BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 miesiąc temu #741044 przez anuuuusia
aggi no tak, jak "coś" Cię tak napastowało, to trzeba się było z "tym czymś" rozprawić :lol:

Dagnes foty piesków dawaj :cheer:

Gdzieś ostatnio czytałam, że jak się mamusia źle czuje na początku ciąży, to dobrze :huh: Ja jestem na to przygotowana psychiczne, obawiam się, że fizycznie nie dam rady... Ale to się będę martwić potem :blink:

ann-sunshine oj, są egocentryczni są :angry: Ja już teraz mówię, że mam jedno dziecko w domu, a staram się o drugie :S

gosia28 :kiss:

Porto1987 ja rozpoczynam dziś dawanie korepetycji na całego :) Mam nowego ucznia nawet, zobaczymy co to za gagatek :evil:

Mój kotek ukochany, mimo że mu jajka ucięli 4 m-ce temu, wczoraj wdał się w jakąś bójkę i chodził nieprzytomny :dry: Chodził - za dużo powiedziane. Przespał praktycznie cały dzień, coś tam zjadł, ma sznita tuż nad okiem i utykał na łapkę. Nawet wiem, który kocur przebrzydły go tak urządził :angry: Dziś już lepiej na szczęście :) Poprzytulał się do mnie i do męża rano, potem nas pogryzł i został eksmitowany z domu :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #741050 przez Asiaa
Witajcie Kobietki :)
Jestem nowa zarówno na forum jak i w temacie testów owulacyjnych - dopiero przymierzam się do ich zakupów ;) mam nadzieję że dzięki nim uda mi się bardziej poznać swój cykl, bo niestety okresy mam nieregularne :/

Z góry przepraszam za może głupie pytanie, ale jakich pojemniczków używacie przy paskowych testach? Muszą być sterylne i codziennie nowe?

11 lata 3 miesiąc temu #741058 przez Agnilla
ja wale do kielicha jak to mój mąż mówi :D
witaj Asiaa, czekam na sernik :P :P :P

11 lata 3 miesiąc temu #741060 przez anuuuusia
Asiaa witaj, rozgość się :)

11 lata 3 miesiąc temu #741067 przez moofka
Asiaa witaj :) ja siurałam do mojego "rosenthala" czyli kubeczka jednorazowego, codziennie tego samego :P ja też miałam nieregularne cykle i dlatego robiłam testy.

11 lata 3 miesiąc temu #741069 przez Asiaa
Dziękuję za powitanie :)
:D czyżby taki powitalny sernik? hymmm a planowałam dziś zrobić ciasto ze śliwkami ;D
już na samo wspomnienie o serniku zrobiłam sobie smaka :D

Dobrze, że pojemniczki nie muszą być sterylne, zawsze to łatwiej ;)
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #741087 przez anuuuusia
Asiaa no piękny sernik :lol: Ja sikałam na początku do jednorazowych, a teraz do takiego plastikowego, którego przelewam wrzątkiem po wszystkim.

11 lata 3 miesiąc temu #741088 przez biedroneczka39
Witam.Jestem na forum od dluższego czasu ale pierwszy raz w tym temacie. Niestety w kwietniu w 14 tygodniu poroniłam maluszka. Teraz od paru dni stosuje testy owulacyjne. Dziś rano zrobiłam test I są dwie krechy kurdę :P . Czekam więc teraz na mojego partnera aż wróci z pracy by móc zacząć działać. Trzymajcie kciuki.

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 3 miesiąc temu #741104 przez Agnilla
nooo to ja rozumiem :D nigdy nie schudnę jak mnie tak będziecie sernikami raczyły :P
ja siuram do kielicha, bo jak u nas się raczej nie pija, to na coś innego mogą się przydac nie? :D
zjadlam mala zapiekanke i prince polo, o ja glupia
biedroneczka ściskamy Cię wszystkie mocno :kiss:
dawaj na tu fotę testów co się podjaramy :) ja też dziś sikam, a coooo :P

11 lata 3 miesiąc temu #741112 przez Asiaa
Biedroneczko, to trzymamy kciuki :)

Ciekawe co u mnie będą pokazywały przy nieregularnych cyklach jak testy już przyjdą...
Co prawda póki co musimy się wstrzymać, bo czeka mnie długi lot samolotem w przyszłym miesiącu, a ponoć nie bardzo we wczesnej ciąży (oczywiście gdyby się udało zaskoczyć ;) )

11 lata 3 miesiąc temu #741117 przez ann-sunshine
Witam nowe testujące i trzymam kciuki

A co do Martuśki to nic nie wiemy, pani doktor nie wie co to, dała leki na alergię i mamy się w środę pokazać. Muszę też zapytać w żłobku czy starszaki dostają zmodyfikowaną dietę, bo może to mleko krowie?

Z mężem tylko smsy, chyba ciągle na mnie obrażony. Ehhh...

Moof nie szalej za bardzo,

Goś co se myślę to se myślę, głośno gadać nie będę ;)

Agni ty to udana jesteś, serniczków się dopominasz, a potem jęczysz że kilogramy w górę :P

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #741122 przez Agnilla
ja to lubie slodkie zjesc jak mam gorszy dzien, albo wysilek :D wiec wczoraj malowanie byl wysielek, a dzis jestem jakas nie teges wiec tez sobie machnelam
ale spoko wracaja seriale, wraca na rower, w zeslzym tyg jezdzilam do saego czwartku :)
mam ambitny plan zjechac do 56 kg, a to najgorzej jak jest nieduzo do zwalenia :/ a slodkie zawsze ukoi wszystko ;)

11 lata 3 miesiąc temu #741132 przez Kaś_O
witam nowe towarzyszki..

Asiaaa ja leciałam w 8tyg ciąży, to zalezy jak długi lot jest ostatnio mi gina mówiła..

Kurde podziębiłam się chyba.. w nocy obudził mnie mega ból gardła :| jestem wściekła dziś.. źle się czuję, Czarek nie chce spać no dzień z dupy więc.. cóż..

Gosia :*

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 3 miesiąc temu #741135 przez Agnilla
laski,a jak to jest, za wysoki progesteron tez wstrzymuje owulacje?? ej no bo ja ostatnio nie czulam, ze mam, to moze nie mialam? a jesli nie mam, to kiedy i tak powinnam zbadac ten progesteron zeby wynik byl miarodajny? tak to jest jak sie staraczki podczytuje :P

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #741158 przez ann-sunshine
Kaś kurka ty zaraz rodzić będziesz a ja nawet w ciąży nie jestem.

Wiecie, życie uczy pokory, nie ma jak planów układać na przyszłość.

Plecy mnie bolą niemiłosiernie i spać mi się chce :( a jeszcze tyle czasu muszę wysiedzieć.

Agi nie pomogę nie znam się, ale że co że miałaś za niski to dostałaś dupka, a teraz myślisz że masz za wysoki?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka