BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 10 miesiąc temu #312325 przez Aleksandra
Ja też się biorę za sprzątanie bo nagle sił witalnych dostałam, chyba dlatego że poszłam po pranie do domu i chwile byłam na powietrzu :)
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #312330 przez [email protected]
haha widzę że "makumba" się przyjęło hahaha
-mamokuby przepraszam:*

Dorcia-no nie dziwię się że nie chcesz beż męża jechac-tak samo z niu jorkiem zrobiłam, mimo ze myślałąm ze się w kiblu zapłacze-ale małżeńska lojalność:)mam nadzieje ze Daro będzie do mnie podobny, bo DOmiś to kopia Adama:) ale oboje mają moją krew hehe!!

Emka-suuuuper z tymi masażami masz! męża masz boskiego!

madziaska-Daruś faktycznie tak dorosło wygląda-ale jak się uśmiecha to jest takim uroczym bobaskiem-jak złapie uśmiech na zdjęciu to oszywiście się pochwalę:)

ta czapa to Daro dostał w prezencie od mojej kuzynki co w niemczech mieszka-ona zawsze moim dzieciaczkom przywozi fajne ciuszki i prezenty

roża-powodzneia w wybieraniu mebli!!! mnie to czeka jakoś na wiosne albo latem...o ile bedziemy wymieniać:/ no ale na pewno bedziemy malować ściany

ok lece mierzyć kiecuszkę bo mi pasek nie pasuje:/
jak mi mamut włosy nakręci to pokażę się Wam wpełnej krasie:)

a tym czasem urocza foteczka znaleziona na necie:)

miłego leniuchowania!!!
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #312332 przez emkapl84
:lol: :lol: :lol: :lol: znalazlam darmowy necik w kawiarnii starbucks...przy okazji moge sobie kawke wypic :lol: :lol: :lol: a M sie maluszkiem zajmuje...ona chyba bedzie po mamie kawe lubic bo zawsze jest taka spokojniutka jak w starbucksie siedzimy
12 lata 10 miesiąc temu #312346 przez mia1082
Witam dziewczyny
jestem z mam pazdziernikowych co prawda ale u nas jakies pustki odkad nam watek zanikl. Dziewczyny ja z konkretnym pytaniem tu wpadam czy sa jeszcze z was jakies mamy ktore karmia piersia. W pazdziernikowych juz wszystkie maluszki na butelkach i nie mam gdzie zasiegnac opinii :laugh: Kiedy zamierzacie dawac swoim maluszkom cos wiecej niz tylko mleko i czy dziecieaczki przesypiaja Wam cala noc??? Moj Kacperek budzi sie co 2 godz jak noworodek :(

Pozdrawiamy
12 lata 10 miesiąc temu #312362 przez [email protected]
MIA-ja karmie piersią i niczym nie dokarmiam. słoiczki dam synkowi jak skończy 5 miesięcy-tak samo robiłam ze starszym synkiem. Mój Daro śpi od 21 do 4 potem juz je co 3 godziny.ale jak nie jest kąpany to się budzi co równe 3 albo i prędzej.
mojej znajomej synek ma 10 misięcy i do tej pory budzi się co 2godziny w nocy-nawet po słoiczkach, kaszkach i innych pokarmach-więc życzę Ci aby Twojemu Kacperkowi niedługo się zmieniło:*
12 lata 10 miesiąc temu #312365 przez katka
Witajcie
Doczytałam ale łatwo nie było 6 stron od wczoraj szalone moje naprodukowały :silly:
Doczytalam ale co chciałam wam odpisać to juz nie pamiętam.
Wczoraj bawiliśmy sie świetnie odpoczełam od domku za wszystkie czasy :P
My dzis przekładamy Olinke od nas z łóżka do łużeczka trzymajcie kciuki :ohmy:
Miłego weekendu a ja uciekam pościel zmieniać
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312368 przez Malina86
Czesc Mamuski!

Bylismy w sklepie na malych zakupach i po mleko dla Mlodej.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dorcia przeciez zartowalam z ta Teneryfa :silly: Ja sie bez Miśki nigdzie nie ruszam poki co :)

sarna foty koniecznie nam wrzuc jak sie wypindrzysz :lol:
Ten Bobas na obrazku smiechowy :)

Aleksandra teraz jak wpadniesz w wir sprzatania to nic Cie nie powstrzyma :)

Róża ladne mebelki tam wybieraj :)

Pozdrawiam mamy pazdziernikowe :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 10 miesiąc temu #312376 przez Aleksandra

12 lata 10 miesiąc temu #312377 przez TyszAnka
witajcie kochane, mam chwilkę więc weszłam....

Co tam z Kredka ? Wiecie coś? Matko, się pewnie strachu najadła...oby wszystko było ok.

My po drugim szczepieniu, w 12 dni przybrał na wadze 700gram, znowu ostrzeżenie dostalismy ze za duzo.Wazy 6400g i 61 cm

Zmieniliśmy mleko z Bebiko na Bebiko HA, bo miał na twarzy wysypke, ale dalej ją ma, mamy nie zmieniac na razie mleka na recepte, przepisała lekarka balsam Cetaphil (ok 42 zł)za 250ml,do ciała i twarzy- bardzo swietny, od wtorku smaruje i znika z twarzy, pleców i klatki piersiowej i chyba to nie od mleka, tylko od proszku.Prałam w dzidziusiu, zmieniłam dzisiaj na Lowele ale płyn do prania, bo proszek bym musiała dwa razy płukac...

Przesypia całą noc od 22:00 do 9:00 czasami 10:00
Kupki robi ok 2-3 na dzień, ale takie potężne, że zawsze plecy aż po pach ZESRANE... :)

Właśnie się budzi ....
Zmykam,będę częściej się odzywać

Buziaki

na tym zdjeciu miał 2,5 miesiaca :)

Miłoszku, odeszłeś o całe życie za wcześnie
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #312381 przez Malina86

TyszAnka witaj! Kope lat :lol: Olafek kawal chlopa :)
12 lata 10 miesiąc temu #312383 przez Aleksandra
TyszAnka gratulacje !! Olafek rośnie jak na drożdżach :)

Mam pytanie a raczej dwa:
Czy wasze dzieciaczki "przygryzają" dolną wargę? Natalcia ostatnio tak robi, nie wiem czy nie zacznie niedługo ząbkowac...
A jak jest z tv? Natalcia czasami wpatruje sie w telewizor, oczywiście z daleka i strasznie ją to interesuje :)
12 lata 10 miesiąc temu #312386 przez Malina86

12 lata 10 miesiąc temu #312389 przez TyszAnka
Malina, trzeba było coś wymysleć, to by nie przylazła :)

Miłoszku, odeszłeś o całe życie za wcześnie
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312400 przez mamakuby
Mój Kubuś;-)

Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #312412 przez mia1082
Dzieki sarna tez tak myslalam o dokarmianiu :) co do tego spania to nawet mnie nie strasz bo to takie meczace :( marze o choc jednej nocce przespanej :laugh: :laugh: :laugh: a perspektywa kolejnych kilku miesiecy takich pobudek nie wyglada ciekawie :(

Aleksandra moj Kacper od jakiegos czasu przygryza dolna warge i pcha cale piastki do buzi strasznie sie przy tym sliniac..... ale nie wiem czy to na zabkowanie :laugh: co do tv to Kacper z kazdego kata w domu tak sie wygnie zeby tylko pozagladac na seriale :laugh: :laugh: :laugh:

co do tesciowych to wspolczuje my tesciowej nie mamy ;)

Tyszanka my tez takie ostrzezenia dostalismy bo Kacper wazyl okolo 4 tyg temu 7300 i mierzyl 67cm. srednio przybiera 1200 na 6 tygodni....zalecano nam nawet diete :ohmy: co okazalo sie kapletna bzdura i jak zaczna raczkowac i chodzic to waga im sie unormuje (slowa pediatry) ;)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia