BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

10 lata 11 miesiąc temu #813756 przez saiko
Dobry Wieczór Mamuśki,

witam się poŚwiątecznie i przedNoworocznie :)

z malutkim wszytsko dobrze, chociaż czasem przez kilka dni potrafi prawie nic nie jeść,ale dostaje witaminki Vibowit i już się przyzwyczaiłam - teściowa tylko wciąż się zamartwia
gada po swojemu, mama, tata baba, dziadzia bardzo świadomie, w "nie" i "daj" jest mistrzem, niedawno pojawiło się "tu", innych słow nadal brak, tylko dźwiękonaślawodnicze

z nocnika nadal nie korzysta

jest łobuz straszny, w ogóle nie słucha jak mu mówimy żeby czegoś nie robił, całe sczęście prestał już nas wszytskim lać bo lubił bawić się np. prawdziwym śrubokrętem - naprawdę bałam się o nasze zdrowie i życie ;)

od 8 m-cy staram sie o drugie dzieciątko ale na razie jakieś 7 cykli zakończyło się fiaskiem a został jeszcze tylko jeden kiedy próbujemy. Na dodatek z cyklami mi się pokiełbasiło i np teraz 6 dzień mama bardzo skąpe brązowe plamienie a biorę Clo i już zgłupiałam kiedy mam zaczać brać, czy od pierwszego dnia tego dziwnego plamienia czy czekać az okres sie rozkręci :(
dlaczego 1 miesiąc? bo tylko do końca stycznia mogę zajść w ciążę żeby dostawać jescze pieniadze z byłej pracy (zwolnienie, macierzyński) a że mąż wciąż pracy nie ma to w przeciwnym razie przez długi czas na drugie dziecko nas stać nie będzie

ja czuję się grubo, ciągle jestem przemęczona i nic mi sie nie chce a pracę dyplomowa przydałoby sie robić i zaliczenia na przedmioty

całe szczęście Święta sie skończyły bo wyjątkowo miaął już dość całego zamieszania

Sylwek w domu z małym i teściami

ot tyle ponarzekałam sobie, po przeczytaniu wszytskiego pewenie cieszycie ze że tak żadko zaglądam ;)

życzę wszystim Wam i WAszym rodzinom udanych imprez Sylwestrowych i powidzenia w Nowym Roku

my z nadzieją patrzymy na przyszły rok - już 3 stycznia mąż ma rozmowę o pracę, trzymajcie prosze kciuki za ten styczeń mój

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #813928 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu #813954 przez agnesssa
Dzień dobry :)

Bidolku
żeby nie było że nic nie mówiłam :silly: :silly: Mesul nasz kochany dwie kreski uwidziała :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

A przy okazji Szczęśliwego Nowego Roku dla Was i Waszych pociech :lol:

Saiko Widziałam Cię na staraczkach :) Trzymam kciuki :kiss:

KMZdrówka dla Kacperka :kiss:

Daria Ale dużo ząbków :) Super, mam nadzieję, że gardełko minie :kiss:

Olga
A może to po świętach Ignaś się oczyszcza :unsure: Mam nadzieję, że już sobie więcej pupy nie odparzy, my tez mamy z tym problem, Maks ma bardzo wrażliwą dupcie. A co do nocnika to może sadzajcie misie na nocnik :unsure: Mój gzub chętnie siada na nocnik i mówi, że robi sisi, ale tylko ubrany, jak go rozbieram to za grosz nie chce usiąść :huh:

AniaFilip Jak na razie to sniegu ni widu ni słychu w Pl, jak na razie to ja się z tego cieszę, ale jak przyjdą ferię to głupio tak bez śniegu, więc mam nadzieję, że specjalnie na Twoja okazję spadnie troszku :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

10 lata 11 miesiąc temu #814119 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu #814139 przez daners
witam ;]

rowniez szczesliwego nowego roczku zycze i szmpanskiej zabawy :)

my rowniez spacedzamy go w domciu razem :)
Fifek ma drzemke oby jak najdłuzej bo potem ma wytrzymac do pozna hehe ;] by dal nam pospac w nowy roczek hehe dobrze to obmyslilismy co hahaha :):):)

Mowilam ze mamy buly na dziaslach chyba dwa sie wybiły ale te na samym koncu jeszcze zostaly dwa... :)

Bidol Kamilka taki łobuz :) na dame to nie przystoii powiedz jej ;p;
u nas Fifek tez cos lobuzuje i zas cofniecie sie do...walenia głowa... ;/ jak cos nie pojego mysli to rzuca zabawkami --maly zlosnik mi rosnie.

AniaFilip no to ładnie ugoscisz juterko gosci no no ;] Pani domu rzadzi w kucni ;]
ii sama dawaaaj foto ;-p

Olga jak tam pupa Ignasia lepiej

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

10 lata 11 miesiąc temu #814148 przez krecik
hej dziewczyny:)

również szczęśliwego Nowego Roku- samych pozytywnych zdarzeń!

Bidol,....ile razy ootwieram forum, to patrze tylko czy coś napisałaś:(

sorki, że nie odpisuje, ale nie mam czasu, chłopaków wysłałam na spacer, bo we mnie wstąpił diabeł kulinarny!!
sałatka zrobiona, pierogi też ( dwa rodzaje nadzienia), pizza już prawie zjedzona, a spagetti się robi:D pewnie to dla Was nic, ale ja to tak nigdy się nie wysilam na żadne uroczystości:)

a bo Wam nie pisałam, bo u nas jest przedsylwestrowa "imprezka" przyjeżdza ten kumpel z dziewczyną i znajomi z maluszkiem z góry przychodzą, a na 19 jedziemy na właściwą imprezke:P

Bawcie się dobrze!

10 lata 11 miesiąc temu #814165 przez anszka
Witajcie kochane,
wróciliśmy ze świątecznych wojaży z naładowanymi akumulatorkami, aż strach pomyśleć, że jeszcze tylko jutro wolne...
W nadchodzącym roku życzę Wam spełnienia choćby jednego marzenia!
Udanej zabawy! :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #814182 przez Sandra85
ZYCZE WAM W NOWYM 2014 ROKU SAMYCH RADOSCI,SPOKOJU I POCIECHY Z MALUSZKOW!!!Przepraszam,ze sie nie ozywam,ale nie moge sie ogarnac,Bruno to maly rozrabiaka :) Mam nadzieje,ze po Nowym Roku znajde chwilke,zeby z Wami popisac,ale czytam jak zawsze na biezaco.Buziaczki dla wszystkich mam i maluszkow :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #814192 przez Olga
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU,WYTRWAŁOŚCI DLA DZIECI I MĘŻÓW :lol: I UDANYCH IMPREZ SYLWESTROWYCH :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

10 lata 11 miesiąc temu #814196 przez lusiamamanikosia
AiF - my siedzimy w domu w 3 :) Mąż chory , więc pewnie prześpi sylwestra i pewnie ja też pójdę spać bo sama czekać do 24 nie będę :P

Życzę Wam Szampańskiej zabawy oraz wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2014 :) !!! Bawcie się dobrze:)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #814229 przez Majowka
czesc kochane!

Szczesliwego Nowego Roku!!! Duzo zdrowka dla Was, waszych bliskich i naszych najukochanszych maluszkow!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Saiko, trzymam kciuki :kiss: :kiss: :kiss:
szkoda, ze rzadko z nami piszesz!!! :angry: ..ja wcale sie nie ciesze! Oby wszystko poszlo po Waszej mysli odnosnie pracy no i te dwie upragnione kreseczki niech sie pojawia jak najszybciej!

My juz powoli sie szykujemy, maz pojechal po przystawki i szampana, ja nakrywam stol, tesciowa przynosi cala kolacje, desery :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: wszystko, Lucas jeszcze spi, ale jak tylko sie obudzi to kapiemy go i ubieramy w "muszke" hehehehe
no i szapana lampke sobie dzis wypije, oby ten rok byl dobry dla nas wszystkich!

10 lata 11 miesiąc temu #814264 przez Olga
My siedzimy z Olgą i oglądamy sylwestra w tv,zmieniam tylko kanały:) niedługo idziemy na rynek na pokaz fajerwerków i do domku,Rafał idzie spać,bo musi ok.3 jechać po Marikę,bo jest u chłopaka:) Wiecie,dzisiaj jest moja 2 rocznica,jak jestem tutaj z wami:)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

10 lata 11 miesiąc temu #814265 przez bidol
Kochane przepraszam że nie zaglądam ale hmmm - jak myślicie???

Jędrula zapalenie oskrzeli a moze i juz płuc i Kama zapalenie uszu :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Tak samo się dla mnie ten rok kończy jak i zaczął - choróbskiem :dry: :dry: :dry: :dry: :dry:

agnesssa - aaaaaale wiadomość - boooosko :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

reszta do jutra musi zaczekać :silly:

WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU, DUZO ZDROWIA DLA WAS I DZIECIACZKÓW SZCZĘŚCIA I MIŁOŚCI

10 lata 11 miesiąc temu #814331 przez daners
wooooow
pierwsza w nowym roczku :):) nono

szczesliwego :)

jak tam maluszki przeżyły ? Moj mimo ze poszedl spac pozno jak na niego to wstal o tej samej porze ;/ budzil sie bo strzelali strzasznie mocno ale przezyl :)

postanowienia noworoczne sa hmmm pewnie jak "kazda" odchudzac sie bedzie hahahaha :):)

Ja pije kawke Mały spi a Mąz gotuje,,,,, :) oby taki cały rok hahaha

Bidol zdrowka dla calego domowego szpitala...

Agnes :)

Olga jak tam po sylwku na rynku glosno bylo ;]

dziewczyny ciekawe czy snieg wogole spadnie, boje sie ze moj zanim spadnie snieg wyrosnie z kombinezonu hahaha :)

dobra ide sie relaksowac dalej tzn buszowac po stronkach :)

ciaaaał :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #814348 przez Olga
To ja witam się druga w nowym roku :) znów o rok starsza :(

My z Olgą na rynku byliśmy nie całą godzinkę,Rafał z małym tak spali,że nic ich nie obudziło :) chciałam małemu wcześniej pokazać światełka,to nic nie strzelali,ale niedługo Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy,to pójdziemy na światełko do nieba :)

Wczoraj jak patrzyłam na dzieci w wieku naszych i młodsze,jak biedne na ręku prawie zasypiały,oczka załzawione,noski czerwone,zmarznięte pewnie strasznie,bo w bezruchu,to serce mi pękało.Ja bym nie miała sumienia brać Ignasia o tej godzinie-jakoś nawet sobie tego nie wyobrażam :ohmy: ale to decyzja każdego rodzica :( tylko żal mi było strasznie tych dzieciaczków,mają jeszcze dużo czasu na świętowanie sylwestra jak będą starsze :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka