BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #741165 przez Agnilla
ja zawsze powtarzam, ze laski zdaza urodzic zanim ja zajde :/
Ann, dostalam dupka, bo te plmienia przed @ to niby od prog. ale nigdy go nie badalam
ale sie dzis podjaralam, bo spotkala znajoma, ktora rodzila 3 mce temu, tez jechala na duecie dostinex-duphaston i zaszla w 3 cyklu :) ja teraz mam 3 cykl z nimi :P a ona ma blizniaki :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #741167 przez Asiaa
to będzie długa podróż, bo z przesiadką. Najpierw trochę ponad 2h a później prawie 9h. A w listopadzie w drugą stronę, bo powrót, choć wtedy do będzie ciut krócej.

I z jednej strony chciałoby się próbować, bo nie wiadomo kiedy zaskoczy, a z drugiej trochę się obawiam, bo co jeśli zaskoczy a ta podróż...

11 lata 3 miesiąc temu #741179 przez Kaś_O
Ej laski jak mówicie że zaraz rodzę to jakoś mnie to przeraża.. spokojnie jeszcze mam 2,5miesiąca ponad.. :P bo tak to zaczynam panikować że nie mam łóżeczka że coś tam nie gotowe i w ogóle.. więc macie jeszcze 3 miechy na zachodzenie..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 3 miesiąc temu #741181 przez Kaś_O
Aga zreszta ja mam nadzieję że mój list zaraz do Ciebie dojdzie i ten dodatek co Ci wsadziłam będzie właśnie tym potrzebnym dla Ciebie :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 3 miesiąc temu #741185 przez aggi
Ann buziam i przytulam :kiss: to fakt faceci mają odchyły. Ja też się dziś wkurzyłam na mojego. Odbiera telefon i zamiast powiedzieć konkretnie gdzie jest i o której będzie bo to na celu miało moje pytanie.. to nie. Nie wiem gdzie jest. Jezuuu. Aż poczytam co u Was i idę spać. Mam wszystko gdzieś ;/

goś niestety moja infekcja nie pozwala na to :< szkoda żeby coś chwycił.. jutro mam w planach ginka więc wkońcu znów zacznę leczenie.. daremne te leki wszystkie;/

Porto
ani nie mów bo ja nie dość że leki to niby było już w porządku a tu taki stres ;/ Masakra... jutro do gina chcę jechać, ale nie ma mi kto rano próbki do szpitala podrzucić :( nie wiem jak to rozwiązać. Echh jak nie urok to...

Anusia
tosz tak też zrobiłam :P Ale rozprawiłam się z tym delikatnie i żeby nikt nie ucierpiał ;p i wszyscy zadowoleni ot co. Ale teraz mam mieszane uczucia czy zasłużył bo dzisiaj jakiś nieznośny jest.

Hej Asiaa :) No to powodzenia w testowaniu. Ja mam kubeczek malutki i dziennie go przemywam wodą.

biedroneczka
przytulam :kiss: działaj działaj ! owocnych starań :)

Kaś zdrowiej :*

11 lata 3 miesiąc temu #741189 przez ferritka
bry ;)
aaloha asia, biedroneczka B)
Asia ja sikan do kieliszka wódkowego tego samego seobie stoi w wucecie i czeka, Stary pytał kiedyś czy popijam w kibelku :cheer:

biedroneczka, no to do dzieła, pokaż nam malinowe pole bo my spragnione testa jesteśmy, wyposzczone dobrych wiadomości B)

a ja na zakupach byłam switer kupiłam, but - nie weselny tylko jesienny i krema do pyska nawilżającego, jak Stary zapyta po ile to skłamię B) B)

ciacho pyyyyyyyyyyyyycha :kiss: :kiss: widziałam że dietetyczne nietłuczące to se bachnęłam wiekszy kawałek, a cooo panną na diecie też się należy :lol: :lol: :lol: :lol:

okna miałam mys a tu prosze deszcz :lol: :lol: a poważnie chciałam :silly:
a Sis zarażasz tymi bolącymi plecami, bo ja dzisiaj wstać nie mogłam :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu #741194 przez Agnilla
buehehe ja tez wlasnie zrobilam zamowienie na kosmetyki :D na allegrze, wbiłam sie na konto brata co maz nie bedzie widzial :P a i mlody se komentarza otrzyma :)
plecy pobolewaja, al daje rade, jest lepiej
Kas, wsadzilas mi wór plemniorów półkowników? :D
lece do domu! :kiss: i po farbe jeszcze i do baru mlecznego po schabowego :D

11 lata 3 miesiąc temu #741198 przez Asia K
Witaj Asiaa :D
Ja lałam do kubeczka na siuski :blush:

11 lata 3 miesiąc temu #741204 przez Asia K
biedroneczka39 napisał:

Witam.Jestem na forum od dluższego czasu ale pierwszy raz w tym temacie. Niestety w kwietniu w 14 tygodniu poroniłam maluszka. Teraz od paru dni stosuje testy owulacyjne. Dziś rano zrobiłam test I są dwie krechy kurdę :P . Czekam więc teraz na mojego partnera aż wróci z pracy by móc zacząć działać. Trzymajcie kciuki.

trzymam kciuki i po cichutku gratuluje :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #741211 przez Asia K
ann-sunshine napisał:

Witam nowe testujące i trzymam kciuki

A co do Martuśki to nic nie wiemy, pani doktor nie wie co to, dała leki na alergię i mamy się w środę pokazać. Muszę też zapytać w żłobku czy starszaki dostają zmodyfikowaną dietę, bo może to mleko krowie?

Z mężem tylko smsy, chyba ciągle na mnie obrażony. Ehhh...

Moof nie szalej za bardzo,

Goś co se myślę to se myślę, głośno gadać nie będę ;)

Agni ty to udana jesteś, serniczków się dopominasz, a potem jęczysz że kilogramy w górę :P

Ann a to nie ty powinnas byc obrazona na niego :S

11 lata 3 miesiąc temu #741219 przez anuuuusia
biedroneczka39 trzymamy :) Z pracy do "roboty" :P Ale pewnie będzie bardzo zadowolony :lol:

aggi najwyżej bana dostanie na przytulanki na następny tydzień, skoro taki nieznośny ;)

ferritka fajny avatarek :) Dawaj foty zakupowe :P

11 lata 3 miesiąc temu #741220 przez gosia28
biedroneczka, Asiaa witamy :)

ja też sikam do jednego pojemnika :S

biedroneczka to rozumiem, że masz dwie identiko zabarwione kreseczki? Wrzuć fotę i działaj kochana :)

kurna felek no to, żeby szybko dziadostwo zeszło z Martuchy.

przyswoiłam krówkę, ale tylko jedną, no nie wiem co mnie napadło, ale to ostatni raz bo pal licho moją dietę trafi :S

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 3 miesiąc temu #741228 przez ferritka
gosia, krówka jest dietetyczna..ja mam gorzej, wciągnęłam jedną parówkę na ciepło i pocisłam drugą zimną :dry: i do tego ogórki konserwowe, no nie mogłam się oprzeć :angry: jak bedę tak robić to pani bedzie musiała mi kiecke pruć znowu :dry: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu #741235 przez Domiśśś
Cześć nowe kobitki i powodzonka :)

Gosia smutaśny bo deszczowy brak słonka u mnie to i brak weny twórczej ;)

11 lata 3 miesiąc temu #741237 przez aggi
Domiś popieram ! deszcz na horyzoncie nie wróży niczego dobrego niestety :( ja też mam kiepski dzień, do tego małż zrzęda :dry:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka