BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 10 miesiąc temu #311811 przez Aleksandra
Kima ale kawaler ci rośnie, a tata dumny jak paw :)

Ja znowu musiałam ululac Natalkę na rękach. Z wpadł na chwilkę, zrobił na szybko warzywa na patelni, pojechał do księdza i już z powrotem jest na budowie. Do księdza mamy się zgłosic na dwa tygodnie przed chrztem. Została mi góra zmywania, ale nie mam siły więc chyba tylko wyniosę do kuchni a jak się więcej uzbiera to wyniosę do zmywarki i tyle :silly:
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #311812 przez madziaska
KUBUNIO SLICZNY :):):)
12 lata 10 miesiąc temu #311815 przez chłopek
kima podaj maila
12 lata 10 miesiąc temu #311830 przez Dorciaition
Kima dzięki za zdjecie. Już kumam ;) Też tak zrobię

Wiesz co, współczuję Tobie... Będziesz miała tyle roboty żeby odganiać wszystkie adoratorki Kubunia, że szok. Oj jest cudowny!
No i te loczki :) :kiss:

MAdzia oszalałaś! Ja i laska! Żartownisia :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

My dziś na spacerku tylko 20 min. Straszny wiatr był, więc uciekłyśmy do domku.

Kredka nie odpisuje :(

Alanek[*] :(
12 lata 10 miesiąc temu #311841 przez Róża
Jestem dziś do tyłu, ale mój Miś dziś wcale nie moze zasnąć, jak juz się ulula to się budzi i płacze i tak przy każdej próbie, no i przez to marudny, mam nadzieję, ze na noc mu przejdzie :(

Dorcia, poluje na jakiś fajny zestaw ciuszków dla Młodego, na razie wylicytowałam taki sobie ale tani, ale obserwuję dalej :) w końcu będziemy mieć tyle ubrań że chyba go będę kilka razy za dnia przebierać :)

Dorcia, to chusteczki Huggis takie okropne? super, właśnie mąż mi parę dni temu kupił sześciopak :D

Emka - wracaj ;)

Lusia, to się Olo ululał :P

Vestusia, szalejesz ;) widzę , że nadrabiasz za ciążę ;) i dobrze, baw się ile możesz :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Anda, mam podobnie, Szymek ma za dnia coraz krótsze drzemki, zanim się obejrzę juz się budzi i trzeba mu organizować czas, dlatego pisze dopiero teraz ;) tzn pisze to od dawna, ale teraz wysyłam ;)

Batmanik, ale masz duża córcię ;) no i dobrze, niech rośnie szybko i zdrowo ;)

Vestusia, zeby mieć zdjęcie w dwóch wersjach w Picassie to zapisz sobie jako : "zapisz kopię" ,wtedy w picassie, będziesz miała zdjęcie oryginał np. 555 i przerobione 555-1, a tam gdzie masz zgrane na kompie na dysku na pewno został Ci oryginał ;) A jeśli nie mozesz znaleźć oryginału to możesz sobie cofnąc wszystkie kroki z tego przerobionego zdjęcia, tam w tym paneliku do przerabiania jest "cofnij dostrajanie" i cofniesz się aż do oryginału :)

Dziewczynki, Kredka, już w ubiegłym tyg na profilu nie miała zdjęć, wiem bo zerkałam, bo nie mogłam jej skojarzyć i chciałam po dzieciaczku, i dopiero po postach zerknęłam, że pisała o Mikołaju, mam nadzieję, ze u nich wszystko dobrze ...

Całuję Was i lece ogarnąc bo Misio pewnie zaraz mi wstanie ;)
12 lata 10 miesiąc temu #311845 przez anda
My tez juz po spacerku. Bylismy jakas godzine bo u nas 5 na plusie.
U nas Madziaska tez zbytnio nie ma gdzie isc bo mieszkam na obrzerzach miasta i tylko domy, lasy,gorki i pagorki :dry:
Ja tez chce chlopek te zabawy :laugh: maila przesle Ci na priv.
Kurcze oby Kredka szybko odpisala bo osiwieje :angry:
Kubus jest przeuroczy. Sliczne ma oczeta no i te wloski juz mu sie kreca jak mamusi :laugh:, ale to chyba tylko po kapieli?!
Madziaska wlasnie Olaf nie jest jakis dlugi. Mierzylam go to mial 64cm, a w osrodku 60 cm, ale babka zle zmierzyla bo mial glowke krzywo i w ogole zrobila to na odpierdziel. Chyba jest bardziej ubity w srodku.

[url=http://
]

12 lata 10 miesiąc temu #311848 przez madziaska
Oj tam oj tam Dorcia laseczka u juz ;)
Moje dziecko wlasnie zajarzylo, ze trzyma grzechotke w raczce :) Ale smiesznie ja oglada :) Warto czekac na takie chwile :)
12 lata 10 miesiąc temu #311851 przez chłopek
anda mail wysłany
12 lata 10 miesiąc temu #311857 przez anda
Mam Chlopek, dzieki :)

]

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311862 przez madziaska
Dziekuje dziewuszki, co ja bym bez WAS zrobila :):):)

Dorcia dopiero teraz widze TWOJ nowy AVATAREK :) Śliczny :)
12 lata 10 miesiąc temu #311872 przez Róża
No to ja też mam serducho ;) :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #311875 przez madziaska
Cudny SZYMEK :)
12 lata 10 miesiąc temu #311878 przez Aleksandra
Padam na twarz... Natalka ma takie dni, że jestem jej potrzebna tylko do podawania jedzenia i zmiany pieluch a czasami potrzebuje mojej bliskości non stop...kocham to bo wtedy przytulamy się na łóżku, czy na rękach, dotyka mojej buzi, rąk i śmieje sie do mnie....ale ja już nie mam siły. Jestem zmęczona. Teraz na szczęscie usnęła sama w leżaczku po zrobieniu mega kupy, myślałam że zwrócę obiad (sorcia, ale to jest minus stałych posiłków) poza tym nie robiła wczoraj więc dzisiaj nadrobiła. Na szczęscie w obrębie pieluchy :silly:

Madziaska będzie dobrze kochana. Najważniejsze to się nie załamywac :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #311905 przez Kredka
hej dziewczyny! Jestesmy w domciu. Wszytsko ok :)

Dziekuje za pamiec.

[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]
12 lata 10 miesiąc temu #311996 przez Róża
Dziękuję Madziu ;) :kiss: dla Hani ;)

Po całym dniu marudzenia i problemów z zaśnięciem Szymek jak zasnął na dobre o tej 17, to nie zdolałam go dobudzić od 18:30 do teraz, choć próbowałam wszystkiego ... finał taki, że o 20 wykąpałam go, w waniennce na śpiąco pokopał nóżkami, wyoliwkowałam, ubrałam, nakarmiłam, odbiłam, a on dalej śpi :) o północy na pewno już będzie mega wyspany, więc noc z głowy ...
a kilka ostatnich dni tak ładnie się unormował, że jadł i spał o tej samej porze, taka byłam zadowolona ;/ a dziś przez to marudzenie zabrakło jednej drzemki, trwała 5 minut i wszystko się pomieszało ... :( chyba naszykuję jakąś mocną kawę :D

Ola, odpoczywaj ;) Dobrej nocy :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka