- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Monix
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 07.01.2011 ♥NADIA♥ 11.07.2013 ♥Leon i Nikodem♥
Mniej Więcej
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312068 przez Malina86
Czesc Mamunie!
Kredka witaj z powrotem, zaraz fb doczytam.
Róża moze nie bedzie tak zle w nocy i Szymus bedzie ladnie spal. Trzymam kciuki!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Piekne serducha dziewczynki!
Miśka wciagnela 180ml mleka z kleikiem i spi Zobaczymy jak dlugo
Monix mozna, ale trzeba oplate patentowa wniesc Haha, ja nie mam nic przeciwko, ale to nasza Dorcia wymyslila
Kredka witaj z powrotem, zaraz fb doczytam.
Róża moze nie bedzie tak zle w nocy i Szymus bedzie ladnie spal. Trzymam kciuki!
Piekne serducha dziewczynki!
Miśka wciagnela 180ml mleka z kleikiem i spi Zobaczymy jak dlugo
Monix mozna, ale trzeba oplate patentowa wniesc Haha, ja nie mam nic przeciwko, ale to nasza Dorcia wymyslila
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Malina86.
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312082 przez Dorciaition
hej. chcialan tylko powiedziec dobranoc My tez ostatnio niestety mamy problemy ale wiem ze po zlych chwilach nadejda te dobre. Dlatego glowki do gory :* Monix pewnie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Monix
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #312092 przez Monix
Malina86 napisał:
Dorcia kradnę pomysła kochana, bo to przepiękne jest!!! A Wasze dzieciaczki to już w ogóle Aż się chce następnego dzieciolka... Ale z tym pomysłem to narazie jeszcze się wstrzymam
Ile? Kurczę mam nadzieję, ze będę wypłacalnaMonix mozna, ale trzeba oplate patentowa wniesc Haha, ja nie mam nic przeciwko, ale to nasza Dorcia wymyslila
Dorcia kradnę pomysła kochana, bo to przepiękne jest!!! A Wasze dzieciaczki to już w ogóle Aż się chce następnego dzieciolka... Ale z tym pomysłem to narazie jeszcze się wstrzymam
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312099 przez Dorciaition
No Malina cos zamulona jestem. I tak czuje ze Lenka szybko sie obudzi bo malo wypila. Miska to niezle wciagnela Teraz moze spac do 11
Monix to do roboty. A co tam Corcia sliczna :-*
Monix to do roboty. A co tam Corcia sliczna :-*
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312105 przez Malina86
Mi sie spac nie chce, no, ale jak sie wyleguje do poludnia prawie to nic dziwnego. Zobaczymy Jak Misia bedzie spala, choc nie narzekam ostatnio A tak sie bidulka umeczyla przy tej flaszce, az jej sie krople potu na czole pokazaly, ale chyba jej smakowalo, bo co chcialam zabrac butle to foch wiec wydoila do dna
Monix no piekne serducho
Monix no piekne serducho
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Malina86.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Monix
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312113 przez Dorciaition
Lenia wypila 10 ml i padla, a mleko zmarnowane. Dobra odkladam juz tel bo cos dlugie to moje dobranoc ,) papa
Monix podobno przy dwojce czlowiek bardziej zorganizowany
Monix podobno przy dwojce czlowiek bardziej zorganizowany
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #312124 przez Malina86
Haha no to szkoda, ze Miśki tam nie bylo, pewnie by za Lenke skonczyla
Michaśka za to kupy dzisiaj nie pocisnela, dalam jej sam zwykly Bebilon, bo myslalam, ze moze damy rade bez Comfortu, ale chyba jednak nie.
Kupila sloiczki jabluszko i banana z Gerbera, bo z Hippa nie bylo i soczki z Hippa jablko i banan i czekaja na wielki dzien
Dorcia dobrej nocki!
Michaśka za to kupy dzisiaj nie pocisnela, dalam jej sam zwykly Bebilon, bo myslalam, ze moze damy rade bez Comfortu, ale chyba jednak nie.
Kupila sloiczki jabluszko i banana z Gerbera, bo z Hippa nie bylo i soczki z Hippa jablko i banan i czekaja na wielki dzien
Dorcia dobrej nocki!
- Monix
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312141 przez [email protected]
Katka-fajnie ze idziesz na tańce, my jutro idziemy zAdasiem na zabawe karnawałowa-ale taka bez szału. Organizowana [rzez przedszkole harytatywna jest na jakiegoś chorego chłopca-u nas teraz co tydzień inna instytucja organizuje takie harytatywne imprezy na dzieci chore w naszymmiasteczku. Wczoraj sie dowiedziałam ze u nas co piątek jest zumba!!! Czeszka przychodzi i uczy super!bede chodziła chyba od nastepnego tygodnia!!!
Vestusia-na desce jedno zebro tylko połamałam no ale noga to masakra była...ale teraz coraz czesciej dochodze do wniosku ze chce sie pozadnie nauczyc! No i super ze kropelki małej pomagają
Batmanik-fajnie ze macie swoj agregat-to znaczy ze sami sobie prąd robicie? No i jedz do mamy odpoczni od tej jędzy starej!
Anakol-musisz wybrac sie do karpacza-tam znacznie ladniej niz w szklarskiej!...a ja z kolejizawsze chcialam byc harcerka ale u nas nie było, potem jak sie w niemczech uczyłam to niemiecką harcerką już niechciałam byc heheh
Dorciu moj maluszek sie tak nie wygina, domis tez sie nie wyginał. Ale skoro lekarz mowi ze niewidzi problemu to tak jest. Bo ja tez pierwsze co to pomyslalam o napięciu mięśniowm. I chcisłam powiedzec ze masz sliczny ten tryptyk Lenki hehehe i pizamka w kropki-kocham kropki! Dziekujemy za zyczonka-i jak Ty zawsze te piekne obrazki ruchome dodajesz>?
Ola-śliczna kuchnia!!! Mała i taka sprawna i zgrabna-dziekuje za zyczenia
anakol-u mnie tez zawsze awizo zostawia palant jeden nawet jak w domu jestem. Staje autem przy płocie i trąbi kretyn a ja niby mam usłyszeć? A jak nie wyjde to awizo zostawia:/
w ogole pytasz co pierw podawać-ja jak domisiowi podałam to zapierwszym razem śliwke i to cały słoiczek-nie wiedziałąm ze powinno sie po łyżeczce-ale on tak łądnie jadł, nic niewyplówał nic! No i nic tez mu potem nie było:)
malina- u nas czesi przeklowają dziewczynkom uszy w pierwszych ygodniach zycia. W sumie wpolsce u nas tez widze malusienki dziewczynki z kolczykami. Ja pierdziu-na takim forum jak pazdziernikowe to tez bym jobla dostała i szybko przestałą pisac-i Adam bylby szczesliwszy hahaha i dziekujemy za zyczenia!
makumba-a czemu miałybyśmy sobie niezyczyc zebys pisała z nami? No coooooooś Tyyyy
vestusiu-dziekuje za zyczonka:* super ze zuzui pomaga ten srodek i prawie nie ulewa-szkoda ze mojDomis sie tak długo musiał męczyć...mam nadzieje ze zycie z mamą nie będzie cięzkie-choc wiem ze bedzie mnostwo spięć...ale uda się Wam to przetrwać a i Piotr w końcu prace znajdzie!
iva-to tłusty faktycznie hahha ja zjadłam chyba tone faworkow i 3 pączki a dlaczego polsat Wam nie działa bez sensu-moze zmiencie na enke albo cyfre-znajomi mają tak za granica i działa!i dziekujemy za zyczonka:*
luśka ale rozwaliła mnie fotka Oluśka hahah jakbymDomisia widziałą
kima-kubunio to cały ty!!! Ale podobny i sliczny!!!
Kredzia-kamień z serca ze wszystko z mikisiem dobrze!
wiecie co poddaje sie-doszłam do mojego postai nie mam siły więcej hahahah a przede mną jeszcse 6 stron!!! Nie mogłam rano nadrobic bo goście wpadli, potem pojechałam do Niemiec na zakupki. Jutro idziemy na zabawę więc nie będzie mnie cały dzień bo od rana mam duzo zajęć apotem zabawa więc nie będę miałą czasu-w niedziele tez zawsze jeżdzę dużo więc raczejb nie poczytam a wieczorem jedziemy do Swieradowa na narty na nocne jazdy pod gondolę.
Patrzcie jaką śliczną kieckę sobie zamówiłam cudna na lato do opalenizny będzie
www.hm.com/gb/product/97677?article=97677-A
dziewczyny ja mysle ze kredka nie usunela zdjec-ostatnio fb coś się pierdzieli-te fotki z gor co dodałam mamie to tez ich nie ma-same zniknely!!!
Dodam Wam kilka foteczek i uciekam
Dodam o ile się da bo ostatnio nie mogłam
Vestusia-na desce jedno zebro tylko połamałam no ale noga to masakra była...ale teraz coraz czesciej dochodze do wniosku ze chce sie pozadnie nauczyc! No i super ze kropelki małej pomagają
Batmanik-fajnie ze macie swoj agregat-to znaczy ze sami sobie prąd robicie? No i jedz do mamy odpoczni od tej jędzy starej!
Anakol-musisz wybrac sie do karpacza-tam znacznie ladniej niz w szklarskiej!...a ja z kolejizawsze chcialam byc harcerka ale u nas nie było, potem jak sie w niemczech uczyłam to niemiecką harcerką już niechciałam byc heheh
Dorciu moj maluszek sie tak nie wygina, domis tez sie nie wyginał. Ale skoro lekarz mowi ze niewidzi problemu to tak jest. Bo ja tez pierwsze co to pomyslalam o napięciu mięśniowm. I chcisłam powiedzec ze masz sliczny ten tryptyk Lenki hehehe i pizamka w kropki-kocham kropki! Dziekujemy za zyczonka-i jak Ty zawsze te piekne obrazki ruchome dodajesz>?
Ola-śliczna kuchnia!!! Mała i taka sprawna i zgrabna-dziekuje za zyczenia
anakol-u mnie tez zawsze awizo zostawia palant jeden nawet jak w domu jestem. Staje autem przy płocie i trąbi kretyn a ja niby mam usłyszeć? A jak nie wyjde to awizo zostawia:/
w ogole pytasz co pierw podawać-ja jak domisiowi podałam to zapierwszym razem śliwke i to cały słoiczek-nie wiedziałąm ze powinno sie po łyżeczce-ale on tak łądnie jadł, nic niewyplówał nic! No i nic tez mu potem nie było:)
malina- u nas czesi przeklowają dziewczynkom uszy w pierwszych ygodniach zycia. W sumie wpolsce u nas tez widze malusienki dziewczynki z kolczykami. Ja pierdziu-na takim forum jak pazdziernikowe to tez bym jobla dostała i szybko przestałą pisac-i Adam bylby szczesliwszy hahaha i dziekujemy za zyczenia!
makumba-a czemu miałybyśmy sobie niezyczyc zebys pisała z nami? No coooooooś Tyyyy
vestusiu-dziekuje za zyczonka:* super ze zuzui pomaga ten srodek i prawie nie ulewa-szkoda ze mojDomis sie tak długo musiał męczyć...mam nadzieje ze zycie z mamą nie będzie cięzkie-choc wiem ze bedzie mnostwo spięć...ale uda się Wam to przetrwać a i Piotr w końcu prace znajdzie!
iva-to tłusty faktycznie hahha ja zjadłam chyba tone faworkow i 3 pączki a dlaczego polsat Wam nie działa bez sensu-moze zmiencie na enke albo cyfre-znajomi mają tak za granica i działa!i dziekujemy za zyczonka:*
luśka ale rozwaliła mnie fotka Oluśka hahah jakbymDomisia widziałą
kima-kubunio to cały ty!!! Ale podobny i sliczny!!!
Kredzia-kamień z serca ze wszystko z mikisiem dobrze!
wiecie co poddaje sie-doszłam do mojego postai nie mam siły więcej hahahah a przede mną jeszcse 6 stron!!! Nie mogłam rano nadrobic bo goście wpadli, potem pojechałam do Niemiec na zakupki. Jutro idziemy na zabawę więc nie będzie mnie cały dzień bo od rana mam duzo zajęć apotem zabawa więc nie będę miałą czasu-w niedziele tez zawsze jeżdzę dużo więc raczejb nie poczytam a wieczorem jedziemy do Swieradowa na narty na nocne jazdy pod gondolę.
Patrzcie jaką śliczną kieckę sobie zamówiłam cudna na lato do opalenizny będzie
www.hm.com/gb/product/97677?article=97677-A
dziewczyny ja mysle ze kredka nie usunela zdjec-ostatnio fb coś się pierdzieli-te fotki z gor co dodałam mamie to tez ich nie ma-same zniknely!!!
Dodam Wam kilka foteczek i uciekam
Dodam o ile się da bo ostatnio nie mogłam
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez [email protected].
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej