- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #312325 przez Aleksandra
Ja też się biorę za sprzątanie bo nagle sił witalnych dostałam, chyba dlatego że poszłam po pranie do domu i chwile byłam na powietrzu
Temat został zablokowany.
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #312330 przez [email protected]
haha widzę że "makumba" się przyjęło hahaha
-mamokuby przepraszam:*
Dorcia-no nie dziwię się że nie chcesz beż męża jechac-tak samo z niu jorkiem zrobiłam, mimo ze myślałąm ze się w kiblu zapłacze-ale małżeńska lojalność:)mam nadzieje ze Daro będzie do mnie podobny, bo DOmiś to kopia Adama:) ale oboje mają moją krew hehe!!
Emka-suuuuper z tymi masażami masz! męża masz boskiego!
madziaska-Daruś faktycznie tak dorosło wygląda-ale jak się uśmiecha to jest takim uroczym bobaskiem-jak złapie uśmiech na zdjęciu to oszywiście się pochwalę
ta czapa to Daro dostał w prezencie od mojej kuzynki co w niemczech mieszka-ona zawsze moim dzieciaczkom przywozi fajne ciuszki i prezenty
roża-powodzneia w wybieraniu mebli!!! mnie to czeka jakoś na wiosne albo latem...o ile bedziemy wymieniać:/ no ale na pewno bedziemy malować ściany
ok lece mierzyć kiecuszkę bo mi pasek nie pasuje:/
jak mi mamut włosy nakręci to pokażę się Wam wpełnej krasie:)
a tym czasem urocza foteczka znaleziona na necie:)
miłego leniuchowania!!!
-mamokuby przepraszam:*
Dorcia-no nie dziwię się że nie chcesz beż męża jechac-tak samo z niu jorkiem zrobiłam, mimo ze myślałąm ze się w kiblu zapłacze-ale małżeńska lojalność:)mam nadzieje ze Daro będzie do mnie podobny, bo DOmiś to kopia Adama:) ale oboje mają moją krew hehe!!
Emka-suuuuper z tymi masażami masz! męża masz boskiego!
madziaska-Daruś faktycznie tak dorosło wygląda-ale jak się uśmiecha to jest takim uroczym bobaskiem-jak złapie uśmiech na zdjęciu to oszywiście się pochwalę
ta czapa to Daro dostał w prezencie od mojej kuzynki co w niemczech mieszka-ona zawsze moim dzieciaczkom przywozi fajne ciuszki i prezenty
roża-powodzneia w wybieraniu mebli!!! mnie to czeka jakoś na wiosne albo latem...o ile bedziemy wymieniać:/ no ale na pewno bedziemy malować ściany
ok lece mierzyć kiecuszkę bo mi pasek nie pasuje:/
jak mi mamut włosy nakręci to pokażę się Wam wpełnej krasie:)
a tym czasem urocza foteczka znaleziona na necie:)
miłego leniuchowania!!!
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #312346 przez mia1082
Witam dziewczyny
jestem z mam pazdziernikowych co prawda ale u nas jakies pustki odkad nam watek zanikl. Dziewczyny ja z konkretnym pytaniem tu wpadam czy sa jeszcze z was jakies mamy ktore karmia piersia. W pazdziernikowych juz wszystkie maluszki na butelkach i nie mam gdzie zasiegnac opinii Kiedy zamierzacie dawac swoim maluszkom cos wiecej niz tylko mleko i czy dziecieaczki przesypiaja Wam cala noc??? Moj Kacperek budzi sie co 2 godz jak noworodek
Pozdrawiamy
jestem z mam pazdziernikowych co prawda ale u nas jakies pustki odkad nam watek zanikl. Dziewczyny ja z konkretnym pytaniem tu wpadam czy sa jeszcze z was jakies mamy ktore karmia piersia. W pazdziernikowych juz wszystkie maluszki na butelkach i nie mam gdzie zasiegnac opinii Kiedy zamierzacie dawac swoim maluszkom cos wiecej niz tylko mleko i czy dziecieaczki przesypiaja Wam cala noc??? Moj Kacperek budzi sie co 2 godz jak noworodek
Pozdrawiamy
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #312362 przez [email protected]
MIA-ja karmie piersią i niczym nie dokarmiam. słoiczki dam synkowi jak skończy 5 miesięcy-tak samo robiłam ze starszym synkiem. Mój Daro śpi od 21 do 4 potem juz je co 3 godziny.ale jak nie jest kąpany to się budzi co równe 3 albo i prędzej.
mojej znajomej synek ma 10 misięcy i do tej pory budzi się co 2godziny w nocy-nawet po słoiczkach, kaszkach i innych pokarmach-więc życzę Ci aby Twojemu Kacperkowi niedługo się zmieniło:*
mojej znajomej synek ma 10 misięcy i do tej pory budzi się co 2godziny w nocy-nawet po słoiczkach, kaszkach i innych pokarmach-więc życzę Ci aby Twojemu Kacperkowi niedługo się zmieniło:*
- katka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #312365 przez katka
Witajcie
Doczytałam ale łatwo nie było 6 stron od wczoraj szalone moje naprodukowały
Doczytalam ale co chciałam wam odpisać to juz nie pamiętam.
Wczoraj bawiliśmy sie świetnie odpoczełam od domku za wszystkie czasy
My dzis przekładamy Olinke od nas z łóżka do łużeczka trzymajcie kciuki
Miłego weekendu a ja uciekam pościel zmieniać
Doczytałam ale łatwo nie było 6 stron od wczoraj szalone moje naprodukowały
Doczytalam ale co chciałam wam odpisać to juz nie pamiętam.
Wczoraj bawiliśmy sie świetnie odpoczełam od domku za wszystkie czasy
My dzis przekładamy Olinke od nas z łóżka do łużeczka trzymajcie kciuki
Miłego weekendu a ja uciekam pościel zmieniać
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312368 przez Malina86
Czesc Mamuski!
Bylismy w sklepie na malych zakupach i po mleko dla Mlodej.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dorcia przeciez zartowalam z ta Teneryfa Ja sie bez Miśki nigdzie nie ruszam poki co
sarna foty koniecznie nam wrzuc jak sie wypindrzysz
Ten Bobas na obrazku smiechowy
Aleksandra teraz jak wpadniesz w wir sprzatania to nic Cie nie powstrzyma
Róża ladne mebelki tam wybieraj
Pozdrawiam mamy pazdziernikowe
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Bylismy w sklepie na malych zakupach i po mleko dla Mlodej.
Dorcia przeciez zartowalam z ta Teneryfa Ja sie bez Miśki nigdzie nie ruszam poki co
sarna foty koniecznie nam wrzuc jak sie wypindrzysz
Ten Bobas na obrazku smiechowy
Aleksandra teraz jak wpadniesz w wir sprzatania to nic Cie nie powstrzyma
Róża ladne mebelki tam wybieraj
Pozdrawiam mamy pazdziernikowe
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Malina86.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Bianka jest już z nami :)
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #312377 przez TyszAnka
witajcie kochane, mam chwilkę więc weszłam....
Co tam z Kredka ? Wiecie coś? Matko, się pewnie strachu najadła...oby wszystko było ok.
My po drugim szczepieniu, w 12 dni przybrał na wadze 700gram, znowu ostrzeżenie dostalismy ze za duzo.Wazy 6400g i 61 cm
Zmieniliśmy mleko z Bebiko na Bebiko HA, bo miał na twarzy wysypke, ale dalej ją ma, mamy nie zmieniac na razie mleka na recepte, przepisała lekarka balsam Cetaphil (ok 42 zł)za 250ml,do ciała i twarzy- bardzo swietny, od wtorku smaruje i znika z twarzy, pleców i klatki piersiowej i chyba to nie od mleka, tylko od proszku.Prałam w dzidziusiu, zmieniłam dzisiaj na Lowele ale płyn do prania, bo proszek bym musiała dwa razy płukac...
Przesypia całą noc od 22:00 do 9:00 czasami 10:00
Kupki robi ok 2-3 na dzień, ale takie potężne, że zawsze plecy aż po pach ZESRANE...
Właśnie się budzi ....
Zmykam,będę częściej się odzywać
Buziaki
na tym zdjeciu miał 2,5 miesiaca
Co tam z Kredka ? Wiecie coś? Matko, się pewnie strachu najadła...oby wszystko było ok.
My po drugim szczepieniu, w 12 dni przybrał na wadze 700gram, znowu ostrzeżenie dostalismy ze za duzo.Wazy 6400g i 61 cm
Zmieniliśmy mleko z Bebiko na Bebiko HA, bo miał na twarzy wysypke, ale dalej ją ma, mamy nie zmieniac na razie mleka na recepte, przepisała lekarka balsam Cetaphil (ok 42 zł)za 250ml,do ciała i twarzy- bardzo swietny, od wtorku smaruje i znika z twarzy, pleców i klatki piersiowej i chyba to nie od mleka, tylko od proszku.Prałam w dzidziusiu, zmieniłam dzisiaj na Lowele ale płyn do prania, bo proszek bym musiała dwa razy płukac...
Przesypia całą noc od 22:00 do 9:00 czasami 10:00
Kupki robi ok 2-3 na dzień, ale takie potężne, że zawsze plecy aż po pach ZESRANE...
Właśnie się budzi ....
Zmykam,będę częściej się odzywać
Buziaki
na tym zdjeciu miał 2,5 miesiaca
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #312383 przez Aleksandra
TyszAnka gratulacje !! Olafek rośnie jak na drożdżach
Mam pytanie a raczej dwa:
Czy wasze dzieciaczki "przygryzają" dolną wargę? Natalcia ostatnio tak robi, nie wiem czy nie zacznie niedługo ząbkowac...
A jak jest z tv? Natalcia czasami wpatruje sie w telewizor, oczywiście z daleka i strasznie ją to interesuje
Mam pytanie a raczej dwa:
Czy wasze dzieciaczki "przygryzają" dolną wargę? Natalcia ostatnio tak robi, nie wiem czy nie zacznie niedługo ząbkowac...
A jak jest z tv? Natalcia czasami wpatruje sie w telewizor, oczywiście z daleka i strasznie ją to interesuje
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- TyszAnka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Bianka jest już z nami :)
Mniej Więcej
- mamakuby
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :*
Mniej Więcej
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #312412 przez mia1082
Dzieki sarna tez tak myslalam o dokarmianiu co do tego spania to nawet mnie nie strasz bo to takie meczace marze o choc jednej nocce przespanej a perspektywa kolejnych kilku miesiecy takich pobudek nie wyglada ciekawie
Aleksandra moj Kacper od jakiegos czasu przygryza dolna warge i pcha cale piastki do buzi strasznie sie przy tym sliniac..... ale nie wiem czy to na zabkowanie co do tv to Kacper z kazdego kata w domu tak sie wygnie zeby tylko pozagladac na seriale
co do tesciowych to wspolczuje my tesciowej nie mamy
Tyszanka my tez takie ostrzezenia dostalismy bo Kacper wazyl okolo 4 tyg temu 7300 i mierzyl 67cm. srednio przybiera 1200 na 6 tygodni....zalecano nam nawet diete co okazalo sie kapletna bzdura i jak zaczna raczkowac i chodzic to waga im sie unormuje (slowa pediatry)
Aleksandra moj Kacper od jakiegos czasu przygryza dolna warge i pcha cale piastki do buzi strasznie sie przy tym sliniac..... ale nie wiem czy to na zabkowanie co do tv to Kacper z kazdego kata w domu tak sie wygnie zeby tylko pozagladac na seriale
co do tesciowych to wspolczuje my tesciowej nie mamy
Tyszanka my tez takie ostrzezenia dostalismy bo Kacper wazyl okolo 4 tyg temu 7300 i mierzyl 67cm. srednio przybiera 1200 na 6 tygodni....zalecano nam nawet diete co okazalo sie kapletna bzdura i jak zaczna raczkowac i chodzic to waga im sie unormuje (slowa pediatry)
Moderatorzy: ilona