BezpiecznaCiaza112023

Mamusia WRZESIEŃ2010

13 lata 7 miesiąc temu #115190 przez Batmanik
no dokladnie to jest swieta prawda

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 7 miesiąc temu #115212 przez raczek10
mam chwile to cos napisze :)
NO i Zapomniałam :blink: gratulujemy zębolka BARTUSIOWI :)

U Jasia już widać 2 ząbka już się przebił ale za to jaki płacz był :cheer:

Marysia to spaceruje po plaży a ja tak zazdroszczę :laugh: mi zostaje mój kochany LAS ZA OKNEM I NIEDŁUGO ZAPACH MACIEJKI POD DOMEM :laugh:

Ja tez mam twardą dupę ,bo serce miękkie i jestem wrażliwa na wszelkie nieszczęście :blush: Ja nie mogę oglądać strasznych rzeczy bo mi psychika siada i zaraz mam czarny scenariusz :(
Kiedyś na wątku o wszystkim i niczym dziewczyna wstawiła linka z filmikiem jak dziewczynka wypada przez okno a ja tego nie mogłam obejrzeć ,bo się bałam co będzie dalej :(

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

13 lata 7 miesiąc temu #115220 przez Batmanik
no ja tez Marysi zazdroszcze u nas sie przejasnilo i moja mlodsza siostra wziela go na spacer a ja spedzam popoludnie z laptopem:) i tak szwedam sie po stronach...

13 lata 7 miesiąc temu #115268 przez Martuska
Ja już po komunii brata ufffffffffffff... Wkońcu, ale był zamęt a ojadłam się tak że aż czuję taką ciężkość w brzuchu. Materialista zebrał 3100 zł. Powiedział że podzieli się ze mną i da mi 100 zł na hustawkę dla małego. Ładny gest;) Padam na ryjek nogi mnie bolą masakrycznie

13 lata 7 miesiąc temu #115269 przez Batmanik
to ladnie zebral a sporo sie podzieli ale liczy sie gest:) ja wczoraj zamowilam malemu hustawke juz nie moge sie doczekac jak dojdzie...

13 lata 7 miesiąc temu #115290 przez Martuska
A z jakiej firmy huśtawkę zamówiłaś??

13 lata 7 miesiąc temu #115295 przez Batmanik
firma ania jak dobrze pamietam a na allegro sa przerozne najtansza znalazlam chyba po 70 zl ale co do jej jakosci nie jestem przekonana ale jest duzy wybor na allegro...bo ja bralam pokojowa a na ogrod to za rok o tej porze;)

13 lata 7 miesiąc temu #115350 przez raczek10
ja dopiero Jasia za lulałam :blush: śpi jak zając pod miedza :S
dobry wujek będzie z twego brata MARTUSKA :) jak małemu huśtawkę sponsoruje :) a Kasia gdzieś nam znowu uciekła ;)
śmigam spać bo mój łobuzek zaraz wstanie i znowu jazda do 4 rano :dry:

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

13 lata 7 miesiąc temu #115376 przez Marysia27
Witajcie, ja już po "plaży", uwielbiam zapach morza i spotkania z przyjaciółmi. Bartuś był bardzo grzeczny i przyjemnie spędziliśmy prawie cały dzień poza domem, teraz młody śpi, wróciliśmy późno i dziś ma święto lasu i nie kąpałam gałganka :side:

13 lata 7 miesiąc temu #115411 przez Batmanik
Witam!!!
oj noc mialam straszna a wstalam polamana jakby ktos mnie pobil...
jeden dzien nic mu nie bedzie jak nie byl kapany w zamian pooddychal zdrowym powietrzem:)
u nas\sloneczko swieci a ja mysle co tu na obiad zrobic?

13 lata 7 miesiąc temu #115416 przez Batmanik
no teraz juz mi wszystko pasuje maly spi to mam juz kawke i sniadanko i forum;)
ja mojemu smykowi nie zaluje niczego ale wole przy nim nie jesc bo on zaraz chce a nie chce go tak opychac a jak mu nie daje to mnie za reke ciaga;)

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #115434 przez Martuska
Witajcie! Mój na widok łyżeczki tak się ciągnie, że szok jakby dorosły zobaczył składowisko pieniędzy mniej więcej to tak wygląda;) Mały Łobuz obódził się jak Krzysiek wychodził do pracy czyli tak po 5 i nakarmiłam go odłożyłam do łóżeczka i lulał tak do 8 :laugh: A teraz się bawi zabawką edukacyjną którą dostaliśmy id znajomych i robi kupkę ostro :lol: Wczoraj zrobił pierwszy raz od 3 dni kupkę i już się martwiłam strasznie o niego ale naszczęście jakoś się udało

13 lata 7 miesiąc temu #115478 przez Mika
Kurcze dziewczyny ja Wam zazdroszczę że Wasze dzieciaki tak chętnie jedzą.
Mój Jasio to jak widzi łyżeczkę to zaciska usta :)
Jest małym niejadkiem, jak już je to 3 łyżeczki i koniec.
CHce tylko cyca i nie wiem jak zrobić żeby jadł więcej innych rzeczy. Nawet jak jestem w pracy to niewiele je tylko czeka na mnie. A później pół nocy je bo nadrabia całodzienne głodowanie.
Nie wiem już co z tym zrobić.
Ale kupki robi codziennie - zawsze to jakiś plus.

Marysia zazdroszczę morza i raczek maciejki!
Ja mieszkam na śląsku w wielkim mieście w bloku na 6 piętrze. Jedyne co nam pozostaje to spacer do parku albo wyjazd do znajomych w góry.
Dlatego cieszę się jak Mały jest u mojej mamy bo spędza dużo czasu na dworze.

13 lata 7 miesiąc temu #115485 przez Batmanik
Witaj Mika nie mam pojecia co Ci doradzic mojej znajomej corcia ma 2 latka - skonczy w czerwcu i potrafi w nocy sie budzic no i czekac na dytka jak tylko mama z pracy wroci...kiedys czytalam artykul o odstawieniu dziecka od piersie i tam pisalo ze wstawal tata do dziecka w nocy zamiast mamy i dawal pic a moze odciagaj mleko i niech maz w nocy podaje z butli moze jakos to go oduczy tego a przynajmniej Ty odpoczniesz n nie mam pojecia moj to zawsze buzke do jedzenia otwieral jak jeszcze lyzeczki zupki nie zdazylam nabrac:)

13 lata 7 miesiąc temu #115505 przez Martuska
Mika a w jakim mieście mieszkasz? Ja pochodzę ze Śląska, niestety całą rodzinę tam mam w Sosnowcu, ukochane babcie, dziadków, kuzynów, kuzynki, wójków itd.. W Wałbrzychu mam tylko męża, mamę, tatę i brata no i mojego kochanego Synka ;* Mały dziś pokazał takie nerwy że szok jak mu zakładałam buciki nie dał się mały charakterek;) A teraz śpiulka sobie ładnie mmmmmm :laugh:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka