- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
witam się poŚwiątecznie i przedNoworocznie
z malutkim wszytsko dobrze, chociaż czasem przez kilka dni potrafi prawie nic nie jeść,ale dostaje witaminki Vibowit i już się przyzwyczaiłam - teściowa tylko wciąż się zamartwia
gada po swojemu, mama, tata baba, dziadzia bardzo świadomie, w "nie" i "daj" jest mistrzem, niedawno pojawiło się "tu", innych słow nadal brak, tylko dźwiękonaślawodnicze
z nocnika nadal nie korzysta
jest łobuz straszny, w ogóle nie słucha jak mu mówimy żeby czegoś nie robił, całe sczęście prestał już nas wszytskim lać bo lubił bawić się np. prawdziwym śrubokrętem - naprawdę bałam się o nasze zdrowie i życie
od 8 m-cy staram sie o drugie dzieciątko ale na razie jakieś 7 cykli zakończyło się fiaskiem a został jeszcze tylko jeden kiedy próbujemy. Na dodatek z cyklami mi się pokiełbasiło i np teraz 6 dzień mama bardzo skąpe brązowe plamienie a biorę Clo i już zgłupiałam kiedy mam zaczać brać, czy od pierwszego dnia tego dziwnego plamienia czy czekać az okres sie rozkręci
dlaczego 1 miesiąc? bo tylko do końca stycznia mogę zajść w ciążę żeby dostawać jescze pieniadze z byłej pracy (zwolnienie, macierzyński) a że mąż wciąż pracy nie ma to w przeciwnym razie przez długi czas na drugie dziecko nas stać nie będzie
ja czuję się grubo, ciągle jestem przemęczona i nic mi sie nie chce a pracę dyplomowa przydałoby sie robić i zaliczenia na przedmioty
całe szczęście Święta sie skończyły bo wyjątkowo miaął już dość całego zamieszania
Sylwek w domu z małym i teściami
ot tyle ponarzekałam sobie, po przeczytaniu wszytskiego pewenie cieszycie ze że tak żadko zaglądam
życzę wszystim Wam i WAszym rodzinom udanych imprez Sylwestrowych i powidzenia w Nowym Roku
my z nadzieją patrzymy na przyszły rok - już 3 stycznia mąż ma rozmowę o pracę, trzymajcie prosze kciuki za ten styczeń mój
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Bidolku żeby nie było że nic nie mówiłam Mesul nasz kochany dwie kreski uwidziała
A przy okazji Szczęśliwego Nowego Roku dla Was i Waszych pociech
Saiko Widziałam Cię na staraczkach Trzymam kciuki
KMZdrówka dla Kacperka
Daria Ale dużo ząbków Super, mam nadzieję, że gardełko minie
Olga A może to po świętach Ignaś się oczyszcza Mam nadzieję, że już sobie więcej pupy nie odparzy, my tez mamy z tym problem, Maks ma bardzo wrażliwą dupcie. A co do nocnika to może sadzajcie misie na nocnik Mój gzub chętnie siada na nocnik i mówi, że robi sisi, ale tylko ubrany, jak go rozbieram to za grosz nie chce usiąść
AniaFilip Jak na razie to sniegu ni widu ni słychu w Pl, jak na razie to ja się z tego cieszę, ale jak przyjdą ferię to głupio tak bez śniegu, więc mam nadzieję, że specjalnie na Twoja okazję spadnie troszku
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
rowniez szczesliwego nowego roczku zycze i szmpanskiej zabawy
my rowniez spacedzamy go w domciu razem
Fifek ma drzemke oby jak najdłuzej bo potem ma wytrzymac do pozna hehe ;] by dal nam pospac w nowy roczek hehe dobrze to obmyslilismy co hahaha
Mowilam ze mamy buly na dziaslach chyba dwa sie wybiły ale te na samym koncu jeszcze zostaly dwa...
Bidol Kamilka taki łobuz na dame to nie przystoii powiedz jej ;p;
u nas Fifek tez cos lobuzuje i zas cofniecie sie do...walenia głowa... ;/ jak cos nie pojego mysli to rzuca zabawkami --maly zlosnik mi rosnie.
AniaFilip no to ładnie ugoscisz juterko gosci no no ;] Pani domu rzadzi w kucni ;]
ii sama dawaaaj foto ;-p
Olga jak tam pupa Ignasia lepiej
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
również szczęśliwego Nowego Roku- samych pozytywnych zdarzeń!
Bidol,....ile razy ootwieram forum, to patrze tylko czy coś napisałaś
sorki, że nie odpisuje, ale nie mam czasu, chłopaków wysłałam na spacer, bo we mnie wstąpił diabeł kulinarny!!
sałatka zrobiona, pierogi też ( dwa rodzaje nadzienia), pizza już prawie zjedzona, a spagetti się robi:D pewnie to dla Was nic, ale ja to tak nigdy się nie wysilam na żadne uroczystości:)
a bo Wam nie pisałam, bo u nas jest przedsylwestrowa "imprezka" przyjeżdza ten kumpel z dziewczyną i znajomi z maluszkiem z góry przychodzą, a na 19 jedziemy na właściwą imprezke:P
Bawcie się dobrze!
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wróciliśmy ze świątecznych wojaży z naładowanymi akumulatorkami, aż strach pomyśleć, że jeszcze tylko jutro wolne...
W nadchodzącym roku życzę Wam spełnienia choćby jednego marzenia!
Udanej zabawy!
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
Życzę Wam Szampańskiej zabawy oraz wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2014 !!! Bawcie się dobrze:)
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Szczesliwego Nowego Roku!!! Duzo zdrowka dla Was, waszych bliskich i naszych najukochanszych maluszkow!!!!
Saiko, trzymam kciuki
szkoda, ze rzadko z nami piszesz!!! ..ja wcale sie nie ciesze! Oby wszystko poszlo po Waszej mysli odnosnie pracy no i te dwie upragnione kreseczki niech sie pojawia jak najszybciej!
My juz powoli sie szykujemy, maz pojechal po przystawki i szampana, ja nakrywam stol, tesciowa przynosi cala kolacje, desery wszystko, Lucas jeszcze spi, ale jak tylko sie obudzi to kapiemy go i ubieramy w "muszke" hehehehe
no i szapana lampke sobie dzis wypije, oby ten rok byl dobry dla nas wszystkich!
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Jędrula zapalenie oskrzeli a moze i juz płuc i Kama zapalenie uszu
Tak samo się dla mnie ten rok kończy jak i zaczął - choróbskiem
agnesssa - aaaaaale wiadomość - boooosko
reszta do jutra musi zaczekać
WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU, DUZO ZDROWIA DLA WAS I DZIECIACZKÓW SZCZĘŚCIA I MIŁOŚCI
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pierwsza w nowym roczku nono
szczesliwego
jak tam maluszki przeżyły ? Moj mimo ze poszedl spac pozno jak na niego to wstal o tej samej porze ;/ budzil sie bo strzelali strzasznie mocno ale przezyl
postanowienia noworoczne sa hmmm pewnie jak "kazda" odchudzac sie bedzie hahahaha
Ja pije kawke Mały spi a Mąz gotuje,,,,, oby taki cały rok hahaha
Bidol zdrowka dla calego domowego szpitala...
Agnes
Olga jak tam po sylwku na rynku glosno bylo ;]
dziewczyny ciekawe czy snieg wogole spadnie, boje sie ze moj zanim spadnie snieg wyrosnie z kombinezonu hahaha
dobra ide sie relaksowac dalej tzn buszowac po stronkach
ciaaaał
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My z Olgą na rynku byliśmy nie całą godzinkę,Rafał z małym tak spali,że nic ich nie obudziło chciałam małemu wcześniej pokazać światełka,to nic nie strzelali,ale niedługo Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy,to pójdziemy na światełko do nieba
Wczoraj jak patrzyłam na dzieci w wieku naszych i młodsze,jak biedne na ręku prawie zasypiały,oczka załzawione,noski czerwone,zmarznięte pewnie strasznie,bo w bezruchu,to serce mi pękało.Ja bym nie miała sumienia brać Ignasia o tej godzinie-jakoś nawet sobie tego nie wyobrażam ale to decyzja każdego rodzica tylko żal mi było strasznie tych dzieciaczków,mają jeszcze dużo czasu na świętowanie sylwestra jak będą starsze