedną ampułkę dziennie podawać.
U nas śniegu nie ma:( a ja tak lubię jak anioł toczy diament;)
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa